Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal kadrolar ve isimler yazılıyor . Bende yatmadan önce hayal kadro kurayım bari.

Neuer

Dani alves-ramos- silva-bale

Melo-yaya toure

Di maria-messi-ronaldo

Lewandowski (ibrahimovic)

Transferleri beklerken canımız sıkılmasın.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9b9MZtojEAQ[/media]

muslera

veysel semih koray telles

selcuk melo

olcan sneijder bruma

burak

-----------

yedek forvet ıcın mevlute vereccegım parayla enes ünalı alırım. burak bitinceye kadar bekler,oynar arada gelişir.yabancı forvet transferı,burak 32 yasına gelınceye kadar falan gs ıcın mallıktan baska bısey degıl. keşke 6 olsaydı yabancı sınırı. bana kalsa skorer sag kanat alırdım yabancı. mecburiyetten yazdım olcanı,,çok begendıgımden degıl

keza stoper transferide türk alamadıktan sonra anlamsız. cunku duzenli forma giymesi sıkıntı olacak.chedjpunun 3 sene daha kontratı var artı.

bruma- hamiti yeni transferler olarak degerlendırebiliriz. özellikle bruma.

telles ve bruma bu takımın maddi anlamda gelecegı. hadi telles oldu.

brumayı ısındırmak gerek. büyük potansıyel oldugunu anlatmaya gerek yok

yabancı sınırı olmasa saga robben, hulk tarzı bı adam ısterm. ama anlamsız,denge bozuluyor.

muslerayıı satıp onuru almadıkca pahalı yabancı transferı bana göre cok gereksiz.

koraya guvenılmesı taraftarıyım, keza veysel-sabri-hamit sağı çevirir.

sezon ıcınde chedjou da cok sans bulur

ontiveroyu bir sene kıralamak gerek tr lıgınde bı takıma, görsek fena olmaz.

bu sene de hedef cl de gruptan cıkmayla sınırlı olmalı,üstü kaymagı.

önemli olan bu sene sampıyon olup dırek gitmek.

zira bu seneyı maddi anlamda sakin gecirmek hayrımıza gibi.

Iki senedir kanatsızlıktan şikayet ediyoruz. Umarım transferleri ona göre yaparız. Muslera, Melo, Sneijder, Bruma, yabancı forvet. Bunlar banko olmalı. Telles, yabancı kanat ve yabancı stoperde yedek olur. Ligde her hafta bir şekilde rotasyon yaparız.

Önemli olan kaliteli bir yerli kaleci, yerli sağ ve sol bek, yerli orta saha, yerli bir forvet ve yerli bir kanat oyuncusunun transferi.

7-8 transfer yapmamız lazım 3 yabancı 5 yerli. Gönderilmesi gerekenler: Eray, Aykut, Salih, Eboue, Chedjou, Hajrovic(kiralık tr vatandaşı olmazsa), Ontivero(kiralık), Umut Bulut. Bu oyuncuları gönderip finansal açıdan sorun yaşamayız.

Luis Antonia Valencia ve Mario Mandzukiç haaa birde Psg'den savunma Alex'i alıp transfer sezonunu kaparız:) inşallah

Iki senedir kanatsızlıktan şikayet ediyoruz. Umarım transferleri ona göre yaparız. Muslera, Melo, Sneijder, Bruma, yabancı forvet. Bunlar banko olmalı. Telles, yabancı kanat ve yabancı stoperde yedek olur. Ligde her hafta bir şekilde rotasyon yaparız.

Önemli olan kaliteli bir yerli kaleci, yerli sağ ve sol bek, yerli orta saha, yerli bir forvet ve yerli bir kanat oyuncusunun transferi.

7-8 transfer yapmamız lazım 3 yabancı 5 yerli. Gönderilmesi gerekenler: Eray, Aykut, Salih, Eboue, Chedjou, Hajrovic(kiralık tr vatandaşı olmazsa), Ontivero(kiralık), Umut Bulut. Bu oyuncuları gönderip finansal açıdan sorun yaşamayız.

Çoğunlukla katılıyorum düşüncene ama ne 7-8 transfer yapacağımıza ne de yerli iyi bir kaleci alacağımıza inanmıyorum/düşünmüyorum. Yabancı transferi bence forvet hattına yapılacak, kanatlara Türk oyuncu takviyesi yapılabilir, Bruma da var zaten, şuan hesaba katılmıyor çocuk lakin kim bilir belki en büyük transferimiz olacak bu sezon, ligte artık forma giymeye başlayacaktır.

Benzema, Torres falan güldük eğlendik. Şimdi gerçekçi olursak,

Yabancı sınırı nedeniyle en fazla Telles ve Bruma'yı yedek oynatabileceğimiz şekilde 2 üst düzey yabancı alabiliriz. Daha da gerçekçi olursak maddi sıkıntılarımız nedeniyle bu sayı en fazla "1" olacaktır. Yanına bir tane de üst düzey olmaya aday oyuncu alırız. Daha kurtulmamız gereken bir sürü yabancı oyuncu olduğunu da unutmayın.

Her şeyden önce Mevlüt alınıyorsa forveti yerli kullanacağız demektir. Yani Benzema, Torres'i geçtim Gomis bile pek inandırıcı değil .

Selçuk ve Burak. Her ikisinin de bu sezon ilk 11 oynayacağını düşünüyorum. Ama her ikisinin yerine de birer alternatif alınacağı kesin gibi. Mevlüt Burak'ı yedeklemek için, adları geçen Tolga/Tolgay v.s. orta sahalarda Selçuk'u yedeklemek için düşünülüyor muhtemelen.

Olcan ve Töre adları geçtiğine göre kanatlardan en az birisi yerli olacak demektir. Tarık ve Emrah isimleri sağ bekimizin de yerli olacağını gösteriyor.

------------Muslera----------

Yerli--Semih--xxxx--Telles?

---------Melo-Selçuk-------

Olcan----Sneijder----Bruma?

--------------Burak-------------

Ben şahsen yabancı olarak en fazla bir stoper ve bir kanat alınacağını düşünüyorum Skorer kanat ihtiyacımız nedeniyle "Çilek" o bölgeye olabilir.

Ama Telles'in kanadı yedekleyebileceğini düşünerek stoper de alabilirler. O bölgede de ciddi sorunumuz var.

Benzema, Torres falan güldük eğlendik. Şimdi gerçekçi olursak,

Yabancı sınırı nedeniyle en fazla Telles ve Bruma'yı yedek oynatabileceğimiz şekilde 2 üst düzey yabancı alabiliriz. Daha da gerçekçi olursak maddi sıkıntılarımız nedeniyle bu sayı en fazla "1" olacaktır. Yanına bir tane de üst düzey olmaya aday oyuncu alırız. Daha kurtulmamız gereken bir sürü yabancı oyuncu olduğunu da unutmayın.

Her şeyden önce Mevlüt alınıyorsa forveti yerli kullanacağız demektir. Yani Benzema, Torres'i geçtim Gomis bile pek inandırıcı değil .

Selçuk ve Burak. Her ikisinin de bu sezon ilk 11 oynayacağını düşünüyorum. Ama her ikisinin yerine de birer alternatif alınacağı kesin gibi. Mevlüt Burak'ı yedeklemek için, adları geçen Tolga/Tolgay v.s. orta sahalarda Selçuk'u yedeklemek için düşünülüyor muhtemelen.

Olcan ve Töre adları geçtiğine göre kanatlardan en az birisi yerli olacak demektir. Tarık ve Emrah isimleri sağ bekimizin de yerli olacağını gösteriyor.

------------Muslera----------

Yerli--Semih--xxxx--Telles?

---------Melo-Selçuk-------

Olcan----Sneijder----Bruma?

--------------Burak-------------

Ben şahsen yabancı olarak en fazla bir stoper ve bir kanat alınacağını düşünüyorum Skorer kanat ihtiyacımız nedeniyle "Çilek" o bölgeye olabilir.

Ama Telles'in kanadı yedekleyebileceğini düşünerek stoper de alabilirler. O bölgede de ciddi sorunumuz var.

Skorer kanat bence Villa olacak. Basinda da bir kaç haber geçti. Torres falan uçmayalim yani maliyeti çok yüksek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt