Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Arfa Ontiveronun 10 yaş büyüğü işte

Ontiveroya 5 maç 90 dk şans ver hiç eleştirme gerisi gelir.

Menez iligi Haberler oldukca az. Belki bir Kulüp ile coktan anlasti. Italya'dan falan, yineden Romaya dönecek? Veya Juve? en son böyle Haberler vardi. Yönetim neden Gomis alsin,bedava MENEZ varken? Bülent Tulun fransa ligini iyi takip ediyor,böyle bir sacmalik yapmazlar umarim..

Gomis bizim sisteme uymaz,Gomis alirsak cift Forvet oynamak sart yoksa Burak Yedek'te kalir. 3 Milyon euroya yakin Para alan adam Yedekte kalmaz.

Gomis Kanatta hic oynamaz. Menez hem kanat hemde forvet oynayabilecek,bu yüzden daha mantikli geliyor..Ver 3-4 Milyon imza parasi,yillik de 3 Milyon,seve seve gelecek iste.

Ama Ben Arfa alsak deli gibi sevinirim.

Melo - Selçuk

Menez - Sneijder - Olcan

Burak Yılmaz

Hücum hattı. Gerektiğinde Telles çıkar, Bruma girer, Olcan sol beke geçer.​

Transfer ihtiyacımız 3 tane.

Mevlüt ve Tarık Çamdal + Töre(Olcan)

----------------------------------Muslera------------------

--------Veysel---------Semih---------Ched-------Tarık

----------------------------Melo -----Selçuk

-Olcan-Bruma(HAyro)--------Şino------------OlcanTelles(Onti)

---------------------Mevlid(Burak)(Umut)------------

Mitroglu kiralık gelebilir belki.Ama o kadar iyi topcu mu bilmiyorum.Hic izlemedim.Spa'da yas alıyor artık.Baskan isterse alır.Gecen senede gelirdi ama Oly'de kalmayı tercih etti.

Çok para da istemişti galiba seneye Aroyyonun kalacağını sanmıyorum bu akşam ki Oly-Pana maçını izledim bu adam 3 yıl daha üst düzey oynar müthiş bir adam.

Gomis gelirse..Mancini Wesi kanada atar xD

___________Mus

Sener semih hakan telles

Olcan melo selcuk sneijder

______Gomis burak

442 :D

* LG G2 Tapatalk *

Ben Arfa,sakatlanmasa Menez ve Lavezzi'den de iyi olurdu bana göre.Lyon da oynarken o kadar çıt kırıldım değildi.Teknik ve sert bir futbolcuydu.Ama şimdi bilmiyorum ne halde.

Çok para da istemişti galiba seneye Aroyyonun kalacağını sanmıyorum bu akşam ki Oly-Pana maçını izledim bu adam 3 yıl daha üst düzey oynar müthiş bir adam.

Arroyo'dan sonra cok yakısır valla.Umarım görürüz kabasakalı sarı kırmızılı formamız altında.

Transfer manyaklığı yapmak yerine

Bruma, Ontivero, Telles, Umut Gündoğan, Koray, Hayro gibi isimlere şans verilse keşke

Ben Arfa,sakatlanmasa Menez ve Lavezzi'den de iyi olurdu bana göre.Lyon da oynarken o kadar çıt kırıldım değildi.Teknik ve sert bir futbolcuydu.Ama şimdi bilmiyorum ne halde.

Yetenek olarak üst düzey zaten. Teknigi birinci sinif,world class. Ama Sakatliklar iste..Sakatliklar olmasa su anda Chelsea,City ilk 11nde oynardi.

Oyuncu alımından ötürü kulüp düzeyinde aramız bozulmasın muhabbeti yapan başka bir camia var mıdır acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt