Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Alınmadımı kadroya ?
Emekli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınmadımı kadroya ?
Eboue'ye zaten Schalke'den 2.5 Mn €'luk bir teklif gelmiş , Dany'nin de piyasası o civar Toulouse peşinde 2.5 Mn €'ya gönderebiliriz.
Chedjou ve Hajrovic ise piyasası olan adamlar ve DK oynayacaklar ayrıca , ortalama bir performans bile gösterseler dahada artar piyasaları ;
Örneğin Chedjou'yu Ligue 1'e 5 Mn €'ya satabiliriz yada Hajrovic'i , Bundesliga'ya vs. gönderebiliriz yine 5 Mn € fiyata yani ben ;
Eboue - 2.5 Mn €
Dany - 2.5 Mn €
Chedjou - 5 Mn €
Hajrovic - 5 Mn €
Şeklinde bu dörtlüden 15 Mn € çıkarabileceğimizi düşünüyorum rahatlıkla tabi biraz pazarlama becerisi de gerekli ancak bizde bu biraz eksik fakat öyle aman aman bir beceri istediği de yok piyasası olan adamlar bunlar bu fiyatlara gönderebiliriz rahatlıkla , özellikle fiyatların uçtuğu bir DK'nın ardından.
Bunlara birde 5 Mn € - Amrabat şeklinde bir ekleme yapabiliriz. Rahatlıkla satılabilir 5 Mn €'ya toplamda 20 Mn € gelir ve sıcak para akışı sağlamış oluruz , bizi ciddi manada çok rahatlatacak bir hamle olur.
Ah Cem Uzan ah bize en büyük darbeyi adamı yollayarak yaptılar zamanında Jardel'i nasıl hediye etmişti şimdi Türkiyede olsa Baloyuda İboyuda alırdır.
Serge Aurier
Luke Shaw
bu 2 li ülkelerinde 11 oynarmı dünya kupasında ?
Esra Gökçe @Esranuya Korumalı Tweetler 6 dk.Esra Gökçe @Esranuya Korumalı Tweetler 13 dk.
Arkadaşlar rahatsız ediyorum ama büyük başkan bombayı patlattı %90 CANER'i aldık !!!))
Kesin oynar, niye sordun?
İnşallah dedikleri çıkar.