Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli gelsin yeter. Bu arada bu kanat mevzuuna gelelim. Klasik Mancini. Kanatı aldıracak ama Kanatta Burak ve Brumayı oynatacak. Adım gibi eminim :D

ok.gif
[EmRaH] - 02.06.2014 20:09

bos.gif

Mesajı Gönderen: 66YozgatFB:cLink:2796050

Bunlar batar az kaldi

kendimi bildim bile batiyorlar hocam.. ama her seferinde cevirdikleri alavere dalavere ler ile k*** kurtariyorlar

:sad007::sad007::sad007::sad007:

Olcana 6 milyon euro fiyat çeker bu amatör mafya. Alırsak töreyi alırız. Oda gece alemlerinde kendini vurdurur.

Olcan-Töreyi halletsin basgan ozm forvete bomba getirecek.

Burak Yılmaz'ı sattık herhalde ya da Olcan-Töre'den biri yedekte, Burak müthiş kanat ?

Bu sene de gördük, bu adam her türlü, bu yabancı sınırı muhabbeti oldukça oynayacak, beğenilse de beğenilmese de. Kanatta ya da forvette, ilk 11'e hep yazılacak.

Olcan+Töreyi aldın. Birde Balotelliyi aldın.

Ne yapıcaksın ? Burakı oynatmayıp tamamenmi küstüreceksin. Bruma gibi şuanda dünyanın gelecek vaadeden sayılı yeteneklerinden birinimi harcayacaksın.

ok.gif
GeorgeBEST - 02.06.2014 20:51

Volkan´ın 2.5M aldığı bir yerde Muslera değil 3‚5M 5‚5M falan almalıdır..Beğendiğim bir kaleci‚ en azından gol yese bile uçuyor falan‚ayaklarını yerden kesmeye tenezzül etmeyenleri gördü bu gözler.

dogruyu gören antucular da varmis demekki

ok.gif
GeorgeBEST - 02.06.2014 20:51

Volkan´ın 2.5M aldığı bir yerde Muslera değil 3‚5M 5‚5M falan almalıdır..Beğendiğim bir kaleci‚ en azından gol yese bile uçuyor falan‚ayaklarını yerden kesmeye tenezzül etmeyenleri gördü bu gözler.

dogruyu gören antucular da varmis demekki

ben yazdım onu

Beyler antuda beyin gördüm;

ok.gif
BlackPearl - 02.06.2014 20:24

bos.gif

bu paralarin toplamina onur kivrak gibi muslera´dan daha kalitesiz bir eleman alinir ancak..

kaliteye yatirim yapmak ucuza vasatliktan ölen adamlar toplamaktan iyidir..

Burak-Balotelli ve Bruma 3lüsü Sneijderle birlikte hücum yükünü çekmeli. Birde töreyi al oda yedekte takılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt