Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen gaza gelmeyin.

Transferde mecburen birşeyler olacak

Töre ve Olcan ikisi beraber gelirse Aysal yabancı forvet alır

Egoist terimi bile dinlemeyip sneijder'i alan kimdi?

Koskoca GS burak'la sezona girmez

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aferin murki güzel bir şey söylemişsin

Bu sene Surpriz Transfer beklemeyin baskan bu senede bos gececek abi İnsan forvet alir Rhodolfo diyorsun Bekleri-Defansi turk yap Forvet kanatlari saglam yabanci alsana sampiyonlar liginde kupa alirsin baskanin bahanesi cok.5 yabanci hucumcu alacaksin baskan neyin derdindesinbekleri ve defansi turkle doldur.Beyler bosuna surpriz bir sey beklemeyinyine kotu transferler ne o oyle roportajda.Sinirlama diyorsun muslerayi satma 4 hucumcu neyine yetmiyor baskan transferleri akilli davranin yahu.2 kanat-1 forvet-1 forvet arkasi-1 orta saha saglam yabancilarla tamamla bakim nasil sampiyonlar liginde finallere gidiyorsun hep yanlis transfer yapiyorsun sonra sinirlama diyorsun baskan.

Olcan - Töre - Astori bunlari alip transferi kapatalim raziyim...

Muslera

Veysel Semih Astori Telles

Melo Selcuk

Töre Sneijder Olcan

Burak

o degilde biz bu gidisle olcani kucuk $ikecilere toreyide buyuk $ikecilere kaptiririz. ondan sonrada umut ve aydin kanatlariyla akariz.

Dunyanin en iyi takimlarinin stoperleri Brezilyali, Arjantinli, beyefendi latin veya zenci istemiyormus. :D

Biz ancak 2. SInif Latin stoperleri aliyoruz..Burdisso gibi .D

arjantinini okadar cok iyi stoperleri yok.

yaslanmis formu düsmüs Mascherno yaninda bi tek Garay var

Balotelli'yi almamak küçülmek mi? Ben forma gelirlerine zerre kadar inanmıyorum. başkan da söylemişti bunu zaten. Sadece reyting olur ki biz reytingde yakalyabileck en yüksek noktayı yakaladık zaten mevcut şartlarda. Ötesi için Balotelli filan yetmez zaten. Balotelli yerine başka adamlar alınır yolumuza devam ederiz. Küçülmek dediğin mesela maaşı yüksek diye Sneijder'i Burak'ı vs. satmak olur. Balotelli'yi almamak değil.

Yahu küçülme kavramını iyice sığ düşüncelere koymuşsunuz. Büyük transfer yapmamakta bir nevi küçülmek değil midir? Hadi formaya inanmıyorsun da, Peki nasıl satacaksın locaları veya kombineleri? Gelenler Olcan'a mı gelecek yoksa Rhodolfonun rakip oyuncuyu nasıl indireceğini izlemeye mi. Yapmayın arkadaşlar. 2 yıl'a yakın süredir stadyumu dolduranlar sabriyi izlemeye gelmiyorlar. Bruma Sneijder Drogbaya geldiler çoğu. kaldı ki ben konuyu balotelliye sabitlemedim. Balo veya başka biri de olabilir dedim. Yıldız transfer her yönden kazançtır kulübe. Başkanın Beşiktaş'a bu konuda giydirmesi de saçma. Giydirdiğin kulübün stadyumu bile yok.

Büyük Ihtimal Ile Yeni Sezonda Lig'de Böyle 11 Olacak

Muslera

Sener Semih Rhodolfo Telles

Melo
Selcuk

Töre/Olcan Sneijder Burak

Mevlüt

:(

George Williams yetenekli adam. 18 Yasinda...Ontiviero dan kat kat daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt