Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Signore‏@SignoreTr

Zamaninda güldük, ama bu menejerler bir seyler duyuyor iste. Anlasmalar olmasa bile pazarliklardan haberleri var https://twitter.com/SignoreTr/status/447023722273452032…

diye yazmış...o dediği de şu

Signore‏@SignoreTr

Italyan menejer Luca Pasqualin (Pasqualin D’Amico Partners) "Balotelli'yi seneye nerede görecegiz" soruyu "Galatasaray'da" diyerek cevapladi

17:55 - 21 Mar 2014

FOCUS TMW - Quanto vale Balo? Dove giocherà? Gli agenti rispondono. A sorpresa... - TMW haber de var .durun konu açayım

Signore‏@SignoreTr

Zamaninda güldük, ama bu menejerler bir seyler duyuyor iste. Anlasmalar olmasa bile pazarliklardan haberleri var https://twitter.com/SignoreTr/status/447023722273452032…

Signore‏@SignoreTr

Italyan menejer Luca Pasqualin (Pasqualin D’Amico Partners) "Balotelli'yi seneye nerede görecegiz" soruyu "Galatasaray'da" diyerek cevapladi

FOCUS TMW - Quanto vale Balo? Dove giocherà? Gli agenti rispondono. A sorpresa... - TMW haber de var .durun konu açayım

teeee mart ayındaki şeyi nerden buldun hacı? :asd:

Liverpool lambpert i aldi forvete

Arsenal buyuk ihtimal loic remy i alacak

Monaconun elinde falcao , berbatov lacina traore var

Ya bize gelir ya chelseye gider

Monaco dediğin gibi Falcao var ve onu satmadan hiçbirşey yapamaz gibi çok yüklü bir maaş veriyorki Fransa'da ligdeki takımlar Monaco'nun vergi vermesi konusunda baskı yapıp duruyor eğer bu gerçekleşirse Monaco patlar ama Platini bu sene Monaco'ya FFP uygulamadığına göre Monaco karşısında böyle bir gücü yok gibi.

Sol kanat için Shaqiri ileride Burak hemen arkasında Sneijder mi? Çift forvetde solda Sneijder İleride Burak-Balotelli ikilisi mi?

Bence Balo planlarımızı bozar. Şu 5+3 gibi sadece asalakların çıkarıp inat edeceği bir saçmalık olan sistemi getirenler olmazsa muazzam olurdu ama Balo gelirse planları bozar.

Yeri degil ama bu ntvspor oly pana macini yayinlayacakti.1 saattir sahiplerinin takimini konusuyorlar.Ayiptir ulan.Darussafaka dogus dinliyoruz :s

cingıl bels

Terim bunları yaparak Mancini'ye yada Galatasaray'a zarar veremez ancak kendini küçültür yazık yakıştıramadım daha ağır konuşmak istemiyorum en azında Mancini hakemi dövmek için sahaya dalmıyor edebiyle kenarda protesto ediyor..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Signore‏@SignoreTr

Signore‏@SignoreTr

O Italyan menajer hikayesi saptirilmiz biraz, ben hatirliyorum onu. Birkac ay once 5-6 menajere sormuslardi tahmin yapmalari icin, hepsi farkli farkli takimlar tahmin etmisti, biri de GS demisti. Sonucta ciddi bir sey degildi yani.

Bursaspor MKE Ankaragücünden Sol Bek Emre Taşdemir'i transfer etmiş 18 yaşında sol ayak istatistikleride iyi takip eden bilen varmı 24 maçta 6 gol atmış şuan sakat gözüküyor.

O Italyan menajer hikayesi saptirilmiz biraz, ben hatirliyorum onu. Birkac ay once 5-6 menajere sormuslardi tahmin yapmalari icin, hepsi farkli farkli takimlar tahmin etmisti, biri de GS demisti. Sonucta ciddi bir sey degildi yani.

Neden Galatasaray demis peki? :D

Bir Italyan Menajerin aklina neden Galatasaray gelir Balotelli denince? Daha göz önünde kulübler varken? Var birsey vaaar. :D

Signore‏@SignoreTr

Signore‏@SignoreTr

Stefano salvi de turchia diyor

Ötekiler chelsea diyor

* LG G2 Tapatalk *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt