Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ManU Sinerijder ve Muslera paketi yapacağı konusunda duyumlar var doğruluğu var mıdır bilmiyorum ama 35 mio € gibi bir rakam telafuz ediliyor.

kesinlikle olmaz olmamalı oyuncu başı rakan 17.5 mil € oluyor orta sahaya parayı koysan asist yapıp gol atarmı yapamaz ikisine 50 mil € fiyat konulmalı zaten ikisini al bana göre melo ve selçuk dışında basit bir takım oluruz.

arkadaşlar şuan mali sıkıntı içinde olduğumuz açık ve zaten büyük borçlarımız vardı ünal başkan geldikten sonra gelirler yükseldi fakat aynı oranda hatta o orandan daha yüksek derecede giderlerde yükseldi.ayrıca planlanan sermaye arttırımı da yapılamadı olaya sadece transfer bütçesi açısından bakmayın bu klubün ödemesi gereken büyük borç tuturları var kısa vadede bunun üzerine kadro maliyeti ve transfer paraları da eklenince gelir gider dengesini mali fairplay için mutlaka eşite yakın tutmalıyız.Bu transfer döneminde bütçenin bu kadar düşük olmasının nedeni de devre arası yapılan transferlere sadece bonservis için 20 milyon € yakın bir tutar ödememiz ama malesef alınan oyuncular telles hariç hiç yararlanılacak seviyede değil kısacası devre arası bu kadar çöp oyuncu alacağımıza ihtiyaç duyduğumuz bölgelere 2 tane kaliteli sneıjder kalibresinde adam alsaydık hem bu sıkıntıları yaşamayacaktık hem de bu sezon belkide şampiyonluğu şikecilere kaptırmayacaktık.

Lucescu gelse, belki en azindan iyi bir Scout Sistemi getirir. Emre Utkucan denilen herif derhal kovulmali, su ana kadar napti, Bruma bir Scouting basari degil ki, 24 saat Fifa Manager oynayan bir Adam...

kesinlikle olmaz olmamalı oyuncu başı rakan 17.5 mil € oluyor orta sahaya parayı koysan asist yapıp gol atarmı yapamaz ikisine 50 mil € fiyat konulmalı zaten ikisini al bana göre melo ve selçuk dışında basit bir takım oluruz.

musleranın gitmesine gönlüm ne kadar para verirlerse versinler razı olmaz fakat ancak ve ancak çok iyi paralar teklif edilirse ki bu para 25 in üzerinde olmalı ozaman onurun alınması şartıyla satılabilir onuru ts verirmi çok zor ayrıca muslera gitmesi ihtimalinde yerine gelecek olan yine yabancı olacaksa 100 milyon da verilse gönderilmemesi gerekir.

arkadaşlar bu kadro ve bahsi geçen bütçelerler cl de ancak ve ancak gruptan çıkabiliriz yani demem o ki kimse yarı final vs hayal etmesn çeyrek final bile zor bu şartlarda kadromuz tr açısından yeterli sayılır ve ben defansa chedju dururken yabancı alınmasının bahsedilen paraların verilmesinin gereksiz olduğunu düşünüyorum.semih ve koray ligde oynatılabilir cl de ise chedjue gitmezse o oynar.önemli olan hücuma yönelik oyuncu almak

Gelen hoca Forvet arkasına Sneijderi yazacak hoca olsun da bu adamı sol kanat oynatmasın da

Bu dandik yabanci kurali oldugu surece total futbol, guzel oyun, ''sistem'' hocalari bizde yapamaz, adamlarin eli kolu bagli oluyor.. Turk oyuncularda zaten alt yapi egitimi yok..

*Mesela bana sorsan, Koeman, Guardiola, Ancelotti, Pellegrini gibi hocalar burada yapamaz, cunku adamlar ister iyi oyuncu, sende bu guc yok, olsa bile TFF engeli var. Adamlara nedicen? Al sana 10-15 tane Turk oyuncu bunlarla basarili ol mu?

Malesef gercek bu ki bu tarz hocalar hep basarisiz oldu TR de, cunku sabir da yok bizde..

Bizim ligimizde, Klopp, Heynckes, Simeone, Jorge Jesus , Lucescu gibi hocalar daha mantikli (ilk 3 saydigim isim gelir demek istemiyorum, gelmez zaten, sadece bir ornek)

Daha cok soyle diyim, ilk once skoru yakalayim diye dusunen hocalar yani, guzel futbolu 2. plan a atanlar, yani kadroyu ona gore planlayan ve icerde olsun disarda olsun bu mactan nasil 3 puan alirim diye dusunen hocalar. ( A/B/C plani genelde mevcuttur)

Ha diger saydigim hocalar 3 puan istemiyor mu :p tabiki istiyor, ama bu tarz hocalar ilk once guzel ve goze hos gelen, daha cok 1 sisteme bagli olan hocalar. Ona gore transfer isterler (oyuncunun kalitesinden ziyade ilk once o dusundukleri sistemde oynar mi diye bakarlar. diger hocalar da sistemi oyuncular uzerinden kurar, belki Klopp haric)

*Bunlar o 5+3 gibi sapik kurallarla ugrasamaz, yok bu cikarsa su girmeli yoksa hukmen 3-0 maglup, adamlar oyle sey hic gormemis cunku.

umarım yönetim bu kez saçma sapan bir adamı getirmez eğer öyle birşey olursa mancininin gitmesi çok büyük hata olur.

Luce gelmezse Hynkess gelsin yanında Shaqiri ile birlikte

Muslera-Tarık-Semih-Koray-İshak-Melo-Selçuk-Shaqiri-Bruma-Sneijder-Burak

yedek yabancılar Chedjou-Telles-Hayroviç

3 transfer işi görür Tarık-İshak-Shaqiri

Luce gelmezse Hynkess gelsin yanında Shaqiri ile birlikte

Muslera-Tarık-Semih-Koray-İshak-Melo-Selçuk-Shaqiri-Bruma-Sneijder-Burak

yedek yabancılar Chedjou-Telles-Hayroviç

3 transfer işi görür Tarık-İshak-Shaqiri

Adam Galatasaray için mis gibi tatilinden niye dönsün ?

Doria için fiyat konusulmuş. 15 Milyondan aşagı bitmez o iş. oda bütcemizi aşar zaten. Bence stoper almayabiliriz. alırsakda Lescott gibi bonservisi elinde adamlara yöneliriz. veya Kaboul.

chedjouyu kullanalim iste, chedjou sanki Kaboul veya Lescottdan daha kötü, chedjou bir kat daha iyi onlardan

başkanın sözünü ettiği hoca almanya ve hollanda ekolünden olacaksa yandık demektir.

açık söyleyeyim koeman,co adriaanse filan geleceğine skibbe gelsin..hiç değilse 5-10 maç güzel futbol izleriz..onun dışında ilk tercih lucescu büyük ihtimal herkesin ama 2.bir alternatif çıkmıyor malesef..umarım mancini yi aramayız..

Kaboul aygırını 6 aydır öneriyorum. Chedjou postalanabilirse hemen alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt