Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün milli,yani bugün gece milli macı izlemeyenler olmuşdur herhalde.

Tarık ilk yarı bekde oynadı ve savunma anlamında çok kötüydü. 2ci yarı g.Gönül girdi oda sağ açık olarak devam etti ki orda iyidi.

Savunması 5 para etmez.

Ishak çok iyi oynadı. Basit-hatasız ve bir asist ile. Umarım alınır.

Caner iyidi yine merak edenler için.

Mevlüt iyi bir forvet ama yakalarsam af etmem tarzından değil gibi ama komple forvet az çok.

Ömer toprak yeni ve yeniden 5 para etmediğini kanatladı.

Hakan balta dün yanında en az 1 gömlek üstündü.

Ozan tufan fena değildi. Alternativ olarak düşünüle bilinir.

Balanta ve Alex in, Chedjou ve Eboue out.

Amrabat out, Lavezzi ve Olcan in.

+Inler

Sneijder'e alternatif olarak yedek kulübesinde zaten çok isim var , ama illa alınacaksa M.Ekici'nin bonsevisi 2.5M...

Altyapısı iyi , teknik , güçlü

Bende aynı kanıdayım bonservisi bu kadar düşmüşken alınacak bir oyuncu 1.5-2m €'ya alınır bence geçen sene sakatlığından beri oynayamadı form tuttuğu taktirde en azından Ceyhundan iyi Yekta ilede aynı yada biraz daha üst olur diye tahmin ediyorum.

Fransız Sport 365'te G.Saray’ın Lille forması giyen Rio Mavuba ile de ilgilendiği iddia edildi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AMsmu0yku0A[/media]

Bu adamın alınması demek Melo'nun gitmesi demektir aynı mevkide oynuyorlar Melo bundan daha iyi ayrıca eğer Melo gidicekse daha genç biri gelmelidir benim aradığım Melo'nun yerinde tek kriter budur yoksa Melo hiçbir türlü gitmemelidir.

Dün milli,yani bugün gece milli macı izlemeyenler olmuşdur herhalde.

Tarık ilk yarı bekde oynadı ve savunma anlamında çok kötüydü. 2ci yarı g.Gönül girdi oda sağ açık olarak devam etti ki orda iyidi.

Savunması 5 para etmez.

Ishak çok iyi oynadı. Basit-hatasız ve bir asist ile. Umarım alınır.

Caner iyidi yine merak edenler için.

Mevlüt iyi bir forvet ama yakalarsam af etmem tarzından değil gibi ama komple forvet az çok.

Ömer toprak yeni ve yeniden 5 para etmediğini kanatladı.

Hakan balta dün yanında en az 1 gömlek üstündü.

Ozan tufan fena değildi. Alternativ olarak düşünüle bilinir.

Oynadığımız takım Honduras'tı bence hiçbir gösterge olamaz dünkü maç ayrıca adamlar Dünya Kupasına gidicek risksiz temiz maç oynamak istemiştir diye düşünüyorum özetini izledim sadece bu yorumları yapabilmek için daha ciddi maçlar izlemek lazımki orda Caner sol açık Gökhan Gönül sağ açık oynucağını sanmam Ömer Toprak'ıda gömmeye devam ediyorsun ama hala Türk milli takımının en iyi defansı ve alternatifi yok Semih'in sakatlanması ile bile alternatif Hakan Balta'ya düşüyor sen düşün defanstaki sıkıntıyı artık. İshak iyi bir maç çıkarmış tabiki bunu sadece asistini görerek söylüyorum ama karşısındaki adamında kalitesi tartışılır. Caner için ise Caner'in sert muz ortaları şuan Dünya çapında bir kaliteye sahip bence defansıda teredüte düşüren yanlış bir hamle ile kendi kalesine gole sebep olabilecek ortalar açıyor kalecilerde genelde çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor aslında bu sene Caner'i Caner yapan Fatih Terim idi ilk 11'de yer bulamıyor Hasan Ali'ye yerini kaptırmışken milli takımda sol bekte görev verip tekrar bir çıkış ivmesi sağlamasına yardımcı olan Fatih Terim oldu.

Bende aynı kanıdayım bonservisi bu kadar düşmüşken alınacak bir oyuncu 1.5-2m €'ya alınır bence geçen sene sakatlığından beri oynayamadı form tuttuğu taktirde en azından Ceyhundan iyi Yekta ilede aynı yada biraz daha üst olur diye tahmin ediyorum.

Bu adamın alınması demek Melo'nun gitmesi demektir aynı mevkide oynuyorlar Melo bundan daha iyi ayrıca eğer Melo gidicekse daha genç biri gelmelidir benim aradığım Melo'nun yerinde tek kriter budur yoksa Melo hiçbir türlü gitmemelidir.

Oynadığımız takım Honduras'tı bence hiçbir gösterge olamaz dünkü maç ayrıca adamlar Dünya Kupasına gidicek risksiz temiz maç oynamak istemiştir diye düşünüyorum özetini izledim sadece bu yorumları yapabilmek için daha ciddi maçlar izlemek lazımki orda Caner sol açık Gökhan Gönül sağ açık oynucağını sanmam Ömer Toprak'ıda gömmeye devam ediyorsun ama hala Türk milli takımının en iyi defansı ve alternatifi yok Semih'in sakatlanması ile bile alternatif Hakan Balta'ya düşüyor sen düşün defanstaki sıkıntıyı artık. İshak iyi bir maç çıkarmış tabiki bunu sadece asistini görerek söylüyorum ama karşısındaki adamında kalitesi tartışılır. Caner için ise Caner'in sert muz ortaları şuan Dünya çapında bir kaliteye sahip bence defansıda teredüte düşüren yanlış bir hamle ile kendi kalesine gole sebep olabilecek ortalar açıyor kalecilerde genelde çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor aslında bu sene Caner'i Caner yapan Fatih Terim idi ilk 11'de yer bulamıyor Hasan Ali'ye yerini kaptırmışken milli takımda sağ bekte görev verip tekrar bir çıkış ivmesi sağlamasına yardımcı olan Fatih Terim oldu.

Ishak asistini çıkart yine iyidi. 90 dakika boyunca sıfır hata ile oynadı. Pass hatası bile yokdu.

Ömer toprakın sadece bu sene belki 20-30 macını izledim ( uzun özet veya full canlı)

Ömer toprak en iyisi ise bu bir çok türk stopere hakaretir.

Ondan daha iyi olan en az 10 tane yerli stoper saya bilirim.

Leverkusenda oynuyor diye çok prim kazanıyor belli ki. Leverkusen her zaman en çok gol yiğen takım olduğunu bilmeyen yok ama.

Yediğinden fazlasını atan takımlar ama o ayrı konu.

Caner hakında yorum yapmak istemiyorum fazla.

Rakipde baya ciddiye almışdı macı ama kaliteleri okadar iyi değildi ama bölüm bölüm bizden daha iyidiler takım olarak.

Dünya kupasında averaj takımı olurlar zaten

Yabancı transferi 2 ayı bulur.Elde zaten 10 tane adam var.Eboue-Ched-Dany-Ontivero(kiralık)-Hajrovic bunlar gitmeden zor.

Ishak asistini çıkart yine iyidi. 90 dakika boyunca sıfır hata ile oynadı. Pass hatası bile yokdu.

Ömer toprakın sadece bu sene belki 20-30 macını izledim ( uzun özet veya full canlı)

Ömer toprak en iyisi ise bu bir çok türk stopere hakaretir.

Ondan daha iyi olan en az 10 tane yerli stoper saya bilirim.

Leverkusenda oynuyor diye çok prim kazanıyor belli ki. Leverkusen her zaman en çok gol yiğen takım olduğunu bilmeyen yok ama.

Yediğinden fazlasını atan takımlar ama o ayrı konu.

Caner hakında yorum yapmak istemiyorum fazla.

Rakipde baya ciddiye almışdı macı ama kaliteleri okadar iyi değildi ama bölüm bölüm bizden daha iyidiler takım olarak.

Dünya kupasında averaj takımı olurlar zaten

Valla hakaret ise Ömer Toprak'ın iyi stoper olması her sene bütün stoperler hakareti yiyorlar maalesef Ömer Toprak her seferinde ilk 11'e seçiliyor. Ondan iyi 10 değil 5 tane sayamazsın bence Türk olarak.

hadi ligi götürürler bunlar.ama avrupada haşat ederler bizi

Bizi buna mecbur bırakıyorlarsa yapıcak birşey yok CL direk katılır 30m € cebimize koyar ordan UEFA'ya sarkarız ligdede 1.liğe oynarız madem sapık sapık kurallar koyuyorlar bizde kurallarına göre oynarız bu kuralı seneye değiştirmeye kalkarlarsada ilk karşı çıkıcak takımın biz olmamız lazım Fener CL'ye gittiği taktirde direk bu kural değişecektir sizde göreceksiniz.

Valla hakaret ise Ömer Toprak'ın iyi stoper olması her sene bütün stoperler hakareti yiyorlar maalesef Ömer Toprak her seferinde ilk 11'e seçiliyor. Ondan iyi 10 değil 5 tane sayamazsın bence Türk olarak.

Ilk 11e secilmezi milli takımda bence bundesliga bonusu sadece.

Hakanda bu arada overrated, çalaoğlu mu neydi ismi

Ortaya karışık...

1006119_Galatasaray_SK.jpg

arkadaşlar dostluk ve centilmen adı altında rakiplerden oyuncu almamak ilgilendiği oyuncularla ilgilenmemek tamamen aptallıktır fenerbahçe yıllardır özellikle azizeden buyana bizim sözleşmeli bile olsa futbolcumuza teknik direktörümüze ve bizden avrupaya giden futbolcularımıza hep transfer teklifinde bulunmuştur sırf psikolojik üstünlük olsun diye ör.:(fatih akyel ve beleşoğlunu alıp herkes bigün fenevli olacak şapkası giydirerek.) 2 yıldır üstümüze oynanan bir oyun var federasyon ve şikecilerle beraber bizim güçlenmemiz engellemek amacıyla yabancı kuralı çıkarılmış, yapılan şikeler ve ırkçılık görmezden gelinmiş etik kurulu ve basınla beraber oyuncularımız baskı altına alınmaya çalışılmış (örn: Melo), sözleşmeli teknik direktörümüzü teklifte bulunulmuştur. bu örnekler dahada çoğaltılabilir. şimdi bütün bu oyunları bizim görüp yönetimin görmemesi çok ilginç yabancı kuralına herhangi bir itiraz yok, başkan çıkmış transferde centilmenlikten bahsediyor halbuki bu planlı bir şekilde ayarlanan yabancı kuralının arakasında duran takımların ilgilendiği yerli futbolcuları almak hatta kadrolarında bulunan yerli futbolculara teklifte bulunmak bu oyunu bozmadaki en büyük silahımız olacaktır mesela canere her ne olursa olsun transfer teklifi yapmalıyız alamasak bile fiyatı yükselsin karakteri ne olursa olsun şuan ülkemizdeki en formda oyuncu ve yerli yaşıda çok genç ayrıca bizim eski oyuncumuz bizimle alakalı olumsuz bir demecide yok hatta geçen bi röportajda galatasaray hakkında ne düşünüyorsun sorusuna eski takımım ordada güzel günler geçirdim dedi gökhan törede aynı şekilde bjk madem yabancı kuralını destekliyor elindeki en sağlam yerli oğuzhanla töre ikisinede yap teklifini bence stratejimiz böyle olmalı saldırgan olmalıyız yoksa seneyede bu oyunlarla şampiyonluk hayal bu federasyon kaldığı sürece çok dikkatli olmalıyız. alınması gereken oyuncularla ilgili görüşüm defansa alex defansı toparlar sözleşmesi de yok yabancı forvet bence golcü özelliği olan kanat forvet olmalı ismi geçenlerden lavezzi süper olur menez, valencia, gaitan, dzagoev alternatif olarak düşünülebilir hatta kalitelide bir yerli kaleci alınmalı geçen yıl şampiyonluğu kaybetmemizin enbüyük etkenlerden biride musleranın uzun süren sakatlığıydı katılırsınız katılmazsınız ama benim düşüncelerim bunlar umarım iyi nöbetler

Kurabileceğimiz en potansiyelli kadro için aslında

Serge Aurier (Toulouse)-21

Doria (Botofago)-19

Xherdan Shaqiri (B.Münih)-kiralık-22

Ishak Doğan (Karabükspor)-24

Gökhan Töre (R.Kazan)-22

Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)-27

transferleri yeter ama paramız yetmez bu isimleri aynı anda almaya. :D

O yüzden 1-2 tanesini elemeliyiz.

Sol beke alternatif olarak Erdin Demir düşünülmeli

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KHf90oBNZU4[/media]

Ortaya karışık...

1006119_Galatasaray_SK.jpg

Tolgay'ı ortaya çekip Sağ Menez , Sol Olcan ortasınada Sneijder'i koyup Mevlüt yerinede Burak tek forvet yapsan daha etkili olur gibi 4-2-3-1 formasyonu ile.

Kurabileceğimiz en potansiyelli kadro için aslında

Serge Aurier (Toulouse)-21

Doria (Botofago)-19

Xherdan Shaqiri (B.Münih)-kiralık-22

Ishak Doğan (Karabükspor)-24

Gökhan Töre (R.Kazan)-22

Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)-27

transferleri yeter ama paramız yetmez bu isimleri aynı anda almaya. :D

O yüzden 1-2 tanesini elemeliyiz.

Bu kadro varya uçurur başka birşey demem Töre yerine Olcan'da olabilir. Doria yerine Kiralık forvette Lacina feci kadro olur ama zor.

Tolgay'ı ortaya çekip Sağ Menez , Sol Olcan ortasınada Sneijder'i koyup Mevlüt yerinede Burak tek forvet yapsan daha etkili olur gibi 4-2-3-1 formasyonu ile.

Renktaş özellikle Selçuk ve Burak ikilisini yazmadım

formasyonu ise maç içinde zaten Mancini kağıtla değiştirir :)

Peki şu meşhur yabancı sınırlaması olmasaydı

nasıl kadro yapardınız renktaşlar

ben elimizdeki cevherlerden vazgeçemedim bir türlü

Esasında sağlam bir Bruma dönerse bizim ilk 5 hazır

1006128_Galatasaray_SK.jpg

Özetleri izledim. Tarik dun defansta kritik bir hata yapmis ama ofansif acidan yine cok etkiliydi. Tam ihtiyacimiz olan adam. Kesinlikle alinmali.

Olcan + tarik olmazsa olmazlar bu transfer dönemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt