Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sener

Ishak

Balotelli / Menez

Astori / Balanta / Doria

Olcan

Gokhan Tore

Bence yeterli olur

Tarik gelmesin, sisirilmis bidon

beyler duyumlarıma göre önümüzdeki sezon kalecimiz Muslera olacakmış 3 yerden teyitli bilgidir izinsiz ve kaynak göstermeden kullanmayınız

Olcan zorladığın zaman sol bek de oynar. Yazın kenara ;)

Aman diyorum... Tamam Telles'e alternatif gerekiyor ama kendimizi kaptirmayalim.

Ishak Dogan 1.5 milyon euro'dan fazla etmez. Bu para + 2-3 tane oyuncuya evet diyorlarsa buyursunlar imzalari atalim.

Onun gibi capsizlar ne top oynuyor da biz bundan fazla para teklif edecegiz?

Milli takimda gördük onun neler yapabildigini. Aysal'a bu konuda güveniyorum, kulüp tarihinin en skandal transfer döneminden sonra kimseye ederinden fazla para teklif etmeyiz gibime geliyor.

Galatasaray'ın sözleşmesini uzattığı Fernando Muslera anlaşmayı imzalamak istemeyen menajeri Fonseca'ya resti çekti: Ya imzalarız, ya gidersin

:tiphat::tiphat:

Ben o roportaja hala inanmiyorum. Tek tek "sununla ilgileniyoruz, bununla ilgileniyoruz" diye isim verip, kac milyon, kiminle takas teklif ettiklerine kadar olmamis transferler hakkinda neden konussun Unal Aysal?

Neden bu gune kadar hep "Mancini'yle devam edecegiz" deyip kesip atip spekulasyon yaptirtmayan adam, simdi "istedigi transferleri yapmazsak da o bize rest cekerse o zaman bilemem" gibi seyler soylesin? Bu resmen basinin eline butun transfer sezonu ve sonrasinda malzeme vermektir. Simdi yazar dururlar "Mancini'nin istedigi su futbolcuyu almadilar, istifa edebilir" diye her hafta.

bura pahalıysa almanyadan alak solbek,kanat.bilal başakçıoğlunu da alalım töreyle birlikte.olcan olmasa da olur,caner gelirse.

Muslera hak ediyor

Ama Selçuk , Burak??? Inanılır gibi değil alacakları para.. Hem de bu kontratları rezalet bir sezonun ardından aldılar ödül gibi

sen tek yabancilara o parayi verirsen, ve nekadar yetersiz kalirsa kalsinlar, su an takimin en iyi türk oyunculari ve böylece Yabanci dislama isini engellemis olursun.

Yabancilar 3,5 türkler de 500 bin alip cok problem yasadik. SImdi bu ikisi ve bi kac digeri herkese örnek, Hamit gibi Real Madrid den gelmediler, siz de oynayin adam gibi siz de alin artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt