Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------balotelli-------------

olcan---------sneijder-------töre

-----------selçuk-----melo---------

ishak-------semih---astori------veysel

(caner)

-----------------muslera-------------------

çok mu zor sence bu kadroyu oluşturmak

Bu kadro şu kadrodan daha kötü bence

Muslera-Veysel-Semih-Astori-Telles-Melo-Selçuk-Sneijder-Töre-Mevlüt-Burak

Bu kadro şu kadrodan daha kötü bence

Muslera-Veysel-Semih-Astori-Telles-Melo-Selçuk-Sneijder-Töre-Mevlüt-Burak

mancininin bu yıl bizi fıtık ettiği çift forvet kanat arası sistemle yapmışsın herhalde dizilişi öyleyse benim görüşüm geçen sezondan hiç bi farkımız olmayacağı yönünde. umarım yanılırım ama manciniye ciddi bi malzeme vermemiz lazım başarı için. ha lucescu olsa takımın başında bu kadro bize yeter orası ayrı

Bence mancini gideceği için, onun gitmesini zorlamak için, 3 transfer yapacağız dedi başkan

mancininin bu yıl bizi fıtık ettiği çift forvet kanat arası sistemle yapmışsın herhalde dizilişi öyleyse benim görüşüm geçen sezondan hiç bi farkımız olmayacağı yönünde. umarım yanılırım ama manciniye ciddi bi malzeme vermemiz lazım başarı için. ha lucescu olsa takımın başında bu kadro bize yeter orası ayrı

En azından beklerinden biri adam gibi olan bir takım. Olcan da olabilir Mevlüt yerine ama gol atamayız öyle.

---------------balotelli-------------

olcan---------sneijder-------töre

-----------selçuk-----melo---------

ishak-------semih---astori------veysel

(caner)

-----------------muslera-------------------

çok mu zor sence bu kadroyu oluşturmak

sence kolay galiba.

en az 30 milyon euro lazım.

bence oldukça zor.

burak yılmaza 3 milyonu klübede pineklesin diye mi ödeyecek klüp

Çeptalk

FFP cezası almış ve yabancı sınırının 5 olduğu bir ülkde bir taraftar nasıl Balotelli alınmaz diye sinirlenebilir anlamak zor.

O zaman küçülerek büyüyemezsiniz gibi şeyler söylenmemeli demi? Üst düzey bir yabancının, ki bu balo olur veya başka biri olur. Gelmesiyle oluşacak forma ve bilet satışlarını sen olcanla veya mevlutle yapamazsın. Gomisle veya rhodolfo ile de yapamazsın. Başkan kendisiyle çelişiyor. ya büyümekle ilgili söyledikleri yalan ya da transferle ilgili.

Muslera

Türk Semih STOPER Caner

KANAT Melo Selçuk Olcan

Sneijder

FORVET

6 yabancılı ama olsun

2-3 tane kritik yerlimiz olsa durum farklı olacak

Geçen sene harcanan 40 milyon çöle gitmiş resmen.

O zaman küçülerek büyüyemezsiniz gibi şeyler söylenmemeli demi? Üst düzey bir yabancının, ki bu balo olur veya başka biri olur. Gelmesiyle oluşacak forma ve bilet satışlarını sen olcanla veya mevlutle yapamazsın. Gomisle veya rhodolfo ile de yapamazsın. Başkan kendisiyle çelişiyor. ya büyümekle ilgili söyledikleri yalan ya da transferle ilgili.

transfer ile ilgili söyledikleri yalan. çünkü transferde ipleri ben elime aldım demesi bunun göstergesi

Ne yaptigimiz belli degil yazik sponsor yok hoca belli degil transferde girisim yok allah sonumuzu hayir etsin...

Çok fazla transfer beklemediğimi 2 haftadır söylüyorum. Ciddi anlamda ihtiyacımız olan mevkiler de stoper ve yerli kanat zaten. bunun dışında yapacağımız transfer olursa fırsat transferi olur. Yabancı forvet ya da yabancı kanat gibi.

Balotelli'yi almamak küçülmek mi? Ben forma gelirlerine zerre kadar inanmıyorum. başkan da söylemişti bunu zaten. Sadece reyting olur ki biz reytingde yakalyabileck en yüksek noktayı yakaladık zaten mevcut şartlarda. Ötesi için Balotelli filan yetmez zaten. Balotelli yerine başka adamlar alınır yolumuza devam ederiz. Küçülmek dediğin mesela maaşı yüksek diye Sneijder'i Burak'ı vs. satmak olur. Balotelli'yi almamak değil.

2 ay icinde hepsi hallolur dedi , (sponsor ve transferler)

hadi iyi tatiller hepinize..

Lan nasıl hoca belli değil Mancini işte, hoca bi çilek demedi diye kendinize gelin.

madem paramız yoktu ne diye bir sürü sözde genç yeteneğe milyonları döktük. hiçbirinden de bi ışık alamadık. yedek bile olamadılar ki şimdi takas kiralık şekilde göndermeye çalışıyorlar. mancini den mantıklı transfer hamleleri bekliyordum ilk geldiğinde ama takımı resmen çöplüğe çevirdi ama işe yarar 1 tane yedek bile kazandıramadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt