Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eboueye 2.5 milyon euro kim verir ya hem de sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmışken

inanmayın her gördüğünüz habere

Bence santrafor alacaksak Başkan Torres için bastıracak. Adamda sarışın takıntısı var fena halde. Kanat alacaksakda Menez olmalı.

Eboue'ye zaten Schalke'den 2.5 Mn €'luk bir teklif gelmiş , Dany'nin de piyasası o civar Toulouse peşinde 2.5 Mn €'ya gönderebiliriz.

Chedjou ve Hajrovic ise piyasası olan adamlar ve DK oynayacaklar ayrıca , ortalama bir performans bile gösterseler dahada artar piyasaları ;

Örneğin Chedjou'yu Ligue 1'e 5 Mn €'ya satabiliriz yada Hajrovic'i , Bundesliga'ya vs. gönderebiliriz yine 5 Mn € fiyata yani ben ;

Eboue - 2.5 Mn €

Dany - 2.5 Mn €

Chedjou - 5 Mn €

Hajrovic - 5 Mn €

Şeklinde bu dörtlüden 15 Mn € çıkarabileceğimizi düşünüyorum rahatlıkla tabi biraz pazarlama becerisi de gerekli ancak bizde bu biraz eksik fakat öyle aman aman bir beceri istediği de yok piyasası olan adamlar bunlar bu fiyatlara gönderebiliriz rahatlıkla , özellikle fiyatların uçtuğu bir DK'nın ardından.

Bunlara birde 5 Mn € - Amrabat şeklinde bir ekleme yapabiliriz. Rahatlıkla satılabilir 5 Mn €'ya toplamda 20 Mn € gelir ve sıcak para akışı sağlamış oluruz , bizi ciddi manada çok rahatlatacak bir hamle olur.

Keşke bu fiyatlar çıkabilse.Eboue'ye 1krş vereceklerini sanmıyorum.Gazete haberi bence onlar.Dany'de takasta promosyon olarak gider.Hajrovic'te 2-3 belki o da.Anca işte Amrabat'ı da katarsak belki 15m€ bütçe oluşturabiliriz.Muslera-Alex-Melo-Sneijder-Bruma kalır geriye(Ontivero kiralık).

3 yabancı alma hakkımız olur 15m€ ile .Menez zaten bonservisi yok. 2 adamı 15-20m€ gibi para ile alırsak iyi transferler düşürebiliriz.

Neden nani haberi yok hic . Suan tam aradigimiz adam nani degil mi ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah Cem Uzan ah bize en büyük darbeyi adamı yollayarak yaptılar zamanında Jardel'i nasıl hediye etmişti şimdi Türkiyede olsa Baloyuda İboyuda alırdır.

Hala çoğunluğun bu saçmalığa inanması da ilginç bir durum, toplum olarak kulaktan dolma bilgilerle yetinme kolaylığına kaçmamıza bağlıyorum...

Cem Uzan la Telsim için 5 yıllığına forma reklamı anlaşması yapılmıştı, başka tekliflerin arasından Telsim tercih edilmişti, o zaman için yüksek bir bedeldi ama diğer tekliflerde ona yakındı...Tamamen ticari bir anlaşmadan ibaret bir durum, bu tür anlaşmalarda marka değeri yüksek birkaç transfer yapılması sponsorun işine gelir, bu da konuşulmuş olabilir...Durum bundan ibarettir, köprü altından su bağışlama durumu başından itibaren hiç olmadı yani...

Ki sonradan Uzan anlaşmayı bozmak istedi, ödemeleri yapmadı, mahkemelik bile olunmuştu...

Beyler Mancini kanat istiyor ama santrafor alıcaz kanat almıycaz görürsünüz.

Hayırlı nöbetler beyler..

Bir gelişme var mı?

erkek kolpacilar yetmiyormus gibi bi de kizlar cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt