- 23 Ocak 2019
- 25.563
- 33.259
- 2.273
Abi kafan mı güzel?
Milli takım için atmış ama şu çok hoşuma gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi kafan mı güzel?
Logoyu koyanı korudukça korudu. Yok fb taraftrı kendi logolarından memnunmuş 5 yıldız sevdalısı değillermiş özür diliyormuş cart curt karşıyakasporun logosu bile karşıyakaya özelmiş mala bağladı adamı koruyacam diyene diyor dombili kopek
Havaalanında çalışıyormuş zaten dogru yani
Kruse tırt çıktı fenerde. Bir siftah yapamadı.
Kardeşim PNR paylaşılmayan her fotoğraf sahtedir. Az bekleyin. Teyit ettirip bilgi vereceğim.Yükleyip sildiler doğrumu acaba @Levent Akgün
Geliyor da nereye koyacaksın ordayım ben. Lemina, seri, nzonzi yedek kalmayacak kadar kalite, e Belhanda'nın yedek kalıp mutlu olacagini hiç sanmıyorum.. herkese trip atar o takımda..Yav yedeğe beyinsiz badou'yu istemiyor muydu taraftar adamlar üst klasmanını getiriyor işte daha ne olsun. Orta sahaya ne kadar iyi oyuncu o kadar beyinsiz götü yayan adamın forma için savaşması demek.
Ne dedi?Erman hoca sağlam geçirdi 5 yıldızlı logoyu koyan mala
Falcao,Falcao’nun karşılanmasını adamın ve eşinin milyonlarca takipçisi izledi.Ayrıca şampiyonlar liginde Paris ve Real’e karşı oynayacak olmak.star oyuncu bambaska bir sey,su an lemina filan tek hamlede bize geliyorsa şayet bunun baş sebebi falcaodur .
Yok Elmander'i Selçuk Şahin mi ne sakatlamıştıFotoğrafa bakınca birden Emre B. geldi aklıma. Hem Baros' u, hem Elmander' i sakatladı; adamlar daha da iflah olmadı. Kasıtlı hareketler değildi diye hatırlıyorum ama emin değilim ve evham yaptım birden. İki defa yapan 3. yü de yapabilir. Allah vere de sakatlık-ceza durumu hasıl olsa da bizim maçlarda oynamasa; seneye kurtuluyoruz zaten lanet olasıcadan!..
A Spor kelle arıyor, cezayı kesmeliyiz diyor, Erman giydiriyor
Hayir Galatasaray markasidirstar oyuncu bambaska bir sey,su an lemina filan tek hamlede bize geliyorsa şayet bunun baş sebebi falcaodur .