Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayırlı olsun...

Bu arada.. Ahh ahh Emre Can. Herif 19 yaşında. Gelse bizde ön libero oynasa. 1-2 senede ilk 11 de değişmez olsa... Ya da alt yapıdan çıkarabilsek şöyle bir futbolcu... Hiç izlemedim tanımam ama Bayern de kadroya giriyorsa şu yaşında vardır bir potansiyel.

Arkadaşlar rezil olduk adamlar fax olayının öcünü aldı off

BLJFf63CIAEBs_w.jpg:large

Abi iyi güzelde onlarda kanatlarda Lichsteiner Asamoah Isla filan hep daha defansif yönü oyuncular sanki. Kaldıki nani'nin sağ kanatta sürekli hareket etmesi gerekicek.Kaldırabilir mi tempoyu?

Çok içime sinmiyor ama Orta sahanın göbeğini bozmadan ve forveti dahada güçlendiriri diye düşündüm.Valla lanet olası yabancı ısnırıu yüzünden.

fotoğraf lille ile anlaşırken çekilenin photoshoplanmış halide olabilir

Resmin orjinali buymuş, oyuna geldik:D:D:D

6 arti 2 yi devam ettirmeli yönetim.. bu mal federasyona boyun egmemek lazim. biz okadar parayi boşunami harciyoruz. böyle malca sistem olmaz. bu tüpçünün allah cezasini versin. aklima gelince sövesim geliyor bu götelege.:mad:

ÖNEMLİ: Az önce Emir Sarıgül'le konuştum. Bülent Tulun'un Chedjou'yla olan resmi gerçek. Diğer bir durum söz konusu değil. Sıkıntı yok.

721215_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Bu şekilde düşünüyorum ligde yürür gideriz Cldede Aykutun yerine Dany oynar Juvede buna benzer bir sistemler oynuyor 3.5.2 tarzı.

Sol kanat felç.

Bu dizilişle sol kanattan atak falan yapamayız.

Dünya futbolunda 3lü defans diye bir şey kalmadı. Bekler hücuma katılırsa problem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt