Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi kafan mı güzel?

Milli takım için atmış ama şu çok hoşuma gitti :asd:
1567373849377.webp

falcao andyone hayırlı olsun renktaşlar sırada lemina coentrao hayırlısıyla :cimbom:

Yav yedeğe beyinsiz badou'yu istemiyor muydu taraftar adamlar üst klasmanını getiriyor işte daha ne olsun. Orta sahaya ne kadar iyi oyuncu o kadar beyinsiz götü yayan adamın forma için savaşması demek.
Geliyor da nereye koyacaksın ordayım ben. Lemina, seri, nzonzi yedek kalmayacak kadar kalite, e Belhanda'nın yedek kalıp mutlu olacagini hiç sanmıyorum.. herkese trip atar o takımda..
Demek istediğim gelmesin falan değil zaten, benim anlamadığım takım planlaması, anlatabildim umarım meramımı..

Fotoğrafa bakınca birden Emre B. geldi aklıma. Hem Baros' u, hem Elmander' i sakatladı; adamlar daha da iflah olmadı. Kasıtlı hareketler değildi diye hatırlıyorum ama emin değilim ve evham yaptım birden. İki defa yapan 3. yü de yapabilir. Allah vere de sakatlık-ceza durumu hasıl olsa da bizim maçlarda oynamasa; seneye kurtuluyoruz zaten lanet olasıcadan!..
Yok Elmander'i Selçuk Şahin mi ne sakatlamıştı

sent via GSC

biz kimi tribüne yollayacağız bunu düşünmek lazım ilk 11'e 1 tane türk şart ben Okan form tutarsa kaleye geçsin isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt