Faruk Tekeli
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2012
- 2.178
- 1
- 858
Uğur herhalde uzatmış sözleşmesini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Sener - Semih - Taşçı - Telles
Melo - Selçuk
Bruma - Sneijder - Yasin
Mevlut
mevlüt yerine burak yazalım mevlüt 11 e sürekli giremez bence driblingi iyi değil böyle topçular galatasaraya geliyo sonra sönüyo ama rotasyon için kesinlikle alınabilir yine de kanat forvet şart takıma alırlarsa
Yasin Öztekinmi kardes ? defans hattı efsane olmus.
mevlüt yerine burak yazalım mevlüt 11 e sürekli giremez bence driblingi iyi değil böyle topçular galatasaraya geliyo sonra sönüyo ama rotasyon için kesinlikle alınabilir yine de kanat forvet şart takıma alırlarsa
peki burak'in dribbling'i iyi mi renkdas? mevlütün dribblingi 10 üzerinden 2 ise buraginki 0 dir.
Türkiye de topla dripling atarak gol atacak bir Türk golcü yok aşağı yukarı hepsi aynıdır ama her ne kadar Mevlüt e fazla ısınamasamda Burak gibi savunma arkasına koşuları bizim ligde ve bizim takımda iş yapar.Türkiye nin şuanda en iyi golcüsü Burak ve onu kesebilecek Türk forvet yok.
işte bende tam bunu diyorum mevlütü gözünüzde büyütmeyin ama burak ne kadar eleştirilse de nazarımda başarılıdır geçen sene daha az gol atmasının sebepleri var 1.drogba çok bozdu onu çok ön plana çıkmaya çalıştı 2.tek forvet çok iyi oynamasına rağmen güvenilmedi 3.kanada koyulup oraya hapsedildi 4.gol pozisyonuna daha az girdi servis edene oyuncuların performansı düştü(selçuğun form düşüklüğü,brumanın sakatlanması,sabrinin akıl almaz ortaları)
10 numaran Wesley Sneijder teknik direktör adayın Mustafa Denizli güzel kafa.
ne zaman nerdeee hani![]()
Burak en kötü senesi geçen seneydi 16 gol attı malesef bizim tarafımız rakip takımların hücum oyuncularını övmeyi seviyor.
Burak en kötü senesi geçen seneydi 16 gol attı malesef bizim tarafımız rakip takımların hücum oyuncularını övmeyi seviyor.
tamam da Burak fazla gol atmis az gol atmis, benim icin daha önemli sey, nekadar verim veriyor ? Her topu yiyior, bire bir de bile gol atamiyor. Tek bildigi sey hemen rasgele topu kaleye yollamak, sag sol köse secmek denen bisey yok. Ofsayt da dogmus, top onda iken bile offans faul yapa bilen cinste bir adam...
Burak eger en kotu sezonu ise bizim yonetim niye onu yeni sozlesmeyle odullendirdi :/
benim bildigim kadar, iyi bir sezon geciren oyuncularin maasi yukselir
burak artik yilda oynadigi maclarla 4m euro kazanacak, ve her yil maasina bide zam var
baskan gecenlerde diyordu, bizim en buyuk problemiz borsadaki degisimler ve turkiyede buyuk inflasyon krizi
simdi baskan paralari euro olarak oduyor maaslari, ve inflasyonun euroyla ne alakasi var onuda anlamadim, simdi TL olarak ucretler verseydi anlardimda ama euro veriyor ve Euronun degeri katlandikca burak 3 yil sonra bu yil aldigi paranin 2 mislini alacak
Allah beyin versin yoneticilerimize, burak ve selcuktan umutlu olanlar gecen sezonu bi hatirlasinlar bi zahmet
zar zor 2 olduk, sampiyonluk getirmezler ne burak nede selcuk.
sneijder ve melo ile muslera sayesinde iyi gozuktuler ama katki olarak bi pok vermediler