Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7jlg9p9m.png

sosi9y7q.png

Bu nedir ya. Roma böyle bir aptalik yapmaz. Salih iyi yetenek. Ama 12 Milyon € degmez. Biz Arda 12 Milyona sattik,ezikler Salih icin ayni parasi alsa kötü olur ..Yalan Haber bence.

7jlg9p9m.png

sosi9y7q.png

Bu nedir ya. Roma böyle bir aptalik yapmaz. Salih iyi yetenek. Ama 12 Milyon € degmez. Biz Arda 12 Milyona sattik,ezikler Salih icin ayni parasi alsa kötü olur ..Yalan Haber bence.

100% yalan.

Afamlar hem 12m € hem 25% kar payi hem de tr liginden baska takima gidemez sarti koyacak üstelik bütün bunlar fenevin yedek topcusu icin öyle mi?!

Bak bak bak bak bak :D

7jlg9p9m.png

sosi9y7q.png

net ımkansız. roma mal mı 12 mılyona ne gencler alınır. fener dangolozunun oynatmadığı baroni yi selçuk şahini kesemeyen adama mı 12 verecekler. eger ki 12 degil 6 milyona satsınlar burdan çıkar özür diler helal olsun derim

Ben arfa kim ya Menezin yaninda karsilastirmaya bile degmez ben arfa parladi sondu artik ingilterede ufak takimlarda oynar yada lyon a marsilyaya gider

Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk

İbrahim Toure ismide gundeme gelmis ucuz maliyetli olur

tipik medya yalani, salihi satacaklar yalan haberler cikartip bak fazlaya gitti dicekler dogru haber de baska transfer ile kapatilir

Roma 2 milyon teklif etmistir eger 3 sezonda 100 maca cikarsa belki 10 milyon bonus vardir :D

-----------------Burak------------------

Arda-----------------------------Menez

-----------------Sneijder-----------------

------------Melo---------Selcuk---------

Caner---------------------------------Tarik

----------------Semih--Astori-------------

---------------------Muslera-----------------

Biraz hayal kuralim bare. :D

Kontenjana ragmen ligde rahat sampiyon ve Sampiyonlar Ligindede is yapabilecek bir kadro.

Uzun lafin kisasi, Sampiyonlar liginde basari IMKANSIZ bu kontenjanla. Kaliteli Türkler yok malesef, olanlarida almamiz neredeyse imkansiz-.

-----------------Burak------------------

Arda-----------------------------Menez

-----------------Sneijder-----------------

------------Melo---------Selcuk---------

Caner---------------------------------Tarik

----------------Semih--Astori-------------

---------------------Muslera-----------------

Biraz hayal kuralim bare. :D

Kontenjana ragmen ligde rahat sampiyon ve Sampiyonlar Ligindede is yapabilecek bir kadro.

Uzun lafin kisasi, Sampiyonlar liginde basari IMKANSIZ bu kontenjanla. Kaliteli Türkler yok malesef, olanlarida almamiz neredeyse imkansiz-.

Caner ne ya yapmayin etmeyin o serefsizi nasil kabullenipte kadroya yaziyorsunuz

Caner ne ya yapmayin etmeyin o serefsizi nasil kabullenipte kadroya yaziyorsunuz

mecburiyetten. Varmi baska care? Tellesi yazsan, kimi kesecen, Buraki oynatmaya bile icim sinmemisken. SU lanet olasi kontenjan olmasi götü boklu Canere kimse tahammül etmez.

mecburiyetten. Varmi baska care? Tellesi yazsan, kimi kesecen, Buraki oynatmaya bile icim sinmemisken. SU lanet olasi kontenjan olmasi götü boklu Canere kimse tahammül etmez.

Olmaz olmaz olmaz o bizim takimda oynamaz adam ihanet eder oynasa bile

Peki yazin bir 11 , 5 yabancili, sampiyonlar liginde oynayabilecek 6 türkle.

Benim yazdigim 11de burak ile tarik bile oynayamaz ya neyse.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Peki yazin bir 11 , 5 yabancili, sampiyonlar liginde oynayabilecek 6 türkle.

Benim yazdigim 11de burak ile tarik bile oynayamaz ya neyse.

Kaleye onuru koy caneri yazacana.

Caneri gormektense musleraya veda etmeyi tercih ederim.

Öylede olur , ozaman onurla caneri alip buraki keserim balotelliyi koyarim ben. Af etmem.

yenı duydum gomis ts ıle transferı sonuclanana kadar gırısımımız olmayacak demıs basgan...buyuk ıhtımal olcanı ıstedıgımız ıcın boyleyızdır..gomisi gercekten istiyorsakta ts ye gıtmeyecegını bıldıgımız ıcın sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt