Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asaletin Yeter@asaletinyeter_ · 1 sa.

Madem doğru değil doğru olmayan haberle ilgili Hocamız neden Baloyu gerekli görmedi demek ki gündeme alınmış ???

Yalan söyledik demenin farklı bir yolu.

Aynen öyle. Başkan önermiş gerek yok demiş bitmiş. Bilen adam gündemdeydi çok önce düştü der. Daha düne kadar bunlara göre alıyorduk Balotelli'yi.

O değilde başkan duyumculara kapakları taktı.

Hala Twitterdan duyumcu mu takip ediyorsunuz ? Gündemde 3-5 adam var zaten. Isıtıp Isıtıp ver. Çok biliyorlarsa alacağı miktarı falan yazsınlar. Onu bilen bunu da bilie

Tahminim tutacak gibi galiba

Töre ve mevlüt bizde , olcan zor.

Stoperede alex olur umarım demişdim.

Ishakıda demişdim gerciği ama ismi hiç düşmedi aysaldan

Ünal Aysal önermiş Bolyou Mancini istememiş. Yahu bu nasıl mantıkdır. O zaman bu kalitede ve bir tık altında olsun istediği oyuncuyu al alabiliyorsan.

Olcan, Töre, Rhodolfo (Veya başka bir stoper) isimleri konuşulduktan sonra ''iki yerli ve bir yabancı futbolcu daha düşünüyoruz'' dedi...Niye total üç futbolcu transfer edilecek şeklinde algılandığını anlayamadım...

O kulube ayıp bu kulubün önceliği var diye gidersek aç kalırız aç yaşamak için öldüreceksin arkadaş !!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ha bide lucescu hocamız ola bilir diye Tahminde bulunmuşdum.

Anladığım kadarı kadar başkan mancinide ısrarcı değil pek

Umut fakirin ekmeği yani sonucta ,siiiinerji volume2:DD

-Olcan

-Töre

-Mevlüt

Astori/Balanta/Rhodolfo/Alex/Ranocchia Bunlardan bi tanesi kesin gelecek bence.

+ (Duruma göre belki de bi tane Yabanci Forvet gelecek, ama cok büyük bir isim olmaycak,Gomis mesala.)

Baskanin Aciklamalardan bunu cikardim.

Van Gaal Hollanda'yi dunya kupasinda 5-3-2 oynatmak istemesinin sebebinin Sneijder'in 4-3-3'de modern futbolun geregi olan defansa yardim gorevini yeterince yerine getirmedigi/getiremedigi oldugunu soylemis.

Sanki Robben in defansif yönü yardiriyor..

I am the one who knocks!

Adamlara niye kızıyorsunuz ki siz kendiniz inanmak istiyorsunuz sonra doğru çıkmayınca da şikayet ediyorsunuz :) O adamlar bizim transferleri bilecekse yönetim toptan istifa edebilir, hiç üzülmem.

Van Gaal Hollanda'yi dunya kupasinda 5-3-2 oynatmak istemesinin sebebinin Sneijder'in 4-3-3'de modern futbolun geregi olan defansa yardim gorevini yeterince yerine getirmedigi/getiremedigi oldugunu soylemis.

Olabillir,ama Hollanda De Jong degisilik sonra 4-3-3 oynadi yine ve bana göre bu sistem Sneijder icin daha iyi. 5-3-2 taktigi ile olmaz bu is...

Salla salla

532 hollandanin leş defans oyuncuları oluşundan dolayı

* LG G2 Tapatalk *

hollandanin defansi normal takimlara nazaran berbat durumda. Hollandanin genel olarak futbolunda defansi iyi degil. Muhtemelen bu yuzdendir sino ile alakali degil.

eger sinodan dert yaniyosa acsin izlesin bizim maclari, juveye attigimiz goldeki topu kendisi kapti ileri kostu yine kendisi atti golude.

bunu devamli olarak yapiyo ozellikle sol kosede adam kovaliyor

O degilde Drogbanin yerine doldurmak cok zor olur ya. :/ Biz hep "Aysal Drogbanin yerine iyi bir cilek alacak" sandik ama bu da yalan oldu...

Seneye Tek Forvet (Burak) , iki kanat (Töre,Olcan? Bruma?) ve arkada Sneijder izleycegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt