Serday Yasa
Sarı Üye
- 15 Haziran 2011
- 297
- 0
- 976
Cevap: Transfer Nöbeti
Vallahi Burak için bunları nasıl çıkardın bilmiyorum ancak ben kanatlı sistemde takımdaki yıldızların daha rahat edebileceği kanaatindeyim. Onun da önünü kesmemek için iyi bir fiyata satılmasından yanayım ha kalırsa ve sakatlık yaşamazsa yine en az 15 tane atar. O ayrı. Drogba bence en az 1 sene daha sıkıntı yaşamaz gidince de tüm transfer bütçeni çok sağlam bir santrafora harcarsın.
50 yaşında Drogba ile bir yıl içerisinde 50 maç oynarsın çok da verim alırsın, gelecek yıl futbolu bıraktığında da ya Ünal başgan ya da sen oynarsın artık Drogba yerine.
O yüzden hiç durmadan satsın yönetim Burak'ı, hatta beş para etmez bir oyuncu olduğundan para veren çıkmazsa, üstüne biz para verip gönderelim hiç durmadan.
Vallahi Burak için bunları nasıl çıkardın bilmiyorum ancak ben kanatlı sistemde takımdaki yıldızların daha rahat edebileceği kanaatindeyim. Onun da önünü kesmemek için iyi bir fiyata satılmasından yanayım ha kalırsa ve sakatlık yaşamazsa yine en az 15 tane atar. O ayrı. Drogba bence en az 1 sene daha sıkıntı yaşamaz gidince de tüm transfer bütçeni çok sağlam bir santrafora harcarsın.