Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Colak'tan hicbirsey olmaz. En fazla yedek olur, bu sene birsey oynamayan adam seneye gitmesi sürpriz olmaz elbette.

Olcan

Töre

Bruma

YABANCI

Aras
kiralik

Sneijder

Burak

Mevlüt

Umut

Söyle bir hucum hattina sahip olsak süper olur. Endoğan Adili'yi simdiden yazmaya gerek yok.. hayal kirikligi olur yoksa.

bu seneyi maalesef tek sneijder'le kapattik hucum bölgesinde. drogba-burak-sneijder-umut disinda hucum oyuncumuz yoktu

o kadar cop varken oncelık emre de olmamalıydı verdıysek bıle kıralıktır umarım..2 3 sene sonra gerı alamaya calısacagımızdan adım kadar emınım yıldız olacak demıyorum ama suan ki olcan neyse emrede 2 3 seneye aynısı olacak..sınırlama fılan olursa almak ıcın ugrascaz

Muslera

Veys Semih Koray telles

Melo Selçuk

Olcan Wes Bruma

Burak

Böyle oynarız ligi alırız her türlü Cl avrupaya gideriz falan

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

Vallah bence Emre takimimizda az cok top oynamayi bilen ve becerebilen nadir oyunculardan biri. Tamam herkes patlama gelisme falan bekliyor da ama unutmayin bu ülkede cogu futbolcu 25-27 yas arasinda patlama yasiyor veya performansi tavan yapiyor.

Emreyi Almanyaya kiralamak lazim. Mainz,Mönchengladbach gibi takimlar genc oyunculari cok iyi gelistiriyorlar. Vallah bedavaya kiralayip üstüne para bile verilebilir, Emre bence öyle hemen harcanacak bir futbolcu degil,hele hele futbolcunun yetismedigi bir ülkede.

I am the one who knocks!

o kadar cop varken oncelık emre de olmamalıydı verdıysek bıle kıralıktır umarım..2 3 sene sonra gerı alamaya calısacagımızdan adım kadar emınım yıldız olacak demıyorum ama suan ki olcan neyse emrede 2 3 seneye aynısı olacak..sınırlama fılan olursa almak ıcın ugrascaz

Olcan'a 5 versen, 29 yaşında sözleşmesi biten adama bu para verilir mi ?

Çöpleri versen de adamlar kabul etmiyor.

Yabancı sınırı yüzünden alabileceğin 2 oyuncudan biri.

Emre 2 sezondur yatıyor, yatmasaydı oynasaydı da kendisini gösterseydi.

Ceyhun, Salih, Burdisso, Amrabat gibileri yollamak lazim, onun yerine Balanta, Inler, Mevlüt ve mümkünse Lavezzi alinabilirse çok iyi transferler yapmis oluruz.

Emre Colak'tan hicbirsey olmaz. En fazla yedek olur, bu sene birsey oynamayan adam seneye gitmesi sürpriz olmaz elbette.

Olcan

Töre

Bruma

YABANCI

Aras
kiralik

Sneijder

Burak

Mevlüt

Umut

Söyle bir hucum hattina sahip olsak süper olur. Endoğan Adili'yi simdiden yazmaya gerek yok.. hayal kirikligi olur yoksa.

bu seneyi maalesef tek sneijder'le kapattik hucum bölgesinde. drogba-burak-sneijder-umut disinda hucum oyuncumuz yoktu

Aras'ı sil çapraz bağları koptu onun.

Adam gibi sag bek almadıgımız sürece bir yol olmaz bizden acı gerçek bu asıl. Sabriyi,Veyseli Cl maçında paramparça ederler. Hele Rma ile eşleşirsek Ronaldo bunları çerez gibi yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt