Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli ingiltereden ispanyadan hiçbir kulübe gitmez. 2yılniçinde

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chelsea diego costayi aliyomus torres a.madride donecek gibi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim bunları yaparak Mancini'ye yada Galatasaray'a zarar veremez ancak kendini küçültür yazık yakıştıramadım daha ağır konuşmak istemiyorum en azında Mancini hakemi dövmek için sahaya dalmıyor edebiyle kenarda protesto ediyor..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dogrulugu kesın olmayan sadece su kadarcık bı yazı ıcın su dedıklerın yakısıyor mu?

Fatih Terim, gazeteci Turgay Demir'in bugün twiterda yazdığına göre, "Taktiği neden kağıda yazıp, oyunculara vermiyorsunuz?" sorusuna cevaben "Gözümle bile taktik değiştiririm" dedi.

beyler o menajerlerin olduğu haberle ilgili bi konu açıcam.2 menajerden biri GS ,diğeri Türkiye demiş.belli ki kulaklarına gelmiş haberler.

Balo haberleri kiralık üzerine mi çıkıyor satılık üzerine mi bilgilendiren renktaşımız olursa minnettar olurum

O değilde DK'dan sonra Balotelli'ye teklifler gelecektir, elimizde tutamayız satılmalı. Duygusallığın lüzumu yok. (Sneijder style)

@Gozdelinho_: Artık Fatih Terim'in Galatasaray'ı hiç sevmediğine kanaat getirdim. Bilinçli bişiler yapıyor

@cirkin2184: @Gozdelinho_ Fener'e transferde yol gösteriyor başka aciklasi yok bunun

@GSkolik46: ++sonra arada oyuncu degistirerek oyunculari alistirirsin birbirine.Ama 6 bekle cikmak nedir yahu ?Olcan haketmedimi oynamayi? @Gozdelinho_

(bunlari retweetledi gozde)

@Gozdelinho_: Gündemimizdeki topçuları izleyemiyoruz (Olcan,Turgut vs) ama FB'nin çakılı beklerine alternatifleri nasıl kullanabilceklerni hepimz belledik

@Gozdelinho_: Siz yine isterseniz artniyet aramayın ama bana herşeyi yansıtıyolar,anlatıyolar ben işin gayet içindeyim yani salağa yatamam.

@Gozdelinho_: Siz yine isterseniz artniyet aramayın ama bana herşeyi yansıtıyolar,anlatıyolar ben işin gayet içindeyim yani salağa yatamam.

@Gozdelinho_: @OnChiCha bak ablacım sen gel beni dinle onu burda benden çok kimse savunmadı zamanında ama artık gerçekleri görüyorum. Malesef

Yazik cok yazik... Bu kizin dedikleri dogrudur ishak turgut tarik falan cok yakin arkadasi bu kizin.

Ceyhun gitse yerine Orhan Gülle inan gitmez...

Yekta var , Veysel var , Furkan dönüyo , Umut G var dediğin gibi İbrahim var

İllede uzun kalıplı dersen U19 Millilerin en iyisi Okay Yokuşlu var , Tolga Ciğerci var ama Orhan bu takıma küçük 2 gömlek.

haklısın.Kadro zaten şişkin.Gerek yok daha adama.

FT'nin basın toplantısının bir bölümünü izleme fırsatım oldu, o lafı da duydum, ama öncesinde o sorunun sorulduğunu duymadım, bir soru soruldu ve üzerine uzunca konuştuktan sonra 'gözümle bile taktik verebilirim, oyuncularıma birşeyler anlatabilirim' mahiyetinde bir cümle kurdu. Haberin doğrulu irdelenmeli.

FT'nin basın toplantısının bir bölümünü izleme fırsatım oldu, o lafı da duydum, ama öncesinde o sorunun sorulduğunu duymadım, bir soru soruldu ve üzerine uzunca konuştuktan sonra 'gözümle bile taktik verebilirim, oyuncularıma birşeyler anlatabilirim' mahiyetinde bir cümle kurdu. Haberin doğrulu irdelenmeli.

Turgay demir denen sizofren sormus

balo fln gaza geldikde gelse bile fazla katkı sağlamaz adam 2 maçta 1 kart görüyor hepside saçma sapan sebeblerden her an takımı yakar medya üzerine oynar vs. birde maliyeti var illa yıldız forvet gelecekse Mario Gomez derim adam rahatça 20 gol atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt