Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne bize gol atamaz

Bu Gökhan DİNÇ'in amacı nedir? Derdi nedir bu adamın Galatasaray'la. Adam bir kulüp başkanının aynı ligden bir takıma sponsor olup, o takımdan transfer yapmasını normal karşılayıp Diagne 3 milyon euro'ya kiralanmasını bir tutup sağa sola salyalar saçarak böğüre böğüre laf atıyor. Yemin ederim ne Turgay ne Emre BOL'un bu kadar Galatasaray nefreti ile dolup taştığını görmedim. 2'dir şu kanalı açıyorum transfer için adamın işi gücü Galatasaray'â sallamak.

Linnes gider o paraya.Diagneden kaç kuruş alacaz acaba.Bu durumda Taylan garanti gibi.Leminanın kiralık ücreti de önemli.Para kalırsa belki 1 yerli daha alırız

Diagne 1,5 kiralama. Opsiyonu 12.
Aslında Linnesi göndereceksek keşke ücretsiz kiraya gönderip seneye 5 milyon zorunlu satın alma koysak. Diagneyle FFP'yi çözdük nasıl olsa başka bonservisli biri gelmiyecek

En azından yazın bek almak için kaynak olur
Diagne için Ander 3 kira veriyordu ama opsiyonu azdı. Diagne yavşağı da Ander ı değil Brugge'u istiyorum dedi. Brugge 1,5 veriyor kiraya 12 de opsiyon koydurdu.

Diagne transferinde umarım ffp eksiden artıya geçmiştir öyle bi anlaşma yapmışızdır.Linnesi falan göndermeye gerek yok valla Nagatomo gönderilsin Linnes kalsın sol bekte.Sezon sonunda satabileceğimiz adamımız olur hem Nagatomo için kimse para vermez sezon sonunda.

Inanilmaz ama A spor :asd:
Slm
C2itUUyUQAEJ6eh.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt