Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: Transfer Nöbeti
Takımdan 1 yabancı kesilecekse o Eboue olur büyük ihtimal
Takımdan 1 yabancı kesilecekse o Eboue olur büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek yol hakan balta![]()
hakan bitmis ya okeye dönüyor resmen. yasindan dolayi ve en önemlisi fiziki yapisindan dolayi ondan bir sey beklemek artik abbaslik olur. anadolu takimda bile zor forma bulur hakan bence. isim ve kariyer kalmis bir oyuncu olarak görmekteyim hakani ben. sif yilardir oynuyor diye tutmak yanlislik olur.
ne beklentisi bu Ulu Manitu
işte tff bunu anlamıyo malesef.
ya sol bek hakan balta ya sağ bek hamit. görüntü bu :S
sınır varken elin kolun bağlı ama şampiyonlar ligini düşünürken ligden de olmamak lazım. defans hattına 2 yerli koymamız şart, başka yolu yok. kampta fatih hoca pestilini mi çıkarır ne yapar bilmem ama baltayı en azından defansif olarak yükseltmesi şart.
yabanci sol bek olmayan rierayi bile kesemeyen hakan ile yola cikalimda ...tüvbe tüvbe bir sey yazacakdim simdi![]()
beyler ?
SPORX.COM @sporx 58 sn
Juventus, Stevan Jovetic'in transferin için Fiorentina'ya Quagliarella, Paolo De Ceglie ve Felipe Melo'yu önerdi.
yabanci sol bek olmayan rierayi bile kesemeyen hakan ile yola cikalimda ...tüvbe tüvbe bir sey yazacakdim simdi![]()
o zaman başka alternatiflere yöneleceksin. takımda muslera eboue chedjou yabancı sol bek sneijder drogba yabancılar. bunlardan hangisi kesilmeye en yakın oyuncu? onu belirleyip ona göre hareket edeceksin. bunun için en önemli kriterinde alternatifindeki türk oyuncular olacak.
musleradan başlarsak alternatifi tolga zengin olabilir.
ebouenin ki şener olabilir.
chedjou alternatifi yok bence.
yabancı sol bek alternatifi yok bence.
sneijder alternatifsiz.
drogba alternatifsiz.
o zaman ya eboue ya muslera gider o sol bekde gene yabancı oynar. bu sene riera'yı oynattık orada ya hakan varken. bir sene daha yaşlanmış hakan nasıl oynasın önümüzdeki sezon?
Sneijder ve Drogbasiz kadro yapanlari raporlayon renkdaslar