Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 4 güne kadar Mancini'nin gitmeyeceğini düşünüyordum ve umutsuzdum yeni seneden.Transfer filan çok umrumda değildi açıkçası.Foruma girip siyaset konularına bakıp çıkıyordum.Ama şimdi iş değişti.Lucescu haberleri arttıkça en azından diyorum, takım saçma sapan kadrolarla çıkmaz, herkes yerinde oynar.Oyuncuların formu yerlerde sürünmez

10392491_793198504058969_5272675501279804571_n.jpg

Adamim benim

------------------------------------İsmail Çipe-------------------------

Can Özgür------Semih Kaya--------Koray Günter--------Alex Telles

---------------------İbrahim Coşkun----Oğuzhan Kayar--------------------

Bruma----------------------------Ontivero----------------------Endoğan Adili

-------------------------------------Berk İsmail-----------------------------------------

+

Anıl Koç

Emrecan Coşkun

Umut Gündoğan

Veysel Sarı

Eray İşcan (Beğenmesemde)

Berk Yıldız

Hüseyin Altuğ TAŞ

Geleceğimiz emin eller altında.

Endoğanda futbolcu tipi var anılda yok :D endoğan bu yıl umarım varlık gösterir

tapa

Semih Fb macinda oynadi 11de ilk kez.Adamin 90 dk oynadigini gormeden darmadagan ederler demissin.Ben Koray dan umutluyum olur olmaz ama umutluyum.Hatta Semihten daha iyi olabilir.

1905*

Koraydan bende umutluyum koray kötü topçudur deyip asmadım. Emre ve Aydın'danda umutluydum verdikleri verim ne kadar oldu? beni tatmin etmedi hiç bir zaman. Şampiyonlukla birlikte 4.yıldızında işin içinde olduğu çok önemli bir sezonda biz koraya güvendik deyip orayı öyle brakacakmıyız? Güvenimiz boşa çıkarsa ne olacak, devre arası stoper alıp takıma uyum sağlamasınımı bekleyeceğiz. Her mevkii çok iyi düşünülmeli ve bir stoper kesinlikle alınmalı. ben işimizi şansa bırakmamalıyız diyorum sadece.

[attachment=10877:10410096_657148231027717_2475614273982057629_n.png]

güzel olmuş

Ekli dosyalar

• 10410096_657148231027717_2475614273982057629_n.webp
    10410096_657148231027717_2475614273982057629_n.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 370
Koraydan bende umutluyum koray kötü topçudur deyip asmadım. Emre ve Aydın'danda umutluydum verdikleri verim ne kadar oldu? beni tatmin etmedi hiç bir zaman. Şampiyonlukla birlikte 4.yıldızında işin içinde olduğu çok önemli bir sezonda biz koraya güvendik deyip orayı öyle brakacakmıyız? Güvenimiz boşa çıkarsa ne olacak, devre arası stoper alıp takıma uyum sağlamasınımı bekleyeceğiz. Her mevkii çok iyi düşünülmeli ve bir stoper kesinlikle alınmalı. ben işimizi şansa bırakmamalıyız diyorum sadece.

Tabi ki de tek Koray ile olmaz koca sene.Yapilacaktir transfer.Emre ile Aydin gibi kafa yapisi oldugunu dusunmuyorum bi kere vucudundan belli calistigi.Biz hala emrenin vucudunun gelismesi bekliyoruz.Aydinin dusunce yapisi zaten sacma adam antrenmandan sonra ekstra hic bir antrenman yapmiyor.

1905*

------------------------------------İsmail Çipe-------------------------

Can Özgür------Semih Kaya--------Koray Günter--------Alex Telles

---------------------İbrahim Coşkun----Oğuzhan Kayar--------------------

Bruma----------------------------Ontivero----------------------Endoğan Adili

-------------------------------------Berk İsmail-----------------------------------------

+

Anıl Koç

Emrecan Coşkun

Umut Gündoğan

Veysel Sarı

Eray İşcan (Beğenmesemde)

Berk Yıldız

Hüseyin Altuğ TAŞ

Geleceğimiz emin eller altında.

Top Class

1. Bruma
  2. Onti
  3. Telles
  4. Semih ( Öğretici bi stoperle oynasa, bi kademe daha atlar aslında)

Top Class Aday

1. Koray (teknik var, stoper fiziği yok)
  2. Oğuzhan (çok tanımıyorum) Endoğan Adili
  3. Berk (fizik var dahada gelişir, yetenğini artırması gerek)

Gerisinin parlaması gerek..

Bakınca gerçekten umut verici tablo ;)

Endoğan ciddi ciddi iyi futbolcuya benziyor. Yerli piyasasında futbolcuya benzemesi bile nadir görülen bişeyken iyi futbolcuya benzemesi süper

Top Class

1. Bruma
  2. Onti
  3. Telles
  4. Semih ( Öğretici bi stoperle oynasa, bi kademe daha atlar aslında)

Top Class Aday

1. Koray (teknik var, stoper fiziği yok)
  2. Oğuzhan (çok tanımıyorum)
  3. Berk (fizik var dahada gelişir, yetenğini artırması gerek)

Gerisinin parlaması gerek..

Bakınca gerçekten umut verici tablo ;)

Can Özgür'ü ve İsmail Çipeyi izleseydiniz , takımda ki yedek kaleci ve sağ beklerin yerine kadroya alınmalarını isterdiniz .. Net

Öne çıkan haberlerden biri olan Fenerbahçe final maçı öncesi Galatasaray'ın kaptanı Ender Arslan'a transfer teklifinde bulundu haberine doğrulama geldi.

Galatasaray TV, bu transfer haberini doğruladı. Fenerbahçe Ülker'in final maçı öncesi Ender Arslan'a transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı.

abdurrahim albayrak lig radyo ya konuştu

A.Albayrak: Hiç beklemediğimiz bir ayrılık oldu ama bu ayrılığın Galatasaray’a çok hayırlı olduğunu düşünüyorum.

A.Albayrak: Mancini’nin güzel,dik duruşuna teşekkür ediyorum.Yakışanı yaptı, Gs'a hiç zorluk çıkarmadı, Gs'ın geleceğini de riske atmadı.

A.Albayrak: Başkan’a zorluk çıkarmadan ayrılmasından dolayı bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum.

A.Albayrak: UEFA’nın kriterlerine baktığınızda,kendi istediğiniz her şeyi uygulayamazsınız. Kazanacaksınız ki harcayacaksınız!

açıklamalarının devamı burda "Mancini ayrılığı hayırlı oldu!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt