Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam kimi alsa onay veririm vardır bir bildiği inanılmaz topçudan anlıyor ve en önemli özelliği en kalasından bile birşeyler alabilecek adam..

Futbolcunun dilini bilir, motivasyonu mükemmel..

Genç oyuncu Bruma için inanılmaz nimet..

Bruma'yı görsün her maç oynatır..

Bu adam gençlere bayılan bir adam..

33.Mason Locası 145. Fıkra 2. Bend

''Şartlara göre hareket et ve her zaman daha fazlasını izle. Savaşta kazanan yoktur kaybeden vardır. Herkes ile dost ol ve asla cephe de savaşma. Bir süre sonra senin için yanında savaşacak insanlara sen bile şaşıracaksın. O zaman geldiğinde ise savaşları tayin eden de sen olacaksın''

Ben demiyorum Kitap diyor. :D

yazdığımızıda unutmuşuz :p

Millet transfersizlikten kafayı yedi. Allahtan dünya kupası başlıyor bi nebze yaraya merhem olur :D

Hayırlı olsun M.Lucescu kesinleşmiş

Millet transfersizlikten kafayı yedi. Allahtan dünya kupası başlıyor bi nebze yaraya merhem olur :D

:D

Derin meseleler bunlar, anlayamazsınız. :)

Ama anlamak isterseniz, anlatırız seve seve.

Spoiler vereyim yine de.

Gün gelecek lobimize almadığımız her kişi için bize küfredeceksiniz, ama o gün geldiğinde her şey için çok geç olacak. :D

:D

Derin meseleler bunlar, anlayamazsınız. :)

Ama anlamak isterseniz, anlatırız seve seve.

Spoiler vereyim yine de.

Gün gelecek lobimize almadığımız her kişi için bize küfredeceksiniz, ama o gün geldiğinde her şey için çok geç olacak. :D

:dejection:

Sayın Saygıdeğer @Alpay Asma. Yöneticilik talep konusu var mı varsa bulamadım link atarmısınız adımı bırakayım. Allah ömür verirse 18sene içerisinde görev almak istiyorum

tapa

Sayın Saygıdeğer @Alpay Asma. Yöneticilik talep konusu var mı varsa bulamadım link atarmısınız adımı bırakayım. Allah ömür verirse 18sene içerisinde görev almak istiyorum

tapa

link bu

Moderasyon Kurulu İçin Moderator Alımı | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

ancak yonetıme gıren lobiye ASLA alınmıyor bunu bil ve seçimini ona göre yap

the-matrix-red-pill-or-blue-pill.jpg

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1402593211672.webp
    uploadfromtaptalk1402593211672.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt