Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

50 yaşında Drogba ile bir yıl içerisinde 50 maç oynarsın çok da verim alırsın, gelecek yıl futbolu bıraktığında da ya Ünal başgan ya da sen oynarsın artık Drogba yerine.

O yüzden hiç durmadan satsın yönetim Burak'ı, hatta beş para etmez bir oyuncu olduğundan para veren çıkmazsa, üstüne biz para verip gönderelim hiç durmadan.

Vallahi Burak için bunları nasıl çıkardın bilmiyorum ancak ben kanatlı sistemde takımdaki yıldızların daha rahat edebileceği kanaatindeyim. Onun da önünü kesmemek için iyi bir fiyata satılmasından yanayım ha kalırsa ve sakatlık yaşamazsa yine en az 15 tane atar. O ayrı. Drogba bence en az 1 sene daha sıkıntı yaşamaz gidince de tüm transfer bütçeni çok sağlam bir santrafora harcarsın.

Gene yazıyorum. Bence en ideali budur. Nuri'nin yerine İnler tabikide daha iyi olur ama zor.

--------------------Muslera----------------------

Eboue-------Chedjou------Semih-------Carlinhos

------Hamit--------Nuri-----------Selçuk-------

---------------------Sneijder------------------

-------------Drogba-------Burak------------

En mantıklı kadro bu gerçekten nurinin yerine inlerde olabilir ama muhakkak yerli birilerini almak zorundayız bu sistemle oynarsak bu kadro çok iyi

Yalnız bu Adnan Öztürke iyiden iyiye uyuz olmaya başladım. Bide seçim çıktı başımıza yapılsada bi kurtulsak

Şimdi ben bizim yönetimdeki ayrılığı anlayamadım.

Öztürk, Aysal'ın karşısına aday olarak çıkabilir?

Dürüst, Aysal'ın kurumsallaşma projesinde çekinceler belirten biri

Dürüst Terim'e yakın, Öztürk bir o kadar uzak..

Olay ne bilen var mı?

hamit sağ bekte olmaz fakat mecburiyetten en az 2 mevkide hiçde istemediğimiz adamlar oynamak zorunda. o burda oynarmıdan ziyade ilk 11 e 5 yerliyi koymak zorundayız buyrun hamit orda oynamassa orda veya başka bir yerde kimler oynamalı bunun tartışmasını yapalım hamit orda oynamassa başka mevkide başkaları oynamak zorunda.

ya iki tane Türk kanat oyuncusu alır tek forvete dönersin

yada kanatsız bir sistemde Hamit'i orta sahanın sağ iç kısmında kullanırsın

İnler çok daha iyi olur ve uğraşırsak alırız merak etmeyin ama şunu isteyeceğim forumdan ;

Lütfen İnler ve Melo'yu tam anlamıyla birbiriyle adam gibi kıyaslasın izleyen , takip eden biri ama :)

izlediğim kadarıyla melo bence çok daha iyi meloyu biliyoruz zaten inler melo kadar mücadeleci hırslı değil bir kere ayrıca melo kadar oyunu kurabilen bir adam da değil sert şutları var defansı da iyi melodan artısı herzaman belli bir standardının olması yani 2 maç çok iyi 3 maç çok kötü olmaz melo gibi.

Umut'un mutlaka alinmasi lazim Necati'nin yaninda. Tribünde yabanci oturtmak yerine yerli adamlar almak lazim. Dany yerine Aykut Demir iyi gider. 5-6'ya satabiliriz Dany'i. Sol bek zaten malumunuz, orta saha Gökhan Inler sart oglu sart, Kerim Frei'i da almaliyiz.

Semih Haznedaroğlunun açıklamalarını tam olarak nerden okuyabilirim?

melo'suz kurdugunuz her midfield kalbur olmaya mahkum arkadaslar

İnler çok daha iyi olur ve uğraşırsak alırız merak etmeyin ama şunu isteyeceğim forumdan ;

Lütfen İnler ve Melo'yu tam anlamıyla birbiriyle adam gibi kıyaslasın izleyen , takip eden biri ama :)

İnler'i yaklaşık 10 kere falan izledim yeterli kabul edersen değerlendirebilirim kendi çapımda :)

Aysal baskan secime katilirsa degil adnan öztürk kirac gelse yine secilemez. Aysal cok güclü durumuna geldi su an. Semih Haznedaroğlu ne is yaptigini bende anlamadim ama dedikleri disiplin kuruluna kadar yolu var bence. fenerin yaninda olmamiz lazimdi diye demec mi olur be.

sen suclunun yaninda olamasin arkadas o sucu kapatmak icin. Semih Haznedaroğlu beyfendi angi camiada oldugunu farkinda degil. bu aciklamasi ile bütün Galatasaray etik degerlerini durusunu hice saymisdir. kelesini istiyorum bu yasli dedenin :mad:

Aysal'ın neden seçime gitmek istediğini Haznedaroğlu'nun konuşmalarından sonra daha iyi anladım.

Recep Niyaz zu Galatasaray 5 gün sonra bitiyormus sözleşmesi ???????????????????

Ya bu kurumsallaşma bahanesine inanan var mı?

Ne kadar Fatih Terim destekçisi yönetici varsa üstünü çizmiş başkan.

Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Celal Gürcan, Refik Arkan hiçbiri yeni listesinde yok yazılanlara göre...

Bu isimler ittifaka gidip Adnan Öztürk'ü de başkan adayı yaparlarsa işin rengi değişebilir.

ya iki tane Türk kanat oyuncusu alır tek forvete dönersin

yada kanatsız bir sistemde Hamit'i orta sahanın sağ iç kısmında kullanırsın

iki tane senin mantığına göre o kanatlarda oynayabilecek kaliteli yeri söyle renktaş arda haricinde. işte tüm mesele burda. hangi mevkide yerli oynatmaya çalışırsan çalış o mevki hep eksik kalacak kaliteli yerli oyuncu yok. inler diyoruz gelse çok iyi olur diyoruz ama bence inler bile melonun boşluğunu dolduramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt