Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.900
- 7.393
- 1.743
Balotelli Chelsea'ye gitmez. Diego Costa veya Falcao'yu alirlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim bunları yaparak Mancini'ye yada Galatasaray'a zarar veremez ancak kendini küçültür yazık yakıştıramadım daha ağır konuşmak istemiyorum en azında Mancini hakemi dövmek için sahaya dalmıyor edebiyle kenarda protesto ediyor..
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
beyler o menajerlerin olduğu haberle ilgili bi konu açıcam.2 menajerden biri GS ,diğeri Türkiye demiş.belli ki kulaklarına gelmiş haberler.
Balo haberleri kiralık üzerine mi çıkıyor satılık üzerine mi bilgilendiren renktaşımız olursa minnettar olurum
Balo haberleri kiralık üzerine mi çıkıyor satılık üzerine mi bilgilendiren renktaşımız olursa minnettar olurum
Ceyhun gitse yerine Orhan Gülle inan gitmez...
Yekta var , Veysel var , Furkan dönüyo , Umut G var dediğin gibi İbrahim var
İllede uzun kalıplı dersen U19 Millilerin en iyisi Okay Yokuşlu var , Tolga Ciğerci var ama Orhan bu takıma küçük 2 gömlek.
FT'nin basın toplantısının bir bölümünü izleme fırsatım oldu, o lafı da duydum, ama öncesinde o sorunun sorulduğunu duymadım, bir soru soruldu ve üzerine uzunca konuştuktan sonra 'gözümle bile taktik verebilirim, oyuncularıma birşeyler anlatabilirim' mahiyetinde bir cümle kurdu. Haberin doğrulu irdelenmeli.