Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucescu Güney Amerika ekolünü seviyor Victoria Mendez Mondragon Batista Jardel.Bu isimlerle başarılı oldu Brezilya piyasasına hakim bir hoca.Telles ve Bruma yı kadrolarına yazmıyanlar günlük düşünenler 2 side kaliteli isim iyi hocayla doğru gelişimi sağlasın forumda bundan sonra yaşı geçmiş futbolcu kimse istemez.

Anlamış değilim zaten şu saçma sapan yabancı zırvalığı yüzünden taş gibi adam yedek kulübesinde oturuyor ilk 11'de oynamak için riske girip ayağını sakatlıyor dışarıdan teklifler yağıp duruyor adama eminim 25-26 yaşına geldiğinde ekol bir oyuncu olacaktır. Bir oyuncunun fiziğinin oturması 25-26 yaşını bulur.

2012-13 FT

2013-14 Mancini

2014-15 ?

2015-16 ?

Şükrü ergün: Teknik direktör secimi icin biraz bekleyecegiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onun döneminde Türkiye de ekonomi şimdiki gibi değildi geçici başarıları bile sağlıyordu bizde kiralık futbolcularla şampiyon oldu.Beşiktaşa gitti 8 yıl aradan sonra şampiyon yaptı.Shaktar Donetsk gibi adı sanı duyulmamıs takımı bugün efsane yaptı.Lucescu Türk futbolcu kazandırır mı bilmem ama Türkiye den iyi futbolcuları bize aldırır yabancı oyuncularımızda bundan sonra gelecek vaadeden kaliteli futbolcular olur.

Öncelikle Lucescu iyi hocadır ona bir şey demem

ama forumda yanlış bilinen bir takım gerçekler var

1. Lucescu'nun bizdeki dönemi;

Kiralık futbolcularla şampiyon oldu dediğiniz dönem yerli futbolcu kalitemiz çok yüksekti

Kaldı ki Lucescu 1 sene önce çok daha güçlü bir kadroyla şampiyon olamamıştı

ayrıca o dönem şikeci aziz CL'deki başarısızlık üzerine Denizli'yi göndermiş yerine Werner Lorant'ı getirmişti yani stratejik bir hata yapmıştı

2.si Bjk dönemi:

Bjk'de şampiyon olduğu dönem malum güçler tarafından resmen Bjk'ye lig hediye edildi

3.sü ise Shaktar dönemi:

Shaktar'ın başında ise dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Rinat Akhmetov bulunuyor

yani adamda para sıkıntısı yok istediği genç oyuncuyu yüksek maliyetle alabiliyor

buna rağmen elde edileb başarı yerel ligde şampiyonluklar 1 tane UEFA şampiyonluğu

ki o sene biraz akıllı olsaydık finalde biz olabilirdik

Sonuç;

yani kısacası bazı arkadaşlar Lucescu'ya büyük ümit bağlıyor

ama ben durumun böyle olmadığını söylemeye çalışıyorum

Valla istisnasiz herkes Lucescu ihtimaline göre Mancini´nin gitmesini istiyordu.

Lucescu gelmiyorsa da en azindan Türkiye´yi ezbere bilen kurt bir Türk hoca ile anlasilmali.

Biz yeniden kumar oynayin diye, sacma sapan bir yabanci getirin diye "Mancini gitsin" demedik ki.

Lucescu gelmiyorsa, Türkiye Ligi garanti altina alinmali en azindan bu sene. Bi sacmaliga daha tahammülümüz yok.

Alman, Hollandali filan, bos isler bunlar.

Öncelikle Lucescu iyi hocadır ona bir şey demem

ama forumda yanlış bilinen bir takım gerçekler var

1. Lucescu'nun bizdeki dönemi;

Kiralık futbolcularla şampiyon oldu dediğiniz dönem yerli futbolcu kalitemiz çok yüksekti

Kaldı ki Lucescu 1 sene önce çok daha güçlü bir kadroyla şampiyon olamamıştı

ayrıca o dönem şikeci aziz CL'deki başarısızlık üzerine Denizli'yi göndermiş yerine Werner Lorant'ı getirmişti yani stratejik bir hata yapmıştı

2.si Bjk'de şampiyon olduğu dönem malum güçler tarafından resmen Bjk'ye lig hediye edildi

Shaktar'ın başında ise dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Rinat Akhmetov bulunuyor

yani adamda para sıkıntısı yok istediği genç oyuncuyu yüksek maliyetle alabiliyor

yani kısacası bazı arkadaşlar Lucescu'ya büyük ümit bağlıyor

ama ben durumun böyle olmadığını söylemeye çalışıyorum

Tamamda shaktar'daki başarısı ne olucak üst üste daha kaç kupa kaldırsın Lucescu gitmeden önceki Shaktar'ın avrupa başarısı diye birşey yoktu ve Shaktar'ın hangi ülkede olduğunu dahi bilmezdik büyük bir başarı yakalamıştır orda burda olur olmaz bilmem ama benim tek ümidim o diğer isimlerede bakınca en azından bulduğu genç oyuncular çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt