Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

hafta içi umut ve melonun bonservisleri alınır

34cimbom34 ‏@34cimbom34

ekstra olarak kerim'ide bekliyorum hafta içi

34cimbom34 ‏@34cimbom34

sol bek konusunda valencia'daki adam dediniz ama kulubun hala carlinhos ile uğraştığı bilgisi var

34cimbom34 ‏@34cimbom34

carlinohs için bir almayacağız gelmiyor kendisi deniyor bir uğraşıyoruz deniyor

son cümleyi türkceye cefirmesini yapa bilen birisi gerekli bana :lol:

beyler kadrolara bakiyorum da herkes diamond 4-4-2 yaziyor, nuri ile selcuk varken orta sahada boyle oynanmaz kanat yok takimda, nuri de selcuk da saga sola deplase olan oyuncular degil. diamond oynamak icin juve'deki gobek oyuncularina benzer stil oyuncular lazim, vidal, marchisio tarzi.

hal boyle olunca temposuz bir takim cikiyor ortaya, bunun icin ben kanatli oynamamiz gerektigini düsünüyorum.

Alper lazımdı bize.:sad007:

Yıl 2013 hala Cimbom34 kolpasına inananlar,onun yalanları üzerine kadrolar şekillendirenler var :asd: Açın Fotomaç,Fanatik okuyun daha iyi :rolleyes:

Acaba A.madıd Burak - Arda takası kabul eder mi.?

beyler kadrolara bakiyorum da herkes diamond 4-4-2 yaziyor, nuri ile selcuk varken orta sahada boyle oynanmaz kanat yok takimda, nuri de selcuk da saga sola deplase olan oyuncular degil. diamond oynamak icin juve'deki gobek oyuncularina benzer stil oyuncular lazim, vidal, marchisio tarzi.

hal boyle olunca temposuz bir takim cikiyor ortaya, bunun icin ben kanatli oynamamiz gerektigini düsünüyorum.

kanatlı oynamak gerekiyor fakat nasıl oynayacaksın yabancı sınırı var kanatta akıp gidecek yerli oyuncu varmı yok ayrıca hadi kanatlara yabancı aldın diğer bölgeler ne olacak ozaman sol bekde balta sağ bekte sabri oynar.

İnler için neden gurbetçi denmesin gurbetçi olmak için almanyada mı yaşamak gerekiyor fransadaki hollanda daki türkler ne oluyor. gurbetçi yurt dışında yaşayan türklere denir.

Kast ettiği büyük ihtimalle bizim milli takımda oynayıp yurt dışında futbol hayatını sürdüren isimler.

Ömer veya Nuri yani.

Arif Kızılyalnı nasıl bir kaynaktır. Dediği oyuncu Gökhan İnler olabilir mi ?

eğer yerli alınacaksa gökhan inler yada arda turan olmalı diğer alınanbilecek yerlilerin hiç biri ilk 11 oynayamaz bizim mevcut ilk 11 oynayan yabancılardan en az 1 sinin yerine yerli oynatmalıyız. kerim freı falan olmaz ancak rotasyon için olabilir.

Nostalajı...

formica3-31933_501.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt