Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

amma taktiniz yabanci kuralina ha, simdi bizim yonetim yarin Chedjou, Nani, Carlinhos, ve Melo yu aciklasa (varsayim), elinden sadece Elmander i postalasa gerisini tutsa, Fenerasyon gelip hoop sizde fazla yabanci var bunlari sat mi diyecek zannetdiyorsunuz?

amma taktiniz yabanci kuralina ha, simdi bizim yonetim yarin Chedjou, Nani, Carlinhos, ve Melo yu aciklasa (varsayim), elinden sadece Elmander i postalasa gerisini tutsa, Fenerasyon gelip hoop sizde fazla yabanci var bunlari sat mi diyecek zannetdiyorsunuz?

oynatamadıktan sonra bir anlamı yok satıp satmamak önemli değil okadar.

o futbolcu değil, bu futbolcu değil, iyide kim oynayacak arkadaş. işkembeden atıp tutacağınıza elle tutulur bişey yapın, bi yazmaya çalışın bakalım oluyo mu.

adı sanı duyulmamış hatta kimisi almanya 2. 3. liglerinde oynayan adamları 11e yazmak nedir ya, kızılcahamam spor sanki bizim takım.

ona buna laf atıp eleştireceğinize oturn önerinizi yazın, önerinizi yazamıyosanız ciddiye alınacak biri değilsinizdir.:mad:

federasyon şikeyi aklamak için atamayla gelen bir federasyon.o yüzden federasyon başkanına ve kurullarına güvenmememiz normal.

oynatamadıktan sonra bir anlamı yok satıp satmamak önemli değil okadar.

nasil zamaninda fener ve bjk fazla oyuncu aldiktan sonra 31 agustos da : flas yeni yabanci kurali cikti gormustuk gene aynisi olur bizim bazkimiz sonucunda

6dan fazlasını tribüne gönder diyecek. ya kardeşim böyle planlama mı olur, biz alalım da federasyon demez, bu mantıkla kulüp yönetilmez.

böyle laf atacağına o zaman kim kesebiliriz onu söyle? eleştirmek kolay, say bana 5 yerli kadroda.

selcuk-semih-burak-inler (olursa) ve hamit veya sabriyede raziyim. hakani ben yedege bile almam ama herhangi bir türk sol beki yedekde bile giremez bence.

6dan fazlasını tribüne gönder diyecek. ya kardeşim böyle planlama mı olur, biz alalım da federasyon demez, bu mantıkla kulüp yönetilmez.

fener ve bjk yapmisti birsey mi oldu ozaman? herkes kimi gondericekler diye bakinca bi baktik ertesi gun yabanci kurali degismisti bjk icin

şener kimdir ya, anadolu takımında oynayan oyuncular neden bu kadar abartılır hiç anlamam, hamit tek bacağı ile oynasa orda daha iyi oynar. muslerayı kesmek zaten direkt alın siz şampiyon olun demekle eşdeğer.

şimdi hamit bu sene iki bacağıyla oynadı şenol can falan yürüyerek geçti hamit'i. hamit'i bek yapmak demek şampiyonluğu bırak kulübü kapatmak demek. sen izlemedin galiba hamit'i. hamit'in şuan ağır eleştiri almamasının tek sebebi biz de ve hocada kredisi olması. ondan hala umutluyuz.

kaldı ki hakan'ın sol bek oynamasını şener'in sağ bek oynamasına tercih ediyorsan ilginç bir futbol anlayışın var demektir. şener'in bizim maçta pinto'ya açtığı ortayı hakan 5 senedir açamadı. şener kimle yaptığını hatırlamadığım bir maçta umut'un sivasa attığı golün çok benzerini attı. aralarında 7 yaş var ve en önemlisi şener sahada hakan baltaya tur bindirir. bek savunucularının da en önemli özelliklerindendir hız. hakanda hızın h si olsa gene eyvallah ama o bile yok.

Gökhan İnler ve Kolarov ile kapatalım transferi yeterli olur

fener ve bjk yapmisti birsey mi oldu ozaman? herkes kimi gondericekler diye bakinca bi baktik ertesi gun yabanci kurali degismisti bjk icin

yukarda da yazdım böyle saçma bi mantık olmaz, ben alayımda federasyon kaldırır, kaldırmazsa güm.

takım böyle yönetilmez arkadaşım sen nerde yaşıyosun

8 yabancı olmalı kadroda 2 tanesi oturucak.

baski yapicaksin pisirik olmayacan, bjk bile yaptiysa biz de yapariz

ya neden anlamak istemiyosun, baskı yaptın olmadı sonra ne olacak? bu kadarını düşünemeyecek biri değilsindir diye tahmin ediyorum.

böyle günübirlik politikalar yüzünden takımın kapısına kilit vurulma noktasına geldi, o günlere geri götüreceksin illaki.

yukarda da yazdım böyle saçma bi mantık olmaz, ben alayımda federasyon kaldırır, kaldırmazsa güm.

takım böyle yönetilmez arkadaşım sen nerde yaşıyosun

bu dunyada sen nerede yasiyorsun? bende baski yapmalilar diyorum herseyi kabul etmiyecen

o futbolcu değil, bu futbolcu değil, iyide kim oynayacak arkadaş. işkembeden atıp tutacağınıza elle tutulur bişey yapın, bi yazmaya çalışın bakalım oluyo mu.

adı sanı duyulmamış hatta kimisi almanya 2. 3. liglerinde oynayan adamları 11e yazmak nedir ya, kızılcahamam spor sanki bizim takım.

ona buna laf atıp eleştireceğinize oturn önerinizi yazın, önerinizi yazamıyosanız ciddiye alınacak biri değilsinizdir.:mad:

renktaş bu sistemle yola devam etmeliyiz kantalı sistemde birden çok mevkide sorun yaşarız yabancı sınırından dolayı. yapılacak iki şey var bana göre. 1. mantıklı olan mevcut kadromuzda gökhan inleri melonun yerine alıp +kaliteli bir yabancı sol bek ve yedekler için genç yerli oyuncular almak.2. seçenek ise muslerayı gözden çıkarıp onuru almak. tabi 1. seçenek en mantıklısı kanatlı sistem oynarsak en az 2 mevkide bu yılki sol bek sorunu gbi sorunlarımız olur mesela sağ bekte sabrinin sağ açıkda burağın oynaması gibi. ama hangi sistemi oynarsak oynayalım mevcut kadroda ilk 11 oynayan bir yabancının yerine yerli koymamız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt