Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapma meliksah bunu ne zaman yaptik denizliden sonra simdi yapacaz. Birde o zaman farkliydi durum simdi bizim vizyonumuz cok farkli ne kadar engellenmek istensekte. o is olmaz.

Ben yapılması gerekeni , olması gerekeni söylüyorum hocam , Ünal Aysal en azından kulüp başkanları arasında yine ileri görüşlülük açısından sayılı olan bir adam bunu yapması gerekli diye düşünüyorum bu sezon olmazsa gelecek sezon kesinlikle , Lucescu'nun yanına eğitebileceği bir potansiyel verilmeli diye düşünüyorum , yoksa sonra kanlar uyuşmadı , Türkiye'ye uyum sağlayamadı vs. diye çok teknik adam gelir gider ve istikrar olmayınca ŞL'de daimi olmak , STSL'in Bayern Münih'i olmak gibi hedeflerimizi unuturuz bırakın ulaşmamızın zorlaşmasını.

bu yorum banami lan

seni futbol diye oynarim. neyi duyup burada yaziyorum ben diyorum ki luce nin maclarinda uykum geliyordu geretsin maclarinda adrenalin patlamasi yasiyordum kesin sende bebe beliklerdensin o yillari bilmiyorsun.. salliyorsun

sen bilmezsin soyleyim ogren lucescu nun tek artisi rakip takim 3 uncu ligten bile olsa onu cok iyi calisir futbolculara barcelona ile oynayacaklarmis gibi anlatirdi (lucescu ile calisan futbolculardan duydum) ama oynanan futbol vasat futboldur atiyim kazaniyim mantigi vardir adrenalin yoktur yenilsekte muthis oynadik olayi yoktur atan kazandigi mantigi vardir

sende lucenin yanindaydin helal olsun.:melo: hangi topçuydun dogru söyle.

Bulent Korkmaz'dan hic bir sey olmaz. Seyretmedin mi televizyonda yaptigi yorumlari? Sneijder dusmani ayrica.

Adama iş verince sınayder hayranı olur merak etme. Bu işler böyledir.. Ayrıca taktik anlamda demiyorum takımdaki birlik beraberliği sağlardı. Ki, saygı duyulan bir futbolcu olduğu için çoğu türk futbolcu adama gider yapamazdı.

Murat Yakın ismi doğru olabilir. Tam Spartak'la anlaştı denildiği zamanda kararından vazgeçmesi tesadüf olamaz bence. Ayrıca aradığımız kriterleri de taşıyor kendisi. Genç, başarılı, karizmatik, hem yabancı hem yerli oyunculara yakın olma şansı, + kısıtlı bütçelerle iş yapabilmesi. Basel de bunu çok iyi yaptı. Kumar olur ama kazanırsak en az 4-5 yıl teknik adam aramayız.

Murat Yakın ismi doğru olabilir. Tam Spartak'la anlaştı denildiği zamanda kararından vazgeçmesi tesadüf olamaz bence. Ayrıca aradığımız kriterleri de taşıyor kendisi. Genç, başarılı, karizmatik, hem yabancı hem yerli oyunculara yakın olma şansı, + kısıtlı bütçelerle iş yapabilmesi. Basel de bunu çok iyi yaptı. Kumar olur ama kazanırsak en az 4-5 yıl teknik adam aramayız.

Basel bu sene kac beraberlik aldi?

Basel bu sene kac beraberlik aldi?

Ne alaka güzel kardeşim? Basel fazla beraberlik almış diye kötü mü teknik direktör oluyor adam? Sonuç olarak haticeye değil, neticeye bak. Basel şampiyon oldu mu? Oldu. Şampiyon olan takımı fazla beraberlik almış diye eleştireni de ilk kez görüyorum.

Ayrıca sadece bu da değil. Basel, Murat Yakın döneminde iki kez şampiyon oldu. Bir Avrupa yarı finali, birde çeyrek finali gördü takım. Chelsea'yı içerde, dışarda yendiler. 39 yaşında, teknik adamlığa yeni başlamış bir antrenör için hiçte küçümsenecek başarılar değil.

sanada iyi geretsler. lafimi yarim alintilama bir daha sinirlenirim. git fifa filan oyna.

lafimi yarim alintilama ne demek lan .. kurdugun cumle bir tane .. o da 8-10 yas arasina hitap eden cinsten... fifa falan senin gibilerin isi ... cok sinirlenirsen rica edersin acik adres veririm...

yasi yeten herkes bilir ki lucescu defansif oynatir .. bunun boyle olmadigini senin gibi yasi yetmeyenler tartisir

benim icin murat yakin isvicre ligindeki sampiyonlugu bir ölcü degil zaten o ligde basel basinda sampiyon olamiyorsan gülerler adama,potansiyeli var ama GS icin dogru bir hoca degil

Ne alaka güzel kardeşim? Basel fazla beraberlik almış diye kötü mü teknik direktör oluyor adam? Sonuç olarak haticeye değil, neticeye bak. Basel şampiyon oldu mu? Oldu. Şampiyon olan takımı fazla beraberlik almış diye eleştireni de ilk kez görüyorum.

Ayrıca sadece bu da değil. Basel, Murat Yakın döneminde iki kez şampiyon oldu. Bir Avrupa yarı finali, birde çeyrek finali gördü takım. Chelsea'yı içerde, dışarda yendiler. 39 yaşında, teknik adamlığa yeni başlamış bir antrenör için hiçte küçümsenecek başarılar değil.

Murat Yakin Avrupa'da da ligde de asiri defansif bir futbol oynatiyor. Chelsea'ye karsi da defansa yattilar, Chelsea'yi yenmeleri cok garip degil cunku Chelsea bu sene en cok defansif oynayip beraberlige yatan kucuk takimlara karsi zorlandi.

Bizde oyle bir futbol oynatirsa ligin ortasini goremez. Mancini bile o kadar defans oynatmiyordu, gorduk ne oldugunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt