Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumayi acayip Riberye benzetiyorum. Riberyninde son vuruslari cok kötüydü.

Tabii Rib biraz daha kuvvetliydi daha kolay adam geciyordu, Bruma bunu muhakkak güclendirmeli.

@Hakan Delikanli katılıyorum. Menez gelirse sneijder ile birlikte takımın hücum kalitesini inanılmaz derecede arttırıcaktır. takımda futbol zekası iyi olan oyuncu sayısı fazla olucaktır.. Menez sneijder 4. yıldız için hayli hayli yeterlidir. Avrupa için tabi ki yabancı kuralını düşünmek de fayda var derim...

Ne güzel oldu dimi arkadaslar, bir iki gereksiz arkadas gidince futbol konusur olduk.

Nöbet iste böyle olmali, burasi sulu muhabbet yeri degil.

Transfer nöbetinin başından beri diyorum. Menez,Alex,Olcan/Töre

Bunlar gelsin yeter. Tabi birde forvet gelirse hayır demem. :)

Menez gelse bile sol kanatta oynatacak Mancini. Bu adam Safkan Sag Kanat. Ayrıca Kanat Forvet degil. Os Kanadı.

Menez

Astori

Mavuba.

Gelsin be

Mavuba gelmesin demeyin melonun oynamayip kazandigimiz mac mi var beyler +3 icin gelsin bonservisi elinde zaten tas gibi onlibero , meloya alternatif olacak yerli adam yok adam oynamayinca bizim orta saha otoban oluyor resmen inlerede gidip bizimkiler para bayilmaz fransiz basininda bazi dedikodar var ilgileniyomusuz

Menez

Melo

Sneijder

Muslera

Astori

+

Telles

Bruma

Mavuba

Menez gelse bile sol kanatta oynatacak Mancini. Bu adam Safkan Sag Kanat. Ayrıca Kanat Forvet degil. Os Kanadı.

Bence Mancini bizim gibi 4-2-3-1 düşünmüyor. 4-3-3 düşünüyor. İleri üçlü muhtemelen Menez-Burak-Sneijder olur. Sneijder yine solda olur gibi geliyor.

Menez

Astori

Mavuba.

Gelsin be

Mavuba gelmesin demeyin melonun oynamayip kazandigimiz mac mi var beyler +3 icin gelsin bonservisi elinde zaten tas gibi onlibero , meloya alternatif olacak yerli adam yok adam oynamayinca bizim orta saha otoban oluyor resmen inlerede gidip bizimkiler para bayilmaz fransiz basininda bazi dedikodar var ilgileniyomusuz

Menez

Melo

Sneijder

Muslera

Astori

+

Telles

Bruma

Mavuba

Meloya alternatif alacaz diye saçma sapan transferlere gerek yok. Alacaksak Gül gibi Gökhan İnleri alalım.

Menez'in çok fazla talibi var zor transfer.

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Alex

Melo-Sneijder-Selçuk

Bruma-Burak-Olcan

Mevlüt-Hajroviç-Hamit-Yekta-Sabri-Chedjou-Eray

Ben iki transfere tavım. Devre arası da baya yatırım yaptık. Sneijder'in forvet arkası oynayacak olması başlı başına bir transfer. Bruma, Olcan kanatları da bize büyük katkı sağlar. Özellikle Koray'a olmak üzere Veysel'e de güveniyorum.

Menez'in çok fazla talibi var zor transfer.

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Alex

Melo-Sneijder-Selçuk

Bruma-Burak-Olcan

Mevlüt-Hajroviç-Hamit-Yekta-Sabri-Chedjou-Eray

Ben iki transfere tavım. Devre arası da baya yatırım yaptık. Sneijder'in forvet arkası oynayacak olması başlı başına bir transfer. Bruma, Olcan kanatları da bize büyük katkı sağlar. Özellikle Koray'a olmak üzere Veysel'e de güveniyorum.

Şeneri alabiliriz kardeş. Gidişat öyle gözüküyor.

Belodedici bu defa gelmeli, tam ihtiyacımız olan oyuncu!..

''O da kim lan?'' diyordur forumun %99 u...

Şili U21 takımının kaptanıdır kendisi, 20.5 yaşında ve muhteşem bir sol kanat-forvet oyuncusu...Gelirse 15 gol-20 asist garanti, Wenger-Mourinho keşfetmeden kapmak lazım...

Muhtelif eklemlerimde çıkan sağlık sorunları ve hatırıma gelen bu tür efsane transfer geyikleri acımasızca yüzüme yüzüme vuruyor yaşlanmakta olduğumu...

Evet, saçmalıyorum, yaşıma verin gençler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt