Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin adam girdi oyuna

Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk

Yav canerden benden fazla nefret eden yoktur inanki. Ama adam gecen yil müthis futbol oynadi. O performansini bizdede göstercekse gelsin derim. Sonucta adamlan yatip kalkmiyacagiz, arkadasta olmayacagiz. Gelip isini görecek.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yav canerden benden fazla nefret eden yoktur inanki. Ama adam gecen yil müthis futbol oynadi. O performansini bizdede göstercekse gelsin derim. Sonucta adamlan yatip kalkmiyacagiz, arkadasta olmayacagiz. Gelip isini görecek.

Sen onun bize gelince fenerdeki gibi dinamo takili gibi mucadele edeceginimi zannediyorsun oda senin dusundugun gibi isimi gorup biraz oynayip parami alayim yatayim der

Bu arada caner gine cok iyi oynuyor suana kadar

Gomis bugun ingiltereye gidiyormus gorusme icin.

Hayali almanya liginde oynamakmis ama teklif yokmus.

caner muhabbetini bırakmak zorundayız şuan bedava gelse bile transferi imkansız çünkü o bölgeye tercihimizi telles den yana kullandık

bir çok eksik bölge varken caner transferini yapmak futbol planlamasının sıfır olduğunu gösterir

alınacak adamlar belli

mevlüt gökhan töre(olcan adın)

stopere ihtiyaç yok bence sağ beke ihtiyacımız var yabancı iyi forvet orta sahaya bir melo daha

g. töre alıp olcay ş. veya veli k. tan da birini aldık mı bjk nasıl kadro kuracağını şaşırır 3 gün içinde yabaancı kuralı kalkar en kral yerli futbolcuyu şuanki fiyatın 1/3 ne alırsın bunu bir ben mi düşünüyorum

mevlür ve ishak gibi iki kötü trasnferle başlarız herhalde cahiller begenir önce 5 hafta bu ne yeauhhh derler

Günaydın..

Villa yakın, meşaleleri yakın..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

daniel-agger_1384258c.jpg

Bize bu adam lazim,Liverpool'dan ayrilcak.Stopere kesin bi yabanci almaliyiz Semihle Hakanla alinacak Turk stoperler cozulmez is, Cedju ile Dk'dan sonra vedalasmaliyiz Fransa falan hala piyasasi vardir illa ki.Kanat-Forvet alalim Santrafora gerek yok o hakki stoperde kullanalim ve bu Agger olsun tadindan yenmez tam aranan kan ne eksik ne fazla.

caner muhabbetini bırakmak zorundayız şuan bedava gelse bile transferi imkansız çünkü o bölgeye tercihimizi telles den yana kullandık

bir çok eksik bölge varken caner transferini yapmak futbol planlamasının sıfır olduğunu gösterir

alınacak adamlar belli

mevlüt gökhan töre(olcan adın)

stopere ihtiyaç yok bence sağ beke ihtiyacımız var yabancı iyi forvet orta sahaya bir melo daha

g. töre alıp olcay ş. veya veli k. tan da birini aldık mı bjk nasıl kadro kuracağını şaşırır 3 gün içinde yabaancı kuralı kalkar en kral yerli futbolcuyu şuanki fiyatın 1/3 ne alırsın bunu bir ben mi düşünüyorum

Caner Telles'i her sekil keser dostum. Hem yerli hem daha iyi. Bence sezonun en iyi hamlelerinden biri olur.

Kontejanın 5 oldugu bir dönemde, Sol beki henüz pisme seviyesinde olan yabancı bir cocuga emanet etmek planlamanın sıfır oldugunu gösteriyor bence.

Caneri kuslar opsun. Seref yoksunu herif. Nasi icinize sinecek biliyorum ama ben sindiremem. Sol bek bos kalsin canerde orada kalsin.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu gözardı et muhabbeti ne kadar iyi.3-4 elemanın saçma mesajları ile sayfaları doldurmalarından kurtuluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt