Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki şu meşhur yabancı sınırlaması olmasaydı

nasıl kadro yapardınız renktaşlar

ben elimizdeki cevherlerden vazgeçemedim bir türlü

1006128_Galatasaray_SK.jpg

Forvetim belki Lacina Traore olurdu Kiralık , Hulk mümkün değil bence onun yerine Vitinho olurdu birde Doria yerine belki Balanta olurdu yada Alex yerine çünkü Alex ile Doria aynı tip oyuncu şu Serge Aurier'de en büyük hayalim.

Forvetim belki Lacina Traore olurdu Kiralık , Hulk mümkün değil bence onun yerine Vitinho olurdu birde Doria yerine belki Balanta olurdu yada Alex yerine çünkü Alex ile Doria aynı tip oyuncu şu Serge Aurier'de en büyük hayalim.

Evet forvet hattına Traore'de olabilir

Vitinho'yu tam olarak bilmiyorum

Alex tecrübesinden dolayı oynamalı

Doria ise geleceğe yatırım

Hulk'un olabiliritesi var esasında sonuçta başkanın Ruslarla arası iyi

Aurier ise müthiş bir isim, Arsenal ve Barcelona ilgileniyormuş zaten

Bu arada Alex Teixeira isimleri epey dolanıyor ortada

bu adam kanat forvet oynar mı ?

Mavuba ile ilgileniyorsak Mancini orta sahanın ortasında 2 tane defansif ortasaha oynatmayı düşünüyor olabilir. Wes ve Nando'nun yerleri garanti olduğuna göre geriye kalan yabancı hakkını ya kanatta ya da forvette kullanır muhtemelen. Ortada 2 yabancı kullanmaktansa 1 tanesini kanatta kullanmak daha etkili olur diye düşünsem de transferde kimleri ikna edebileceğimizi henüz bilmiyoruz. O yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değil.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki şu meşhur yabancı sınırlaması olmasaydı

nasıl kadro yapardınız renktaşlar

ben elimizdeki cevherlerden vazgeçemedim bir türlü

Esasında sağlam bir Bruma dönerse bizim ilk 5 hazır

'Fernando Muslera'

-Daryl Janmaat- -Federico Fazio- -Mamadou Sakho- -Alex Telles-

-Felipe Melo- -Borja Valero-

-Hulk- -Wesley Snijder- -Kevin Kampl-

-Benteke-

Böyle olurdu renkdaş.bu takımın bileği kolay kolay bükülmezdi...

Sinir bozucu sınır olmasada taş gibi takım izlesek kanatlar hızlı,seri ve genç, göbek ise sağlam,fizikli ve tecrübeli ama sınır her şeyi bozuyor.

[attachment=10435:b.jpg]

Ekli dosyalar

• b.webp
    b.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 357
Bu arada Alex Teixeira isimleri epey dolanıyor ortada

bu adam kanat forvet oynar mı ?

Aslen Ofansif Orta Saha çift ayaklı hızlı Sağ Sol Kanattada oynayabilen adam eksiltebilen zamanında geleceğin oyuncusu olarak gösterilen fakat bir türlü beklenilen o çıkışı yapamayan bir oyuncu ama standartın üstünde bir oyuncu en azından Sneijder kendi mevkisinde Alex kanat oynar Sneijder çıktığında yerine geçer bu arada amma çok Alex oldu :D Defans diyoz Alex Sol Bek Alex birde bunu diyince bir tuaf oldum.

Mevlut Erdinc : Büyük hedeflerim ve planlarım var. Birincisi; Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve başarılı olmak

H.o

ynadı. Basit-hatasız ve bir asist ile. Umarım alınır.

Caner iyidi yine merak edenler için.

Mevlüt iyi bir forvet ama yakalarsam af etmem tarzından değil gibi ama komple forvet az çok.

Ömer toprak yeni ve y

arkadaşlar dostluk ve centilmen adı altında rakiplerden oyuncu almamak ilgilendiği oyuncularla ilgilenmemek tamamen aptallıktır fenerbahçe yıllardır özellikle azizeden buyana bizim sözleşmeli bile olsa futbolcumuza teknik direktörümüze ve bizden avrupaya giden futbolcularımıza hep transfer teklifinde bulunmuştur sırf psikolojik üstünlük olsun diye ör.:(fatih akyel ve beleşoğlunu alıp herkes bigün fenevli olacak şapkası giydirerek.) 2 yıldır üstümüze oynanan bir oyun var federasyon ve şikecilerle beraber bizim güçlenmemiz engellemek amacıyla yabancı kuralı çıkarılmış, yapılan şikeler ve ırkçılık görmezden gelinmiş etik kurulu ve basınla beraber oyuncularımız baskı altına alınmaya çalışılmış (örn: Melo), sözleşmeli teknik direktörümüzü teklifte bulunulmuştur. bu örnekler dahada çoğaltılabilir. şimdi bütün bu oyunları bizim görüp yönetimin görmemesi çok ilginç yabancı kuralına herhangi bir itiraz yok, başkan çıkmış transferde centilmenlikten bahsediyor halbuki bu planlı bir şekilde ayarlanan yabancı kuralının arakasında duran takımların ilgilendiği yerli futbolcuları almak hatta kadrolarında bulunan yerli futbolculara teklifte bulunmak bu oyunu bozmadaki en büyük silahımız olacaktır mesela canere her ne olursa olsun transfer teklifi yapmalıyız alamasak bile fiyatı yükselsin karakteri ne olursa olsun şuan ülkemizdeki en formda oyuncu ve yerli yaşıda çok genç ayrıca bizim eski oyuncumuz bizimle alakalı olumsuz bir demecide yok hatta geçen bi röportajda galatasaray hakkında ne düşünüyorsun sorusuna eski takımım ordada güzel günler geçirdim dedi gökhan törede aynı şekilde bjk madem yabancı kuralını destekliyor elindeki en sağlam yerli oğuzhanla töre ikisinede yap teklifini bence stratejimiz böyle olmalı saldırgan olmalıyız yoksa seneyede bu oyunlarla şampiyonluk hayal bu federasyon kaldığı sürece çok dikkatli olmalıyız. alınması gereken oyuncularla ilgili görüşüm defansa alex defansı toparlar sözleşmesi de yok yabancı forvet bence golcü özelliği olan kanat forvet olmalı ismi geçenlerden lavezzi süper olur menez, valencia, gaitan, dzagoev alternatif olarak düşünülebilir hatta kalitelide bir yerli kaleci alınmalı geçen yıl şampiyonluğu kaybetmemizin enbüyük etkenlerden biride musleranın uzun süren sakatlığıydı katılırsınız katılmazsınız ama benim düşüncelerim bunlar umarım iyi nöbetler

Dostluk centilmenlik falan hikaye yahu hemen inanıyorsunuz. Başkan , trabzonun gomisi alamayacağını bilmiyor mu sanıyorsunuz. Olcan transferinde yumuşasınlar diye jest yapıyorum ayağı çekiyor.Transfer dünyasında kimse kimseye acımaz. Hele ihtiyacın varsa bir oyuncuya kimse acımaz. Fener Beşiktaşla dostluk maçı yapacaklarını söyledikten bir gün sonra diegoyu çakti aldı ellerinden . Bu işler böyle. Törede de durum farklı değil.Parayı veren alacak.

baskan cilek gelecek demisti

ben arfa, gomis, mevlut isimleri konusuluyor ama bence baskan sag gosterip sol vuracak

cilek derken, gomis gibi 3.klas oyunculardan bahsetmiyoruz

LAVEZZI, HULK, DZEKO, TORRES, BALOTELLI, PASTORE gibi isimler gelecek

2 yildiz, 2 tane iyi yerli oyuncu alinsin yeter

20 oyuncu alacaklarina takima direk monte edebilecegimiz 4 isimle yola devam etmek en iyiisi

Ve Allah 2 gramlik beyin vermisse yonetimimize, sabri, aydin, balta, ceyhun giib kazmalara 4m euroluk sozlesmeler imzalanmaz

aksine defolsunlar

Yabanci siniri olmasa yapilacaklar cok basitti.

Toplam 4 transfer bize yeterdi. Takimin diger oyunculari zaten mükemmele yakin.

Bonservissiz Alex-Menez

Savas cikan Ukrayna'dan Darijo Srna (Shakhtar Avrupa'ya da gidemiyor bu sene)

Ve cilek transferimiz Balotelli (opsiyonu kiralama falan, sponsorlarla halledebilirdik)

Ama nerede..

sener tarik gökhan töre mevlüt'lü kadrolar kuruyoruz suan...

4 transferden fazlasina gercekten ihtiyacimiz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt