Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogbayi yollamak asrin hatasiydi...Adam aglaya aglaya gitti daha yapacagimis cok seyler vardi diywrek gitti...

Adam henus kimseyle anlasmadi...Umarim geri getirirler

sadece su kadarini soyleyim

DROGBANIN OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARI KIYASLAYIN....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KARSILASTIRIN

Afedersin ama drogbadan bi mok olmaz para sırf reklam olarak gitti adam akıllı bi forvet olsa şampiyon olurduk

oyuncu maaşlarını

stad için yapılan ışıklandırma

bakım, yenilemeler,

teknik kadro ve idari kadro ücretleri, deplasman ve kamp masrafları, altyapı ve florya masrafları.

DEMISSIN topla cikar 5 milion euro edermi

bide benim hesabima bak

Ali Kırca için 420 bin Eur ödeniyor. Bunun icra kurulu var Yk kurlu var yıllık denetim masrafı bile 100 bin Eur tutuyor bu rakam bile minimum rakam. Eksik hesapladığın daha çok kalem var.

buraya gelin balotelli gelsin

gomis gelsin

robben gelsin falan filan

kardesim bunun icinmi burdasinis...Hani nerede ne saman klubunusun menfaatlerini dusundunus

ortada donen dolabi goremedinis halen o gelsin bu gitsin

Aranisda isim vermeden konusacam ama yorum yasanlari takip edin

transfer sesonundan sesonuna burda olanlar var onlar bana laf yetistiriyor....Sezon icinde yoklar

Ogelsin bu gitsin demeyle taraftarligi herkes yapar

TARAFTAR OLABILIRMISINIZ

BEN 100 DEN FASLA GARANTI VERIORUM

TARAFTARIS DIYENLER KACTANESI BENLE CIMBOM LISANSLI FORMALARLA URUNLERLE KOMBINEYLE RESIMLERINI CEKER YOLLAR

HADI BKALIM

Drogbayi yollamak asrin hatasiydi...Adam aglaya aglaya gitti daha yapacagimis cok seyler vardi diywrek gitti...

Adam henus kimseyle anlasmadi...Umarim geri getirirler

sadece su kadarini soyleyim

DROGBANIN OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARI KIYASLAYIN....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KARSILASTIRIN

drogbanin gitmesi lazimdi gitti.herifi müzeyemi koyucan. düşün niye anlaşamadi. performansi iyice düştü.bu gayet normal bişey 36 oldu.

1014 sayfa oldu . Arşive gidilmeli yerine yeni bir konu açılmalı .

luce eğer gelecekse 2/3 tane iyi adamı takar yanına getirir elimizdeki işe yaramayan yabancıları da çıkarmamız lazım....

oyuncu maaşlarını

stad için yapılan ışıklandırma

bakım, yenilemeler,

teknik kadro ve idari kadro ücretleri, deplasman ve kamp masrafları, altyapı ve florya masrafları.

DEMISSIN topla cikar 5 milion euro edermi

bide benim hesabima bak

Oyuncu maaşları diyorum istersen yazayım

Sneijder 5 milyon euro(yıllık ücret+imza parası+ maç başları)

melo 3.1 + maç başı + prim

Muslera,Selçuk,Burak,Hamit 2.750 + maç başları

umut 1.8, chedjou 2.2, eboue 2 küsür

.... daha yazarım da geçen burada görmüştüm toplam 60 milyon euro yu buluyordu sadece oyuncu ücretleri

teknik kadro desen bir 10 milyonda onlar bulur idari kadro falan yıllık en az 80 milyon euro maaş çıkıyordur bu takımdan.

bak maaş diyorum oyuncular için ödenen bonservisler değil. birde onları hesaplayalım istersen

bu sene başı (13 bruma + 6.5 chedjou+ umut falan ... 30 milyon euro)ve devre arası (20 milyon euro buluyordu)

yani senin hesap çok yanlış bu yüzden bırak muhasebeyi.

buraya gelin balotelli gelsin

gomis gelsin

robben gelsin falan filan

kardesim bunun icinmi burdasinis...Hani nerede ne saman klubunusun menfaatlerini dusundunus

ortada donen dolabi goremedinis halen o gelsin bu gitsin

Aranisda isim vermeden konusacam ama yorum yasanlari takip edin

transfer sesonundan sesonuna burda olanlar var onlar bana laf yetistiriyor....Sezon icinde yoklar

Ogelsin bu gitsin demeyle taraftarligi herkes yapar

TARAFTAR OLABILIRMISINIZ

BEN 100 DEN FASLA GARANTI VERIORUM

TARAFTARIS DIYENLER KACTANESI BENLE CIMBOM LISANSLI FORMALARLA URUNLERLE KOMBINEYLE RESIMLERINI CEKER YOLLAR

HADI BKALIM

Ya üstat Türkçe yaz gözünü seveyim

Okurken işkence çekiyoruz resmen

OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARIDA KARSILASTIR

Oyuncu maaşları diyorum istersen yazayım

Sneijder 5 milyon euro(yıllık ücret+imza parası+ maç başları)

melo 3.1 + maç başı + prim

Muslera,Selçuk,Burak,Hamit 2.750 + maç başları

umut 1.8, chedjou 2.2, eboue 2 küsür

.... daha yazarım da geçen burada görmüştüm toplam 60 milyon euro yu buluyordu sadece oyuncu ücretleri

teknik kadro desen bir 10 milyonda onlar bulur idari kadro falan yıllık en az 80 milyon euro maaş çıkıyordur bu takımdan.

bak maaş diyorum oyuncular için ödenen bonservisler değil. birde onları hesaplayalım istersen

bu sene başı (13 bruma + 6.5 chedjou+ umut falan ... 30 milyon euro)ve devre arası (20 milyon euro buluyordu)

yani senin hesap çok yanlış bu yüzden bırak muhasebeyi.

Yillik 5 milon eurodan hesap et 20 kisi 100 milion eder...

20 kisi 5 milion euro aliormu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt