Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou'yu izlemek için netten psg-lille maçını izledim.. Arkadaş bu mavubayla marvin martin çılgınmış :D

Bu yabancı sorununu 1 kişi çözer.Başbakan..Başkanın başbakandan randevu alıp bu konuyu görüşme ihtimali olabilir mi?

Her sorunu tek adama bağlatan yönetim anlayışı ileri demokrasi diyenlerin sözlerini 2-3 defa daha düşünmemiz gerektiğini gösteriyor bize.

Özgür Çek Fenerbahçe'ye gitmese biraz da üzerine düşülseydi belki şu anda iyi bi solbek olmuştu.

Onu bunu bırakın ne olacak bu yabancı sınırı ? fenere rağmen bir değişiklik olacağını sanmıyorum Alper Potuk transferi o yüzden çok önemliydi

Bugün Lille Saint-Etienne maci var,Chedjounun son maci .... saat 21:00 da basliyor...

-----------------------------------muslera-----------------------------

eboue(hamit)------------------semih---------------chedjou-------------sol bek

---------------------------------selçuk---------melo-------------------

burak(kazım)--------------------------sneıjder------------------------------???

------------------------drogba-----------------------

4-2-3-1 oynayacaksak eğer yine yabacı sınırına takılıyoruz. Hocanın burak için daha çok koşacaksın açıklamaları aklımı burağı sağ tarafta kullanacak fikrini getiriyor. muslera satılmayacaksa seçeneklerden birisi ebouenin yerine hamitin oynaması ancak sol açıkda kim oynayacak sol bekin yabancı olacağını düşünürsek ileride sağda burak (kazım) sneıjder oynar. sol açıkda ardaya aslında ihtiyac var. şuan alınabilse mükemmel olurdu fakat satacaklarını zannetmiyorum. nasıl düşünürsek düşünelim 1 mevki boş kalıyor.

hoca burak ı sagda falan kullanmaz.. drogba yı kullanır burak ı kullanmaz.. net

Neymar sonunda geldi Avrupa'ya bakalım akıbeti ne olacak. Falcao'da bir kez daha paranın onun için daha önemli olduğunu gösterdi :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt