- 4 Ağustos 2009
- 91.281
- 72.946
- 5.358
Töreeeeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balanta ve Alex in, Chedjou ve Eboue out.
Amrabat out, Lavezzi ve Olcan in.
+Inler
Sneijder'e alternatif olarak yedek kulübesinde zaten çok isim var , ama illa alınacaksa M.Ekici'nin bonsevisi 2.5M...
Altyapısı iyi , teknik , güçlü
Fransız Sport 365'te G.Saray’ın Lille forması giyen Rio Mavuba ile de ilgilendiği iddia edildi.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=AMsmu0yku0A[/media]
Dün milli,yani bugün gece milli macı izlemeyenler olmuşdur herhalde.
Tarık ilk yarı bekde oynadı ve savunma anlamında çok kötüydü. 2ci yarı g.Gönül girdi oda sağ açık olarak devam etti ki orda iyidi.
Savunması 5 para etmez.
Ishak çok iyi oynadı. Basit-hatasız ve bir asist ile. Umarım alınır.
Caner iyidi yine merak edenler için.
Mevlüt iyi bir forvet ama yakalarsam af etmem tarzından değil gibi ama komple forvet az çok.
Ömer toprak yeni ve yeniden 5 para etmediğini kanatladı.
Hakan balta dün yanında en az 1 gömlek üstündü.
Ozan tufan fena değildi. Alternativ olarak düşünüle bilinir.
Bende aynı kanıdayım bonservisi bu kadar düşmüşken alınacak bir oyuncu 1.5-2m €'ya alınır bence geçen sene sakatlığından beri oynayamadı form tuttuğu taktirde en azından Ceyhundan iyi Yekta ilede aynı yada biraz daha üst olur diye tahmin ediyorum.
Bu adamın alınması demek Melo'nun gitmesi demektir aynı mevkide oynuyorlar Melo bundan daha iyi ayrıca eğer Melo gidicekse daha genç biri gelmelidir benim aradığım Melo'nun yerinde tek kriter budur yoksa Melo hiçbir türlü gitmemelidir.
Oynadığımız takım Honduras'tı bence hiçbir gösterge olamaz dünkü maç ayrıca adamlar Dünya Kupasına gidicek risksiz temiz maç oynamak istemiştir diye düşünüyorum özetini izledim sadece bu yorumları yapabilmek için daha ciddi maçlar izlemek lazımki orda Caner sol açık Gökhan Gönül sağ açık oynucağını sanmam Ömer Toprak'ıda gömmeye devam ediyorsun ama hala Türk milli takımının en iyi defansı ve alternatifi yok Semih'in sakatlanması ile bile alternatif Hakan Balta'ya düşüyor sen düşün defanstaki sıkıntıyı artık. İshak iyi bir maç çıkarmış tabiki bunu sadece asistini görerek söylüyorum ama karşısındaki adamında kalitesi tartışılır. Caner için ise Caner'in sert muz ortaları şuan Dünya çapında bir kaliteye sahip bence defansıda teredüte düşüren yanlış bir hamle ile kendi kalesine gole sebep olabilecek ortalar açıyor kalecilerde genelde çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor aslında bu sene Caner'i Caner yapan Fatih Terim idi ilk 11'de yer bulamıyor Hasan Ali'ye yerini kaptırmışken milli takımda sağ bekte görev verip tekrar bir çıkış ivmesi sağlamasına yardımcı olan Fatih Terim oldu.
Beyler Sağ Beklerimiz:
-Tarik Camdal
-Şener Özbayrakli
-Veysel Sari
Sol beklerimiz
-Telles
-İshak Dogan
Olsa fena olmaz mi En azindan beklerimiz sağlam olur.
Ishak asistini çıkart yine iyidi. 90 dakika boyunca sıfır hata ile oynadı. Pass hatası bile yokdu.
Ömer toprakın sadece bu sene belki 20-30 macını izledim ( uzun özet veya full canlı)
Ömer toprak en iyisi ise bu bir çok türk stopere hakaretir.
Ondan daha iyi olan en az 10 tane yerli stoper saya bilirim.
Leverkusenda oynuyor diye çok prim kazanıyor belli ki. Leverkusen her zaman en çok gol yiğen takım olduğunu bilmeyen yok ama.
Yediğinden fazlasını atan takımlar ama o ayrı konu.
Caner hakında yorum yapmak istemiyorum fazla.
Rakipde baya ciddiye almışdı macı ama kaliteleri okadar iyi değildi ama bölüm bölüm bizden daha iyidiler takım olarak.
Dünya kupasında averaj takımı olurlar zaten
hadi ligi götürürler bunlar.ama avrupada haşat ederler bizi
Valla hakaret ise Ömer Toprak'ın iyi stoper olması her sene bütün stoperler hakareti yiyorlar maalesef Ömer Toprak her seferinde ilk 11'e seçiliyor. Ondan iyi 10 değil 5 tane sayamazsın bence Türk olarak.
Ortaya karışık...
![]()
Kurabileceğimiz en potansiyelli kadro için aslında
Serge Aurier (Toulouse)-21
Doria (Botofago)-19
Xherdan Shaqiri (B.Münih)-kiralık-22
Ishak Doğan (Karabükspor)-24
Gökhan Töre (R.Kazan)-22
Mevlüt Erdinç (Saint Etienne)-27
transferleri yeter ama paramız yetmez bu isimleri aynı anda almaya.
O yüzden 1-2 tanesini elemeliyiz.
Tolgay'ı ortaya çekip Sağ Menez , Sol Olcan ortasınada Sneijder'i koyup Mevlüt yerinede Burak tek forvet yapsan daha etkili olur gibi 4-2-3-1 formasyonu ile.