Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De Marke ‏@demarkesports 3 dk.

Chelsea, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada ayrılacağı iddia edilen Hazard'ın gelecek sezon 10 numaralı formayı giyeceğini söyledi.

Bu arada yengemiz Hollanda için destek pozu vermiş.

Ezelden beri bir Uruguay ve Hollanda sempatizanı olarak ikisine de başarılar dilerim.

BpN242WIAAArHJX.png

Elim ayagım bosaldi

O imkansız işte maalesef. Diğer 2'sinden biri ayrılacak diğeri de kiralık gitmek isteyebilir ama Insigne'yi bırakmazlar bize. :)

Yok alırız diye değil de hani sevdiğim tarz oyuncu profilini anlatmak için örnek verdim. Böyle oyun içinde farklı yerlerde kullanılabilen ve aynı zamanda takıma katkısı istatistiğin ötesinde olan oyuncuları çok seviyorum. Bir diğer örneği de Dortmund'dan Jacub Blazck... ve Lazio'dan Candreva gibi isimler:)

Yok alırız diye değil de hani sevdiğim tarz oyuncu profilini anlatmak için örnek verdim. Böyle oyun içinde farklı yerlerde kullanılabilen ve aynı zamanda takıma katkısı istatistiğin ötesinde olan oyuncuları çok seviyorum. Bir diğer örneği de Dortmund'dan Jacub Blazck... ve Lazio'dan Candreva gibi isimler:)

Aynen bende. Candreva'lı kadro yapıp duruyordum zaten bir ara. Sonra imkansızlığına kanaat getirdim maalesef onunda.

Komple oyuncular, fizik gücü ve 2-3 mevkiye uyumu olan isimler tam benim de istediğim tarz isimler.

gruplardan cikamayabilir (yaz bi kenara)

Çıkarlar. Hollanda'nın işi daha zor. İlk maç aralarında. Olası bir kötü skorda bile İspanya sonraki 2 maçı istediği an farklı alabilir. Hollanda ise hiç iyi görünmüyor. Belki tarihin kağıt üstünde en kötü hollandası ile karşı karşıyayız.

Çıkarlar. Hollanda'nın işi daha zor. İlk maç aralarında. Olası bir kötü skorda bile İspanya sonraki 2 maçı istediği an farklı alabilir. Hollanda ise hiç iyi görünmüyor. Belki tarihin kağıt üstünde en kötü hollandası ile karşı karşıyayız.

mantikli olani cikmalari zaten -benimki aslinda iyi olmadiklarini dusunmekten kaynakli...

sonucta 2 avrupa ve wc sampiyonu son donem

ama bir seyler eksik ispanyada ,bir seyler cozuldu gibi ,ve turnuvada (son wc de) cok zorlandilar aslinda

paramız olacak, yabancı sınırı da olmayacak

---------------------Muslera-----------------

Veysel----Semih---Alex----Telles

-----------Melo----Selçuk------------

Hulk---------Sneijder-------------Bruma

---------------Balotelli-----------------------

paramız olacak, yabancı sınırı da olmayacak

---------------------Muslera-----------------

Veysel----Semih---Alex----Telles

-----------Melo----Selçuk------------

Hulk---------Sneijder-------------Bruma

---------------Balotelli-----------------------

paramiz olcak ve yabanci sinir olmicak diyorsun.. Veyseli yazyiorsun...Semih de ancak yedek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt