Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Magath olmaz.Mancini den daha cok Transfer istiyor .... Yine bir Takim kuracak,Sneijderi satar falan filan. Türk Oyuncularla kavka cikar fvs vs vs

ronald-koeman-feyenoord-trainer-570x268.jpg

deboer.jpg

fft104mm2099381.jpg

Co adriaanse'de uzak dursun bizden. Gecenlerde adi geçiyordu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Luce gelirse genç Brezilya'lılar dolar takıma her halde Doria hayırlı olsun deriz direk üstüne Teixeira filan gelir tabiki bunlar tamamen farazi şeyler direk saldırıya geçmeyin.

istedi ama burdisso,hajro,salih vs gibi adamlari falan istemedi

Hajro, Burdisso, Ontivero, hepsi italyan pazarinda menajerleri aktif olan oyuncular. Bu oyuncular menajer transferi. Takimlarinda son 2si ilk11 oynamiyorlardi bile.

Salihi istemedi derken, gittiği takima Salihi alan Mancini degil miydi? Hani sürekli Salihi övüyordu.

Türkiye şartlarında başarılı olabilecek bir hoca lazım.Mourinho gelse bu şartlar altında birşey yapamaz adamı sopayla kovarız.O yüzden yabancılardan Lucescu Gerets tarzı hocalar gerekli.Burda kimse vizyondan felan bahsetmesin yabancı sınırlamasının oldugu yerde transferde Türk oyunculara yöneleceğimiz durumda Ligi bilen ve Galatasaray ı tanıyan hocalar gerekli.

buyuk ıhtımal hocayla coktan anlasıldı..yıne buyuk ıhtımal bu kısıde lucescu..hıc emek verdım dıyene bakmayın napacak daha fazla kac kere sampıyon olmus cl yı alacak degıl ya..bırakma devretme donemı geldı lucescunun..hayırlı olsun umarım artık 10 sene aralıksız calıstırcak bı hocamız olur.

bizim taraftar iste, Rijkaard rest cekmez suclu olur, rest ceken olur sevnirler, Luce gelmeyince görürüz günümüzü, her gün zaten sanki kücülmeye gidiyormusuz gibi yorumlar yapiliyor, ama heyyyyyyyyyyyyyt hersey artik cok güzel olacak...

Mancini nin olmayacak duaya amin demeyeceğini, tazminat peşinde koşmayacağını, kariyerini düşünüp ayrılacağını tahmin etmiş ve burda da yazmıştım, adamın piyasası var, boşta kalmayacaktır...

Rijkaard ise tam memur zihniyetli bir adamdı, piyasasının olmadığını, bir daha ciddi hedefleri olan takım çalıştıramayacağını söylediğimde anasına sövmüşüm gibi reaksiyon gösterenler, hala da durumu kabullenemiyorlarsa, onlar için yapılabilecek bir şey yok...

SHAKTAR'I BIRAKAMAM

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Ertuğrul, Lucescu'yla son gelişmelerden sonra yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:

"Lucescu, 'Ben bu takımdan (Shaktar Donetskt) ayrılamam. Çok emek verdim. Buralara kadar getirdim. Bana çok güveniyorlar, takımı bu noktalara kadar getirmişken, burada bırakıp gidemem' diyor.

Yeni sezon planlamasını da tamamen yaptı. İsviçre ve Avusturya kamplarını organize etti. Bugün de tekrar iş başı yapmak için Donetsk'e döndü. Bana, "Hangi takımdan ne şekilde teklif gelirse gelsin kabul etmeyeceğim. Shaktar Donetsk'i bırakamam' dedi. Ancak ilerleyen günlerde, Galatasaray kendisiyle görüşürse fikri değişir mi ya da ikna edilebilir mi bilmiyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt