Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su yabanci sinirina bir kez daha lanet olsun...

Muslera

XXX Semih XXX Telles

Melo Selcuk

XXX Sneijder Bruma(?)

XXX

Kagit üstünde cok iyi bir kadroya sahibiz ama bir türlü bunun üzerine adam gibi eklemeler yapamiyoruz.

Yoksa Muslera Melo Sneijder gibi first class yabancilar, Telles-Bruma gibi büyük yeteneklerin yanina en az bunlar kadar iyi oyuncular transfer edebilirdik.

Biz bir Salih için 3,5 milyon verdik adamlar Serdar ve Deniz'i neredeyse 2,5 milyon'a almışlar.Kime elimizi atsak fiyatı tavan oluyor

ee ne yani, bize kapi zaten 3 Milyondan asagi acilmiyor, batsalar bile fener yalakalari olduklar iicn ve talimat ordan geldiigi icin hep fazla isterler, Erkan icin de bizden 7-8 Milyon gibilik bonservis istediler

Terimin CANA kamp'a katilmicak diyince de sevincten ciglik atmistik

Allah yukarda cok sevdik nando'yu allah basimizdan eksik etmesin.

29-777-200-emirates-start.jpg

Balotelli....

Onur kötü kaleci mi? Hayır.

Ama ABD maçı Onur'un özeti gibi. Bir tedirginlik, bir acemilik yapacak gibi duruyor her an. Yan toplarda ciddi zaafiyeti var. Hatta bana sorarsanız Tolga daha güven veren bir kaleci. Dediğim gibi Onur bence de çok iyi ama bir Muslera değil. Benim için zaten Muslera ile boy ölçüşebilecek kaleciler Curtouis, Neuer, Buffon filan.

yıllardır söylüyoruz

onur < volkan < tolga < MUSLERA

antu'ya baktım: ''sözleşme güzel'', ''batarlar'' vs. halbuki beyine ilk gelmesi gereken soru: biz niye böyle fakiriz ? daha caner ile imzalayamıyoruz :(

Beyin yok tabi beyinsiz bunlar, zenginiz ulan :D

Avatarımdan anlaşılacağı üzere -Terim in paketlenmesine sevinenlerden olmama rağmen- Mancini konusunda hayal kırıklığına uğrayanlardanım...Ancak şu ana kadar transferde konuşulan mevki ve isimleri gerçekçi ve ümit verici buluyorum, umarım en hayırlıları kısmet olur...

Mancini eger kaliyorsu desteklememiz lazim sonuna kadar olmazsa olmaz lakin sonuna kadar destekleyip guvenmeliyiz

fiko " messi günde 77 defa arıyor abi geleyim mi diye, beşiktaş senin için amaçsa hayalin hep bjkde oynamaksa bizim şartları kabul edersen menemeni de seviyosan bakarız, yoksa klubün kapısından geçirtmem !!!11!1 " dedim, ağlayarak baçaya geri döndü... böyle de bi başganım ben, akıllı olun stat yapıyorum bu arada !!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt