Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• tarantula7xy8yh3aj.webp
    tarantula7xy8yh3aj.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 450
-------------muslera-------------------

----tarık------semih------uğur------alex----

---------------melo------selçuk---------------

------olcan-------------------------bruma-----

-----------------------sneıjder------------------

-------------------burak-------------------------

bruma hemen forma kavusurmu bilemem, mevlut alınır olcan alınır tarık alınır ched satabilsek yerıne iyi bir yabancı stoperde alınır, korayda tecrube saglar , uğuru da alırsak tamamdır. sıkıntımız kanatlar kanatları tarık olcan bruma alıp kuvvetlendirmemız lazım

----------------------------------ufuk------------------------------------

--------sabri ,veysel-------gökhan-----koray,ched------hakan------

-------------------yekta--------emre,ceyhun-----------------------

--------hamit----------------------------------hajroviç,aydın--------

------------------umut--------------mevlüt-----------------------------

o zamana kadar sözleşmesini uzatmayıp avrupadan bir takım salça olmazsa neden olmasın.

Aynen öyle öncelikle bu yaz transfer sezonu kadroya katmak lazım fakat bizim biraz kemer sıkma politikasından ötürü bu alternatif durumları yazdım.

Doria'yı takıma katıp sonra arkamıza yaslanmalıyız her anlamda çok şey katar.

Bizde hangi 19-20 yasinda futbolcuya sabir gosterildi ki Doria'ya gosterilsin? Yemin ediyorum, gelsin daha 2. macinda baslar buradaki belli kisiler "cop, skandal transfer, bunu alacagimiza xxx 35 yasindaki eski EPL/Seri A/La Liga oyuncusunu almaliydik" bilmem ne diye yazmaya.

Basinin ve medyadaki yorumcularin da zaten ne oldugu belli. "Bekleneni veremedi, paralar ziyan oldu" diye baslarlar hemen ilk hata yaptigi macta. Bizim taraftar da zaten onlar ne derse hemen papagan gibi tekrar eder. Ondan sonra ilk transfer sezonunda "kiralansin, 2-3 ne verirlerse satalim, kurtulalim" denir hemen.

Artık bunları aşmamız gerek , biraz kulüpte ki vizyon ile alakalı çok bakmıyor bu işler taraftara öyle olsa , Mancini'de istifa etmişti yada etmeliydi.

Koray Günter'i bu sezonda değil gelecek sezon yani 2015-2016 sezonu boyunca B.Dortmund'un 7 Mn €'ya geri alma opsiyonu var.

O yüzden Mancini bir anda ısındırmak istemiyor sanırım ancak oynamaması da kendisi ve gelişimi için dezavantaj o değil bu opsiyon nereden çıktı ?

Tamam B.Dortmund geleceği düşünen , ileri görüşlü bir takım ancak opsiyon koydurmamak bu kadar mı zordu ?

Yabanci stoper sart diyorsun da Chedjou dan iyisi gelmeyecekse hic gerek yok. Rhodolfo falan ne bilim daha bu yasinda Avrupaya gelmesi bence pek olumlu degil. Korayin altyapisi muhtesem. Cocuk su an en iyi altyapilardan biri olan Dortmund dan geldi. Adamlar her sene rahat 2-3 oyuncu cikartiyor ilk 18e girebilecek.

Semihden önde degil bence daha cok erken bunu diyebilmek icin cunku Semih 2 senedir Sampiyonlar Liginde oynuyor,2 kere lig sampiyon olan takimin banko stoperi. Koray tecrübesiz ama bunu da ancak oynaya oynaya atlatabilir. Onun icin bu sezon ne bilim ligde Chedjou oynayacagina ya da Balta oynayacagina o oynasin. Bizim ülkede cok tirsiyorlar genc oyunculari oynatmaya.

Semihi de zamaninda eger elimizde hic bir stoper kalmamasaydi o hafta hayatta oynatmazdi Terim. Bu cocuklar oynaya oynaya hata yapa yapa ögrenecekler ve kendilerini gelistirecekler, iyi olacaklar. Bizde adam bir hata yapti mi tamamdir haftaki macta oynamaz direkt.

I am the one who knocks!

Özetle, iki kale önünde top havaya kalktığı zaman ''Şimdi stoperimiz çıkıp kafayla en iyi yere topu gönderecektir'' dedirtecek, veteran futbolcular gibi çalım yemeyecek, rakibin hafif bir şarjıyla yerlere yeksan olmayacak stoperlerimiz olsun istiyorum...Semih-Chedjou-Melo nun 90 dakika oynadığı maçlarda Melo nun diğer ikisinin toplamından çok fazla kafa vuruşu yaptığına dair iddiamı istatistiki verilere dayandıramıyorum ne yazık ki!...

As takıma dört (4) takviye şart ;

Fernando Muslera

Tarık / Şener* - Semih Kaya - Matheus Dória* - Alex Telles

Felipe Melo - Selçuk İnan

Olcan Adın* - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Burak / Mevlüt*

Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı

Matheus Dória

Olcan Adın

Mevlüt Erdinç

6 (altı) yabancılı bir sistem kurulup bir şekilde sezon çıkarılır. (Rotasyon , sakatlık , ceza)​

Koray Günter'i bu sezonda değil gelecek sezon yani 2015-2016 sezonu boyunca B.Dortmund'un 7 Mn €'ya geri alma opsiyonu var.

O yüzden Mancini bir anda ısındırmak istemiyor sanırım ancak oynamaması da kendisi ve gelişimi için dezavantaj o değil bu opsiyon nereden çıktı ?

Tamam B.Dortmund geleceği düşünen , ileri görüşlü bir takım ancak opsiyon koydurmamak bu kadar mı zordu ?

Muhteşem iki sezon oynaması lazım Dortmunt un opsiyonu kullanması için ki o durumda bile bahsedilen rakamı vermek istemeyeceklerdir muhtemelen, adamlarda bizdeki gibi stoper kıtlığı yok ve kim bilir ne adamlar çıkarırlar o süre içinde?...Çok parlaması durumunda, Bayern ve Schalke gibi rakiplere gitmesini engellemek adına bir hamle olarak görüyorum...

Koray ilk geldiğinde hatırlayın

Fiziğim falan filan diyordu

Buna kafa yoruyor çocuk

Ayağı falan da iyi

Oynat arkadaş serdar falan nedir

Bu sene oynamayan her futbolcuya, tek maçta hata yapıp kesilene yetersiz/yeteneksiz/potansiyel kiralık gözüyle bakıldığı sürece (Mancini'ye güvendikçe) batarız. Kimleri oynattık, kimlerle şampiyon olduk, Avrupa başarıları kazandık. Kullanmayı bilene.Gerekirse Tarık'ı bekleyecek sezon sonuna kadar. Eboue'yi gazlayacak, Sabri'yi kullanacak ama gidip Veysel ve Salih'i almayacak. Yerli transferini başkalarına bıraktıysa daha fena.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabanci stoper sart diyorsun da Chedjou dan iyisi gelmeyecekse hic gerek yok. Rhodolfo falan ne bilim daha bu yasinda Avrupaya gelmesi bence pek olumlu degil. Korayin altyapisi muhtesem. Cocuk su an en iyi altyapilardan biri olan Dortmund dan geldi. Adamlar her sene rahat 2-3 oyuncu cikartiyor ilk 18e girebilecek.

Semihden önde degil bence daha cok erken bunu diyebilmek icin cunku Semih 2 senedir Sampiyonlar Liginde oynuyor,2 kere lig sampiyon olan takimin banko stoperi. Koray tecrübesiz ama bunu da ancak oynaya oynaya atlatabilir. Onun icin bu sezon ne bilim ligde Chedjou oynayacagina ya da Balta oynayacagina o oynasin. Bizim ülkede cok tirsiyorlar genc oyunculari oynatmaya.

Semihi de zamaninda eger elimizde hic bir stoper kalmamasaydi o hafta hayatta oynatmazdi Terim. Bu cocuklar oynaya oynaya hata yapa yapa ögrenecekler ve kendilerini gelistirecekler, iyi olacaklar. Bizde adam bir hata yapti mi tamamdir haftaki macta oynamaz direkt.

I am the one who knocks!

Aynen oyle. Biz nasil bu hale geldik bilmiyorum. Tugay 17 yasindaydi A takima ciktiginda, ben cok iyi hatirliyorum, o sezon bir kac mac oynadi, ertesi sezon banko oldu. Okan 17-18 yasindaydi, Emre 16. Biz boyle futbolculari altyapidan cikarip catir catir oynatirdik, ne olduysa simdi genc futbolculara hic sans vermeyen bir takim haline geldik, bu yuzden de altyapidan gelen futbolcular koreliyor, gelisimini tamamlayamadan harcaniyor. Ondan sonra da Anadolu takimlarinin vasat futbolcularindan medet umuyoruz.

Muhteşem iki sezon oynaması lazım Dortmunt un opsiyonu kullanması için ki o durumda bile bahsedilen rakamı vermek istemeyeceklerdir muhtemelen, adamlarda bizdeki gibi stoper kıtlığı yok ve kim bilir ne adamlar çıkarırlar o süre içinde?...Çok parlaması durumunda, Bayern ve Schalke gibi rakiplere gitmesini engellemek adına bir hamle olarak görüyorum...

Mantıklı geldi , sanırım B.Dortmund'un amacı bu yönde , Koray Günter'i hazırlamak gerek o zaman en azından denenmeli zaman zaman ancak ben büyük bir yetenek olacak ve bize çok katkı sağlayıp , ilerde de astronomik rakamlar kazandırabilecek bir Dória hamlesini çok istiyorum.

Balanta'ya vereceğimiz para ile Dória'yı da alabiliriz ve ben Dória'yı daha büyük bir potansiyel olarak görüyorum.

Hem Dória , Balanta'ya göre daha sert , mücadeleci , pozisyon almayı bilen , hava toplarında çok çok daha etkili , rakibi yıldıran ve arkadan oyunu rahatlıkla kurabilen bir oyuncu bu yaşta bile bu özellikler gerçekten muazzam bu adama parçalıyı giydirmeliyiz kesinlikle.

Koray ve Semih ise çekişirler forma için bu rekabet bizlere yarar hangisi hak ederse Mancini zaten ona formayı verir. (Sağ stoper bölgesi için.)

1015373_Galatasaray_SK.jpg

yedekler: ufuk,eray,chedjou,balta,,uğur,telles,veysel,yekta,gündoğan,emre,olcan,hayroviç,mevlüt,muhammed

göründüğü gibi ilk 11e yapılacak 3 takviye işimizi görüyor gönlüm razı olmuyor bir türlü Olcanı alıp da kanat oynatmaya koy bir tarafa Shaqiri bie tarafa Bruma hem Sneijderin performansı artar hem de Kralın gol sayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt