Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim baskanin manciniye yaptigi sey suan sosyetik avrat alip bulgur pilavi ve sogana mahkum etmek gibi birsey :D

Mancini : Alex'i devre arasinda kadromuza katmak istiyorduk ama Milan'a gitti

Mancini : Seydou Keita ile ilgileniyorudik ama o da Roma'ya gitti

Ntvspor'da altyazi da gordum simdi

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben Mustafa Denizli'ye de razıyım.Türkiye şartlarını bilen biri.Ligde şampiyon oluruz onunla.

Denizli'ye nasıl güvenebiliyorsun ?

2000-2001 sezonu FB şampiyonluğu var efsanevi şike sezonu...

2008-2009 BJK şampiyonluğu öyle komedi ki FB-GS berbat halde şampiyonluk için Sivas ile mücadele etti.

Hele hele FB'nin CL'de 0 çekmesinden hiç bahsetmedim...

Bizim Başkan işini bilirde Temmuz ortasında kamp başlıyor.Kaç senedir maç izlerim daha transferleri yetiştirdiğimizi görmedim.

Mancini gittigi anda Başkanımız patlatır bombaları siz rahat olun arkadaşlar.

başkan bizden biri o da ısınamadı mancınık a :D yani italyan mitalyab geçiniz bize adam gibi adam luce lazım

2008-2009 BJK şampiyonluğu öyle komedi ki FB-GS berbat halde şampiyonluk için Sivas ile mücadele etti.

Türkiye Ligi icin saglam adamdir Denizli. Dengeleri ezbere biliyor.

10 puan gerideyken "Sampiyon oluruz, rahat olun" derse, sampiyon da olur. O derece yani.

Avrupa icin birsey diyemem. Kisa vadede iyi bir secim olabilir. 1 senelik anlasma olabilir. Daha fazlasina karsiyim.

1 senelik hocadir zaten bana göre. Gönül Lucescu´yu ister de, olmuyor iste bi türü

Candreva için 19 milyon euro teklif etmis Napoli araya Psg girip 29 milyon euro teklif sunmuslar oyuncuyada net 3 milyon euro buyuk ihtimal bu hafta sonuclanacakmis.

Simeone bana arthur vidali alin demis baskana

Bastian Schweinsteiger ,Thomas Müller,Mats Hummels için 123 milyon euro butce ayirmis United.

Jackson Martinez alınmayacak adam degil. iyi bir para verirsek Bizi tercih eder bence.

Başkan olcan için müspet dedi .. Hayırlı olsun beyler:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Trabzon izin verirse sonuçlandırırız demiş. sıkıntılı yani. umarım ikna olurlar

Mancini'den daha çok güveniyorum.2008-2009'da çifte kupa aldı.Üç büyüklerle şampiyon olmuş başarılı tecrübeli bir hoca.Ayrıca Almanya 2.si Leverkusen,Fransa şampiyonu Lyon ve Barcelona'lı grupta 0 çekmesi normal.Maksimum 4 puan falan alabilirdi.Zaten o sene Leverkusen finale çıktı.Barca da yarı finalde şampiyon Real'e elendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt