Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stratejik açıdan bakıldığında Caner hamlesi mantıklı. İkna edilebilirse transfer edilmemesi için bir sebep göremiyorum.

Canerle birlikte Gökhan Gönülüde alabilsek keske. Ozaman görürüm bunlarin yabanci kuralini. Ha düserlerse zaten hepsi kacacak delik arayacak-

caner'den nefret ederim, günahim kadar sevmem, gördügüm duydugum isittigim en igrenc ve cirkef topculardan.

lakin fenevin elinden sol bekini almanin hazi paha bicilemez. düsene bir darbe de biz vuralim :melo:

--------------------Muslera----------------------

Hamit---Semih-----------Astori---C.Erkin

--------------Melo------------Selçuk-----------

Bruma-----------Sneijder-------------Olcan

----------------------Burak------------------------

Subs. : Ufuk,Veysel,Chedjou,Telles,Yekta,E.Çolak,Mevlüt.

Arda-Nuri-Caner-Onur--Gökhan Gönül

Galatasarayda oynayacak Kapasiteye sahip Türk futbolcular.

Nuri ile Arda olmaz.

Onuru alip Muslerayi göndermek Kontenjan bakimindan mantikli olabilir, ama Muslerayi göndermek istemem, cünkü Onurdan iyi.

Gökhan Gönülde sözlesmesi var, zor.

Yane Kontenjan bakimindan , bonservissiz, Ardayla beraber en formda Türk olan Caneri almak sarttir bence.

Arda-Nuri-Caner-Onur--Gökhan Gönül

Galatasarayda oynayacak Kapasiteye sahip Türk futbolcular.

Nuri ile Arda olmaz.

Onuru alip Muslerayi göndermek Kontenjan bakimindan mantikli olabilir, ama Muslerayi göndermek istemem, cünkü Onurdan iyi.

Gökhan Gönülde sözlesmesi var, zor.

Yane Kontenjan bakimindan , bonservissiz, Ardayla beraber en formda Türk olan Caneri almak sarttir bence.

Nuri'nin bonservisi düşmüş 7m €'a kadar neden olmasın Olmucaklar Arda-Mesut-İlkay bunlar dışında herkes olur bence.

Asil futbolculari özel hayatindan dolayi yargilamak Galatasaraylilara yakismaz. Karisini millete ne yapmis Caner? Canerden bende ne kadar nefret etsem, burdan vurmak cok etik degil bence.

evet etik degil, bunu yazarken bende cok sevinerek yazmadim

ama Canerde karakter sorunu var, buda benim icin yeterli gsda oynamamak icin

+ bu adam zamaninda Ardayla kavga eden bir karaktersiz, iyiki yumrugu indirmisti arda

bizdeyken cok sorumluydu ve onu birakta caneri harbiden abartiyorsunuz

elimizde ondan daha iyi Alex telles var

Nuri'nin bonservisi düşmüş 7m €'a kadar neden olmasın Olmucaklar Arda-Mesut-İlkay bunlar dışında herkes olur bence.

Dortmundda banko 11 oynuyor. 7 Milyona satmasina ihtimal vermiyorum Dortmundun. Ordada mutlu. Bizim acimizdan önceligimiz olan pozisyonda oynamiyor. Selcukla sözlesme yenilendi, Melo var. Yane bu pozisyonda bir futbolcu icin 10 Milyonu gözden cikarmayiz bence.

Abi şu kadrolara Caner falan yazmayın Allah aşkına ya menajerlik oyunu değil bu parayı basıp istediğini alasın. Adam bizi ya da diğer takımları kullanarak maaşını arttırmak istiyor işte kimsenin Caner'i istediği yok , o da gelmez zaten. Giderse dışarı gider.

Dortmundda banko 11 oynuyor. 7 Milyona satmasina ihtimal vermiyorum Dortmundun. Ordada mutlu. Bizim acimizdan önceligimiz olan pozisyonda oynamiyor. Selcukla sözlesme yenilendi, Melo var. Yane bu pozisyonda bir futbolcu icin 10 Milyonu gözden cikarmayiz bence.

Valla bende Dortmund'un yalancısıyım bu sene Real Madridden 7m € ya satın aldılar Nuri Şahin'i.

caner'den nefret ederim, günahim kadar sevmem, gördügüm duydugum isittigim en igrenc ve cirkef topculardan.

lakin fenevin elinden sol bekini almanin hazi paha bicilemez. düsene bir darbe de biz vuralim :melo:

Kardes Şu oynayan muzu gorunce fena gulesim geliyor :D muzun sevinişi görünce guluyorum abi o ne ya :D

Yahu bunca küfürleri eden Caner'in cidden Ersun Yanal'i birakip bize gelecegine inanan varmi? Taraftar baskisindan da cekiniyordur. Teklifimiz varsa güzel fiyat arttiririz. Bu kadar.

Kaldi ki teklifimiz oldugundan bile süphe ediyorum.

Haciosmanoglu 'Seneye bu TFF kalmayacak' demis. Hadi bakalim.

Baskan in aciklamalarina bakarsak, finansal anlamda yerlerdeyiz ve ciddi sIkIntIlar söz konusu. Bu yüzden bombalar beklemek aptalca olur taraftar gözüyle.

Gidip en azindan Töre gibi isimleri alalim. Salla iyi kulüp iliskilerini. Adamlar her firsatta hakkimizda neler diyor, bizim baskan hala kibar ve iyi iliskilerden bahsediyor.

Bu sene cok önemli, akilli olun ve geregini yapin. Emir kardesim de Twitter dan sallayip durmasin.

bence Nuri gelirse bu kesinlikle Sneijder'in ayrılacağı anlamına gelir. neyse ki öyle bir haber yok

nuri boş bence milli takımda birşey yaptığını görmedim dortmunddan başka yerde oynayamaz nuri

evet etik degil, bunu yazarken bende cok sevinerek yazmadim

ama Canerde karakter sorunu var, buda benim icin yeterli gsda oynamamak icin

+ bu adam zamaninda Ardayla kavga eden bir karaktersiz, iyiki yumrugu indirmisti arda

bizdeyken cok sorumluydu ve onu birakta caneri harbiden abartiyorsunuz

elimizde ondan daha iyi Alex telles var

Telles ondan iyi, kötü tartisilir. Gecen yilki performansiyla bana göre Caner cok daha iyiydi. Bunu biryana birakalim. Canere sirf futbolu iyi oynadigi icin kimse tahammül etmiyor merak etme. Hepimiz 11 kurarken, bomba gibi bir 11le girmemizi düsünüyordur heralde. gelecek sezona. Eh kontenjan yüzündende 6 Türk mecbur oynatacaz. Bu 6 Türkden 1-2si bile yetersiz oldummu, bir takimi batirir bence.

Onun icin Caner sart. Suan Tartismasiz, Ardadan sonra en formda olan Türk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt