Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Stratejik açıdan bakıldığında Caner hamlesi mantıklı. İkna edilebilirse transfer edilmemesi için bir sebep göremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner gelirse Caner-Telles gibi bir sol kanat olabilirmi acaba ?
karisini millete sey yaptiran adamin ne isi var cimbomda
Sadece iyi futbolcu olmakla adam olunmuyor, yada Galatasarayda oynamaya hakda kazanmiyorlar
kalsin fenevde, alex telles ondan daha iyi
Arda-Nuri-Caner-Onur--Gökhan Gönül
Galatasarayda oynayacak Kapasiteye sahip Türk futbolcular.
Nuri ile Arda olmaz.
Onuru alip Muslerayi göndermek Kontenjan bakimindan mantikli olabilir, ama Muslerayi göndermek istemem, cünkü Onurdan iyi.
Gökhan Gönülde sözlesmesi var, zor.
Yane Kontenjan bakimindan , bonservissiz, Ardayla beraber en formda Türk olan Caneri almak sarttir bence.
Asil futbolculari özel hayatindan dolayi yargilamak Galatasaraylilara yakismaz. Karisini millete ne yapmis Caner? Canerden bende ne kadar nefret etsem, burdan vurmak cok etik degil bence.
Haklisin,Adam olmak kolay degil
Nuri'nin bonservisi düşmüş 7m €'a kadar neden olmasın Olmucaklar Arda-Mesut-İlkay bunlar dışında herkes olur bence.
Dortmundda banko 11 oynuyor. 7 Milyona satmasina ihtimal vermiyorum Dortmundun. Ordada mutlu. Bizim acimizdan önceligimiz olan pozisyonda oynamiyor. Selcukla sözlesme yenilendi, Melo var. Yane bu pozisyonda bir futbolcu icin 10 Milyonu gözden cikarmayiz bence.
caner'den nefret ederim, günahim kadar sevmem, gördügüm duydugum isittigim en igrenc ve cirkef topculardan.
lakin fenevin elinden sol bekini almanin hazi paha bicilemez. düsene bir darbe de biz vuralim :melo:
evet etik degil, bunu yazarken bende cok sevinerek yazmadim
ama Canerde karakter sorunu var, buda benim icin yeterli gsda oynamamak icin
+ bu adam zamaninda Ardayla kavga eden bir karaktersiz, iyiki yumrugu indirmisti arda
bizdeyken cok sorumluydu ve onu birakta caneri harbiden abartiyorsunuz
elimizde ondan daha iyi Alex telles var