Emre Güneş
Sarı Üye
- 9 Mayıs 2011
- 127
- 0
- 976
Hulk gelsin istersen biz solbeksiz oynayalım kabulümdür.
Taptap
abi bu takım da taraftar da senelerden beri sol bek solbek dıye tutturuuyor bence sol beksız oynamak olmaz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hulk gelsin istersen biz solbeksiz oynayalım kabulümdür.
Taptap
abi bu takım da taraftar da senelerden beri sol bek solbek dıye tutturuuyor bence sol beksız oynamak olmaz bence
Vallahi bak Hulk gelsin isterse sol bek olmasın nasılsa yıllarca yoktu
Taptap
Hayal kadrolar ve isimler yazılıyor . Bende yatmadan önce hayal kadro kurayım bari.
Neuer
Dani alves-ramos- silva-bale
Melo-yaya toure
Di maria-messi-ronaldo
Lewandowski (ibrahimovic)
Hayal kadrolar ve isimler yazılıyor . Bende yatmadan önce hayal kadro kurayım bari.
Neuer
Dani alves-ramos- silva-bale
Melo-yaya toure
Di maria-messi-ronaldo
Lewandowski (ibrahimovic)
Ronaldo, Messiye pas atmaz renkdaş
Taptap
Iki senedir kanatsızlıktan şikayet ediyoruz. Umarım transferleri ona göre yaparız. Muslera, Melo, Sneijder, Bruma, yabancı forvet. Bunlar banko olmalı. Telles, yabancı kanat ve yabancı stoperde yedek olur. Ligde her hafta bir şekilde rotasyon yaparız.
Önemli olan kaliteli bir yerli kaleci, yerli sağ ve sol bek, yerli orta saha, yerli bir forvet ve yerli bir kanat oyuncusunun transferi.
7-8 transfer yapmamız lazım 3 yabancı 5 yerli. Gönderilmesi gerekenler: Eray, Aykut, Salih, Eboue, Chedjou, Hajrovic(kiralık tr vatandaşı olmazsa), Ontivero(kiralık), Umut Bulut. Bu oyuncuları gönderip finansal açıdan sorun yaşamayız.
Benzema, Torres falan güldük eğlendik. Şimdi gerçekçi olursak,
Yabancı sınırı nedeniyle en fazla Telles ve Bruma'yı yedek oynatabileceğimiz şekilde 2 üst düzey yabancı alabiliriz. Daha da gerçekçi olursak maddi sıkıntılarımız nedeniyle bu sayı en fazla "1" olacaktır. Yanına bir tane de üst düzey olmaya aday oyuncu alırız. Daha kurtulmamız gereken bir sürü yabancı oyuncu olduğunu da unutmayın.
Her şeyden önce Mevlüt alınıyorsa forveti yerli kullanacağız demektir. Yani Benzema, Torres'i geçtim Gomis bile pek inandırıcı değil .
Selçuk ve Burak. Her ikisinin de bu sezon ilk 11 oynayacağını düşünüyorum. Ama her ikisinin yerine de birer alternatif alınacağı kesin gibi. Mevlüt Burak'ı yedeklemek için, adları geçen Tolga/Tolgay v.s. orta sahalarda Selçuk'u yedeklemek için düşünülüyor muhtemelen.
Olcan ve Töre adları geçtiğine göre kanatlardan en az birisi yerli olacak demektir. Tarık ve Emrah isimleri sağ bekimizin de yerli olacağını gösteriyor.
------------Muslera----------
Yerli--Semih--xxxx--Telles?
---------Melo-Selçuk-------
Olcan----Sneijder----Bruma?
--------------Burak-------------
Ben şahsen yabancı olarak en fazla bir stoper ve bir kanat alınacağını düşünüyorum Skorer kanat ihtiyacımız nedeniyle "Çilek" o bölgeye olabilir.
Ama Telles'in kanadı yedekleyebileceğini düşünerek stoper de alabilirler. O bölgede de ciddi sorunumuz var.
Önce bir hocamız belli olsun da transfer kolay.