- 16 Haziran 2010
- 204.439
- 156.638
- 6.838
Ya hadi Aydın yine genç.İyi kötü yeteneği var.(Ruhsuz) Ama ya Sabri.? Galatasaray da oynamasını cidden hazmedemiyorum.
Saka yapiyorum, ha genc ha yasli , bizde olmasi gereken topcular degil zaten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya hadi Aydın yine genç.İyi kötü yeteneği var.(Ruhsuz) Ama ya Sabri.? Galatasaray da oynamasını cidden hazmedemiyorum.
Asaletin Yeter@asaletinyeter_ · 1 sa.
Madem doğru değil doğru olmayan haberle ilgili Hocamız neden Baloyu gerekli görmedi demek ki gündeme alınmış ???
Yalan söyledik demenin farklı bir yolu.
Sneijder 4-3-3 Sisteminde daha iyi ...
Van Gaal Hollanda'yi dunya kupasinda 5-3-2 oynatmak istemesinin sebebinin Sneijder'in 4-3-3'de modern futbolun geregi olan defansa yardim gorevini yeterince yerine getirmedigi/getiremedigi oldugunu soylemis.
Bisverin transferi sehzade bayezid'e kiydilar yas tutuyoruz agalar![]()
Van Gaal Hollanda'yi dunya kupasinda 5-3-2 oynatmak istemesinin sebebinin Sneijder'in 4-3-3'de modern futbolun geregi olan defansa yardim gorevini yeterince yerine getirmedigi/getiremedigi oldugunu soylemis.
Salla salla
532 hollandanin leş defans oyuncuları oluşundan dolayı
* LG G2 Tapatalk *