Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.929
- 23.480
- 3.723
sorumluluk alman ve yapıyı sahıplenmen güzel. ancak birdaha toplanmadan tek başına kararlar verme 33.daşım
Olur başkan, dönem liderimiz sensin sonuçta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sorumluluk alman ve yapıyı sahıplenmen güzel. ancak birdaha toplanmadan tek başına kararlar verme 33.daşım
33.Mason Locası 145. Fıkra 2. Bend
''Şartlara göre hareket et ve her zaman daha fazlasını izle. Savaşta kazanan yoktur kaybeden vardır. Herkes ile dost ol ve asla cephe de savaşma. Bir süre sonra senin için yanında savaşacak insanlara sen bile şaşıracaksın. O zaman geldiğinde ise savaşları tayin eden de sen olacaksın''
Ben demiyorum Kitap diyor.![]()
Millet transfersizlikten kafayı yedi. Allahtan dünya kupası başlıyor bi nebze yaraya merhem olur![]()

Millet transfersizlikten kafayı yedi. Allahtan dünya kupası başlıyor bi nebze yaraya merhem olur![]()
Derin meseleler bunlar, anlayamazsınız.
Ama anlamak isterseniz, anlatırız seve seve.
Spoiler vereyim yine de.
Gün gelecek lobimize almadığımız her kişi için bize küfredeceksiniz, ama o gün geldiğinde her şey için çok geç olacak.![]()
:dejection:
Sayın Saygıdeğer @Alpay Asma. Yöneticilik talep konusu var mı varsa bulamadım link atarmısınız adımı bırakayım. Allah ömür verirse 18sene içerisinde görev almak istiyorum
tapa
Sayın Saygıdeğer @Alpay Asma. Yöneticilik talep konusu var mı varsa bulamadım link atarmısınız adımı bırakayım. Allah ömür verirse 18sene içerisinde görev almak istiyorum
tapa
link bu
Moderasyon Kurulu İçin Moderator Alımı | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
ancak yonetıme gıren lobiye ASLA alınmıyor bunu bil ve seçimini ona göre yap
![]()