Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün gece rüyamda sinanla byilmazi gördüm önce çok samimilerdi kardeşim falan diyorlardı sonra sözleşmelerle ilgili sorularımı yöneltince koşarak uzaklaştılar

hayırdır inch

Çeptalk

Menez transferinde somut bir gelişme var mı ? Herkes kadrolara yazmış temenni mi yoksa gerçekten önemli bir gelişme mi oldu.

Alakasız belki ama banvit maç biletleri ne kadar satılmış. Çok kritik bir maç

açıkcası ben kesinlikle caneri istemezdim ama çok iyi topçu bunu da kabul edelim ishak doğan alınacaksa kabul etmem telles oynucak mecbur caner gibi biri alınmazsa bir de şu var muslera telles acayip kontenjan harcıcak 5 yabancı dünyanın en saçmalığıdır şerefsiz yıldırım demirören

Vay be Efes Doellman'ı almış. Anlaşılan seneye en ciddi rakibimiz Efes olucak

Sneijder'e alternatif olarak yedek kulübesinde zaten çok isim var , ama illa alınacaksa M.Ekici'nin bonsevisi 2.5M...

Altyapısı iyi , teknik , güçlü

Fransız Sport 365'te G.Saray’ın Lille forması giyen Rio Mavuba ile de ilgilendiği iddia edildi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AMsmu0yku0A[/media]

Şener - Olcan - İshak - Mevlüt - Tolgay - Töre

toplam 6 yerli transfer yeterli

Yabancı ise bedava Menez ve Alex

Futbolcuları yetenek ve potansiyelleri dışında hangi takımda hangi taktik ve pozisyonda oynadıklarına göre de değerlendirmek lazım.

Örneğin geçen sezon Telles şikecilerde oynasaydı en az Caner kadar katkısı olurdu. Çünkü onların oyun sistemi kanat beklerinin özgürce ileri çıkmasına olanak sağlıyor. Biz de de beklerin arkasını toplayacak 2 stoper ve onların yerini dolduracak 3 orta saha olsun, o zaman izleyin Telles'i.

Aynı mantıkla Caner de bize gelse geçen sezonun yarısı kadar katkı vermez çünkü Mancini kanat hücumlarında forvetleri kullanıp, bekleri daha defansif oynatacaktır.

sırf Alper potuk olayının intikamı için Canere teklif götürülmeli hem de 3 milyon euro. almak için değil, maksat fiyatı yükselsin:D Emenikeyle çok önceden anlaştığı halde "GS emenikenin peşinde" diye haber yaptırıp bize sözde çalım atanlara az bile. Alper için de çok önceden Es-es'le anlaşmışlardı emin olun, nerden biliyorum. Halil ünal sözde o kadar isteklydi ki bize vermeye hergün bi gazeteye demeç veriyordu, ta o zaman şüphelenmiştim. Bi başkan topçusunu satmaya bu kadar mı hevesli olur. Başkan dediğin topçusuna teklif varsa piyasayı yükseltmeye filan çalışır, "şu kulüple anlaştık" demez peşin peşin.

Beyler Sağ Beklerimiz:

-Tarik Camdal

-Şener Özbayrakli

-Veysel Sari

Sol beklerimiz

-Telles

-İshak Dogan

Olsa fena olmaz mi En azindan beklerimiz sağlam olur.

Bu arada transfer olursa Mevlüt, Burak'tan formayı alacaktır

dünkü Milli maçta son golde o top Burak'a gelseydi

eminim ki Caner'e o pası atamazdı

ayrıca Tarık Çamdal'ın ne kadar şişirildiğini bir kez daha gördük

Bence Şener çok daha iyi bir sağ bek

Zaten imPARAtor'un yapmış olduğu oyuncu seçimi bile

görmek isteyenler için çok açık bir gösterge

Eğer Milli takımın sağ beki Tarık Çamdal ise

o zaman gözün kapalı gidip Bursa'dan Şener'i alacaksın

Bana nedense leş bir dönem olacakmış gibi geliyor..

Sağ bek alamıyoruz

Stoper yok

Kanat yok

Forvet alamıyoruz

Şu takıma minimum 3 kanat oyuncusu gerekiyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim gibi dostluk ayagına rakibine oyuncu bırakan takım var mıdır acaba?Bursa ile iliskiler bozulmasın diye Sener icin serbest kalma maddesinden fazla para verecekmisiz.Olcan icin Tarık'dan vazgececekmisiz.Besiktas ile aramız bozulmasın diye opsiyon bittikten sonra Töre icin devreye girecekmisiz.Bıktım su dostane muhabbetlerinden.Bir tek biz dostaneyiz.Gecicez bu isleri.Hunharca saldırıp,istedigimiz topcuyu almalıyız.Bizden baska kimse dostane demiyor.

''1 Eylül'e kadar vaktimiz var. Acelemiz yok. Galatasaray'da transfer bitmez''..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt