- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
bunlar klasik oldu artik millet mantikli aciklamasini bekler benim yaptigim gibi....senin yaptigina asil millet kiciyla guler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogbayi yollamak asrin hatasiydi...Adam aglaya aglaya gitti daha yapacagimis cok seyler vardi diywrek gitti...
Adam henus kimseyle anlasmadi...Umarim geri getirirler
sadece su kadarini soyleyim
DROGBANIN OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARI KIYASLAYIN....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KARSILASTIRIN
bunlar klasik oldu artik millet mantikli aciklamasini bekler benim yaptigim gibi....senin yaptigina asil millet kiciyla guler
oyuncu maaşlarını
stad için yapılan ışıklandırma
bakım, yenilemeler,
teknik kadro ve idari kadro ücretleri, deplasman ve kamp masrafları, altyapı ve florya masrafları.
DEMISSIN topla cikar 5 milion euro edermi
bide benim hesabima bak
osman hem gelmiyor diye haber yapiyor. sonra bu haberi yayinliyor. te allam
Drogbayi yollamak asrin hatasiydi...Adam aglaya aglaya gitti daha yapacagimis cok seyler vardi diywrek gitti...
Adam henus kimseyle anlasmadi...Umarim geri getirirler
sadece su kadarini soyleyim
DROGBANIN OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARI KIYASLAYIN....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KARSILASTIRIN
Osman haber felan yapmıyor.Oradan buradan topluyor,onları yayınlıyor.Hicbir sözüne güvenmem kendisinin.Basında cıkan haberleri topluyor.
drogbanin gitmesi lazimdi gitti.herifi müzeyemi koyucan. düşün niye anlaşamadi. performansi iyice düştü.bu gayet normal bişey 36 oldu.
oyuncu maaşlarını
stad için yapılan ışıklandırma
bakım, yenilemeler,
teknik kadro ve idari kadro ücretleri, deplasman ve kamp masrafları, altyapı ve florya masrafları.
DEMISSIN topla cikar 5 milion euro edermi
bide benim hesabima bak
luce eğer gelecekse 2/3 tane iyi adamı takar yanına getirir elimizdeki işe yaramayan yabancıları da çıkarmamız lazım....
mexica nin her atagi gol pozisyonuydu ,bu adamlari alanlara hayret ediyorum
buraya gelin balotelli gelsin
gomis gelsin
robben gelsin falan filan
kardesim bunun icinmi burdasinis...Hani nerede ne saman klubunusun menfaatlerini dusundunus
ortada donen dolabi goremedinis halen o gelsin bu gitsin
Aranisda isim vermeden konusacam ama yorum yasanlari takip edin
transfer sesonundan sesonuna burda olanlar var onlar bana laf yetistiriyor....Sezon icinde yoklar
Ogelsin bu gitsin demeyle taraftarligi herkes yapar
TARAFTAR OLABILIRMISINIZ
BEN 100 DEN FASLA GARANTI VERIORUM
TARAFTARIS DIYENLER KACTANESI BENLE CIMBOM LISANSLI FORMALARLA URUNLERLE KOMBINEYLE RESIMLERINI CEKER YOLLAR
HADI BKALIM
OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARIDA KARSILASTIR
Luiz Adriano ve Alex Teixeria'yı yanında getirmek istiyor diyor Ukrayna'dan gelen haberler.İkisi icin 20 milyon euro gözden cıkmalı diyorlar.
OYNADIGI MACLARLA OYNAMADIGI MACLARIDA KARSILASTIR
Oyuncu maaşları diyorum istersen yazayım
Sneijder 5 milyon euro(yıllık ücret+imza parası+ maç başları)
melo 3.1 + maç başı + prim
Muslera,Selçuk,Burak,Hamit 2.750 + maç başları
umut 1.8, chedjou 2.2, eboue 2 küsür
.... daha yazarım da geçen burada görmüştüm toplam 60 milyon euro yu buluyordu sadece oyuncu ücretleri
teknik kadro desen bir 10 milyonda onlar bulur idari kadro falan yıllık en az 80 milyon euro maaş çıkıyordur bu takımdan.
bak maaş diyorum oyuncular için ödenen bonservisler değil. birde onları hesaplayalım istersen
bu sene başı (13 bruma + 6.5 chedjou+ umut falan ... 30 milyon euro)ve devre arası (20 milyon euro buluyordu)
yani senin hesap çok yanlış bu yüzden bırak muhasebeyi.