Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim en büyük sorunumuz liseliler bunlarda arma sevgisi falan yok hikaye kendi menfaatleri için kulübü sahiplenmişler kullanıyorlar. hatta bu adamlara göre liseli olmayanları GALATASARAYLI olarak bile görmüyorlardır.Yıllarca bunlara tanıklık ettik ne zaman klüp başarı elde etti başındakileri yediler neden çünkü kulübü kendi ellerinde tutmaları için.Zaten bu liseliler olmasa şimdi çok farklı noktalardaydık.

Liselileri Derin devlete benzetiyorum başlarında ihtiyarlar başkanıda İnan kıraç adam ne derse o oluyor son 30 yılda adam ne dediyse kimi istediyse o başkan oldu nedense bir tek kendisi başkan olmadı

Başkan olsaydım Alper Potuk’u almazdım Gelelim Alper Potuk transferine. “Bu transfer için Ali Şen tarzı” diyenler haklı. Bu tip sansasyonel transferleri severim. Rakiplerin talip olduğu futbolcuları almak her zaman keyifli gelmiştir bana. Ancak Alper Potuk Galatasaraylılara bir söz verdiyse ve kendi başkanına “Galatasaray’a transfer olacağım” diye söz verdiyse ve bu sözlere rağmen daha çok para için Fenerbahçe’ye gittiyse söz verdiği kişileri satmıştır. Ben Fenerbahçe başkanı olsaydım bu futbolcuyu almazdım. Çünkü “Bugün başkasını satan yarın beni de satar” sözüne inanan biriyim.

Reyes, Forlan, podolski günlerine dönmeyelimde borsaya bildirip alamamak filan. Şu transferler neden istediğimiz gibi olmuyor.

SPORX.COM ‏@sporx 46 sn

SON DAKİKA | L'equipe, Chedjou transferinin henüz sonuçlanmadığını ve kulüplerin arasında '500 bin euroluk' bir sorun olduğunu duyurdu.

Pazartesi veya sali aciklayacagimiz icin böyle seyler sizdiriyorlar bilincli olarak. (Ceza yememek icin)

Burdan Chedjou transferi yatarsa köprüden atlasinlar zaten.

Yabancı sınır olmasaydı bile Melo yerine Gökhan İnler'i isteyen bi ben olamam değil mi?

Başkan olsaydım Alper Potuk’u almazdım Gelelim Alper Potuk transferine. “Bu transfer için Ali Şen tarzı” diyenler haklı. Bu tip sansasyonel transferleri severim. Rakiplerin talip olduğu futbolcuları almak her zaman keyifli gelmiştir bana. Ancak Alper Potuk Galatasaraylılara bir söz verdiyse ve kendi başkanına “Galatasaray’a transfer olacağım” diye söz verdiyse ve bu sözlere rağmen daha çok para için Fenerbahçe’ye gittiyse söz verdiği kişileri satmıştır. Ben Fenerbahçe başkanı olsaydım bu futbolcuyu almazdım. Çünkü “Bugün başkasını satan yarın beni de satar” sözüne inanan biriyim.

bu adam akıllı

L'equipe haberi dogru: Foot- Transferts - Pour le LOSC, Chedjou n'était pas en Turquie

Chedjou Türk medyada yazildigi gibi dün Istanbul'a gelmemis. Iki takim anlasmaya cok yakinmis, ama daha bitmemis (500.000€ fark?).

tulun öylesinemi oturmus orda masada chedjou ile ve resim cektirtmis. bu is bitmisdir ya. 500 bin icinde bu saaten sonra bu olay herhalde bozulmaz haber dogru ise bile. gercigi bizimkilerin bu islerde isi belli olmuyor :D

jackpot...inler o zaman bu isim.

dipnot: paylasiyoruzda bunun twittlerini..kim bu yahu :D

Cumhuriyet Gazetesi muhabiri.. Bol bo Gs Tv ye çıkardı.. Çirkef basında tek efendi kalan adamlardan üç-beş tanesi.. yalanı dolanı trajı olmayan kendi işinde bir adam.. Diyorsa doğdurudr.

Bende böyle birşey yapardım...Okan Derici zaten bizde yalnız...

GELECEKLER; Yada ihtimaller diyeyim. yada olması gerekenler :D

Kerim Frei - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Muhammet Demir - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Sefa Yilmaz - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Emrah Bassan - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Tunay Torun - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Tolga Cigerci - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Eren Derdiyok - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Gökhan Inler - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Okay Yokuslu - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Colin Kazim-Richards - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Sener Özbayrakli - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Taylan Antalyali - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Emre Kilinc - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

MUSTAFA ORUÇLİ - Futbolcu Bilgileri TFF

Aykut Demir - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Tolgay Arslan - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Serdar Gürler - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Onur Kivrak - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

GİDECEKLER:

Tomás Ujfalusi - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ufuk Ceylan - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Albert Riera - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Caglar Birinci - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Yigit Gökoglan - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Engin Baytar - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Johan Elmander - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Emmanuel Culio - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Sercan Yildirim - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Ceyhun Gülselam - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

DAHA UYGUN OLUR BENCE...

ya 500 bin euro icin adami hasta etmeyin yönetim

yeter artik su cingene pazarligi

basin parayi alin su adami

Az önce Galatasaray Real Madridi yendi.

Macin Adami Kanat'daki Burak Yilmaz secildi...1 Gol 3 Assist :asd:

Defansin en iysi ise Chedjou secildi :D

960172_10201210255479919_578239709_n.jpg

Sansasyon yaratabilecek bi gurbetçi varsa o da sadece Mesut Özil'dir..Ve bu transferinde imkansız ötesi olduğunu bilecek kadar da ayağımız yere basıyor çok şükür :D Twitter da Nuri ismi ön plana çıkmış ama Nuri forma sattıracak bir adam değil, hatta büyük gürültü kopartacak bi adam olduğunu da düşünmüyorum.

Bence Gökhan gelirse işte o zaman baya gürültü kopar..Özellikle GSC Forum baya bi İNLER :D Forma sattırmaz ama hiç kuşku yok ki baya bir sevinç yaratır, BENCE tabii..

Radyospor ‏@radyosporcom 4 sn

G.Saray Yöneticisi Haznedaroğlu: F.Bahçe'ye karşı bana göre yanlış politika izledik. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin yanında olmalıydık." :mad::o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt