Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Önür:

Bu arada Balo ile ilk görüşme menejer aracılığıyla Tulun üzerinden şubat ayında gerçekleşti... Ki bunu paylaşmıştık forumda aylar önce. Kulüpler arasındaki görüşmelere ise Nisan ortasında başlandı... Hoca ayrıca kendii de aylar önce oyuncu ile direkt diyaloğa geçti hatta yardımcısını o ve başka bir futbolcu için 3 defa italyaya gönderdi..

kim bu

yav bana kalırsa töreyi alsınlar.şeref aydın caner duyumunu da verdi.eğer caner bize gelirse olcana ihtiyaç olmaz.

Sagbek, suanki kadrodan biri olur sanirim.

(Hamit/sabri/veysel)

Muslera

X-semih-astori-telles

Olcan-melo-selcuk-tore

Sneijder

Burak

Yedekler de; ufuk-chedjou-((hamit-veysel-sabri))-bruma-yekta-umut-mevlut

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene transfer yapılmasına karşıyım elimizde 40 a yakın oyuncu var. Önce elindeki oyuncudan max verimi almalısın onların yetmediği yerde transfere yönelirsin. Elimizdeki oyuncular belkide yetersiz ama alıp alıp oynatmadan göndermek de kulübü batırır

Bu sene transfer yapılmasına karşıyım elimizde 40 a yakın oyuncu var. Önce elindeki oyuncudan max verimi almalısın onların yetmediği yerde transfere yönelirsin. Elimizdeki oyuncular belkide yetersiz ama alıp alıp oynatmadan göndermek de kulübü batırır

Yanlış oyuncuyu alan yönetimse onların hatasıdır.Eldeki kadroda takasta kullanılacak bir çok oyuncu var yabancı sınırlamasına kendimizi hazırlamadıl yerli kaliteli oyunculara ihtiyacımız var.

Başkan Sneijder e 20 milyon ve üzeri teklif gelirse bi saniye düşünmem bırakırım demiş

Ntspor galatasaray canerle ilgilemmediğini açıkladı dedi öyle bir röportaj dahi yok yusuf oldular jeralde

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan Sneijder e 20 milyon ve üzeri teklif gelirse bi saniye düşünmem bırakırım demiş

Ya bugun bir roportaj cikti, simdi herkes alinti yapiyor her konuda "baskan sunu demis, bunu demis". Siz o roportaji okurken "hakikaten bunu demis midir acaba, bu bizim baskanin konusma tarzina pek benzemiyor" diye dusunmediniz mi hic?

Ben okurken reaksiyonum "hakikaten boyle mi demis?", sonra "yok canim, bizim baskanin konusma tarzina benzemiyor bu", yazinin sonuna gelince "yuh artik, kim uydurmus bunu?" seklinde gelisti. Sonra da baktim, yazanin kim oldugunu gorunce, "ha uydurma habermis demek ki" dedim.

Ntspor galatasaray canerle ilgilemmediğini açıkladı dedi öyle bir röportaj dahi yok yusuf oldular jeralde

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk

kullanılarak

gönderildi
onu bende gördüm gece, sasirdim aynen hicbiryerde bi aciklama dahi yokken, alperde nasil adilik yapip elimizden alperi aldilarsa caner misillemesi yapip adiligi göstermeliyiz burda etik diye bisey kalmadi bas 3mio€ giyidir formayi. Sanki mehmet topal fener icin ölüyormuydu adam 3mio€ kazanacagi icin giyindi o formayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt